Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Shalimar @ 2013 08 09, 13:48)
Del to Viss dar idomu, ten kaip suprantu reiktu nusipirkti dar prabangia lempa ir galima naikinti pigmentines demes. Gal kas bandete??

Aš turiu su lempa brandžiai odai, ji nuo pigmentinių ir išsiplėtusių kapiliarų ax.gif bet bandysiu tik rudenį, vasarą dėl saulės rizikinga
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 08 11, 18:54)

čia ir yra pats didžiausias minusas šio modelio, kad lempos nesikeičia...  schmoll.gif išnaudojai tuos 50 000 ir viskas. bet aš labai tikiuosi, kad kol jis man išsinaudos, tai bus jau gerokai apmažėję nepageidaujamų plaukelių, o per tą laiką gal ir dar koks šustresnis aparačiukas atsiras, jei kartais prireiktų  rolleyes.gif

O kazin 40.000 blyksniu uztenka susitvarkyti bikiniui ir pazastims ar nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 08 11, 18:54)
čia ir yra pats didžiausias minusas šio modelio, kad lempos nesikeičia...  schmoll.gif išnaudojai tuos 50 000 ir viskas.

Aš skaičiau apie Silk'n. Didžiausias minusas yra, kad lempa su laiku nusilpsta ir tampa nebeefektyvi. Tad manau, tebūnie mažiau blyksnių, bet kokybiškų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 12 rugpjūčio 2013 - 09:57
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 12, 09:46)
O kazin 40.000 blyksniu uztenka susitvarkyti bikiniui ir pazastims ar nelabai g.gif

Silk'n puslapyje rašo, kad 750 blyksnių "pilnai pakanka vienai viso kūno fotoepiliacijos procedūrai, t.y. blauzdoms, šlaunims, rankoms, bikini sričiai, pažastims ir ūseliams. Žinoma, jeigu Jūs fotoepiliatorių naudosite ne viso kūno depiliacijai, bet tik atskirų jo vietų, šviesos šaltinį reikės keisti gerokai rečiau."

tai logiškai mąstant, 40 000 turėtų užtekti maždaug 53 procedūrom, teoriškai. ir čia visam kūnui. o po kelių procedūrų pasimatys realūs rezultatai ir kiek reikės idealiam rezultatui, manau, labai individualu smile.gif

QUOTE(ReginaV @ 2013 08 12, 09:56)
Aš skaičiau apie Silk'n. Didžiausias minusas yra, kad lempa su laiku nusilpsta ir tampa nebeefektyvi. Tad manau, tebūnie mažiau blyksnių, bet kokybiškų  unsure.gif

gal galima nuorodėlę, kur skaitėt? 4u.gif nieko panašaus neteko skaityt...
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 08 12, 23:21)
Silk'n puslapyje rašo,

4u.gif uzsakiau jau, isbandysiu ir pranesiu ax.gif O kokio stiprumo reikia pirmam kartui? Ir koks rezimas - pulsacijos ar slinkimo geriau? Akiniu raso, kad nereikia su juo? g.gif
Atsakyti
gal galima nuorodėlę, kur skaitėt?  4u.gif nieko panašaus neteko skaityt...

Užsienio forumuose ieškojau atsiliepimų, kol rinkausi. Visų nerasiu dabar, bet kaip pvz.:

"I just want to inform people with regards to the Silk’n lamps....lamps slowly lose power and effectiveness over time...."
harremoval.about.com
Papildyta:
tai logiškai mąstant, 40 000 turėtų užtekti maždaug 53 procedūrom, teoriškai.

Jei lemputės plotas būtų 6 cm2. O kadangi šis turi 3 cm2, teoriškai turėtų užtekti maždaug 25 procedūrom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 13 rugpjūčio 2013 - 08:09
O gal zinot kur Vilniuj galima apsauginius akinius nusipirkti? Isskytus cia 4u.gif
Arba siaip gal kur gera kaina ir kokybe uzmatet, ebay ir pan.

? g.gif

http://www.ebay.co.u...=item2ebaf7bc5f
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 13 rugpjūčio 2013 - 20:00
Merginos, kurios "saudot" bikinio krastelius, procedura darot su kelnaitem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2013 08 14, 10:52)
Merginos, kurios "saudot" bikinio krastelius,  procedura darot su kelnaitem? g.gif
be, o kam jos? g.gif
Atsakyti
as ne tik salia, as visur kur yra plaukeliai biggrin.gif Brazilian bikini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitrozilas: 14 rugpjūčio 2013 - 14:14
sveikos,
tas Glide kuris iki50000, turi per visa korpusa daug skyluciu, niekad neperkaito nors nauduojau valanda be perstojo tai tikrai :-) kad apima maza plota 3cm* tai nera labai patogu jei saudaisi 5 lygiu, tai darau per du kartus kad neuzknistu.. rezultata matau, plaukeliai potruputi krenta, beveik neiaugineja ir kazkaip plonesni atrodo ir netaip greitai ataugineja. kai kur rezultatas geras kai kur dar nesimato - na bet mano plaukai sunkiai pasiduoda ( net po 6 kartu salone rezultatas vos matesi, o kai kur jo net nesimate) tai galiu pasakyt kad reikalai letai bet juda :-)

Glide`a galima nauduot ir vasara 1-2 lygiu, jei nauduoji apsaugini krema ir neesi labai ideges (cia daugiau profilaktikai tinka, bent jau man taip atrodo)
Atsakyti
Noriu patarimu is tu, kurios tvarkosi plaukelius ant veido blush2.gif Ka jus darote kai po proceduros jie atauga? Vaikstote apzelusios lotuliukas.gif ir laukiat kol iskris? Ar skutates ar dar ka darote? Pasidalinkite savo patirtim, kad butu galima atrodyti tvarkingai. ax.gif
Atsakyti