Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Shalimar @ 2013 08 06, 22:25)
Tik viena atsiliepima radau ir dar labai nauja, nespeta isbandyti gerai 4u.gif

matyt, būsiu kažkur kitur skaičius, dabar jau nepamenu, nes prieš kokį porą mėn. aktyviai ieškojau info. o pats Glide modelis tik neseniai atsirado, prieš keletą mėnesių (bent jau LT), pati įsigijau tokį, nes kaina suviliojo, dar akcija tuo metu buvo, o ir atsiliepimai apie visa Silk'n seriją labai neblogi buvo, o kitų modelių kaina kandžiojas. dar galvojau apie Phillips, bet vėlgi sulaikė kaina, neišbandžius apskritai tokio daikto, nesinorėjo išlaidaut...

kol kas neišbandžiau, nes oda įdegus, ir kasdien beveik saulėj būnu, tai nenoriu nusisvilint smile.gif
Atsakyti
Turiu sensepil 10000.labai dvejojau pirkdama ar veiksmingas,nes ksina nemaza,rinkausi tarp Viss ir sensepil .Nesigailiu vidiskai, saudzisusi tik 3kartus,o plauku jau beveik nebera.tikrai nesitikejau,kad bus tokie greiti rezultatai.kai kur saudziau ir po du kartus is karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likija: 07 rugpjūčio 2013 - 19:22
QUOTE(Little feet @ 2013 08 07, 13:21)
kodėl atmečiau Espil kandidatūrą - skaičiau atsiliepimų, kad labai greitai įkaista, nustoja veikti ir tenka laukti, kol atvės.

As turiu espil, saudau bikini, abi kojas nuo bikini iki apacios, be sustojimo, neikarto neuzkaito, kad issijungtu, nebuciau zinojus kad taip gali but jei nebutumet pasake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 08 07, 21:54)
As turiu espil, saudau bikini, abi kojas nuo bikini iki apacios, be sustojimo, neikarto neuzkaito, kad issijungtu, nebuciau zinojus kad taip gali but jei nebutumet pasake 4u.gif
tai gal ir šių produktų tarpe buvo brokuotų g.gif
bet kokiu atveju, patį pačiausią išrinkti sunku, nes juk visi perka po vieną aparatą, tad palyginti nėra kaip. o ir naujų vis prikuria, kad neįmanoma spėti sekti naujienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 08 07, 19:58)

kol kas neišbandžiau, nes oda įdegus, ir kasdien beveik saulėj būnu, tai nenoriu nusisvilint  smile.gif

Bet jis lyg ir turi kazkokia sistema, kuri pati supranta ar galima saudytis ar ne, nusistato odos spalva tipo g.gif

Del to Viss dar idomu, ten kaip suprantu reiktu nusipirkti dar prabangia lempa ir galima naikinti pigmentines demes. Gal kas bandete??
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2013 08 07, 19:18)
Turiu sensepil 10000.labai dvejojau pirkdama ar veiksmingas,nes ksina nemaza,rinkausi tarp Viss ir sensepil .Nesigailiu vidiskai, saudzisusi tik 3kartus,o plauku jau beveik nebera.tikrai nesitikejau,kad bus tokie greiti rezultatai.kai kur saudziau ir po du kartus is karto.

Sveiki,
aš praktiškai tą patį galiu patvirtint. Negaliu patikėt, kad mano stori plaukai miegojo jau po 2 kartų. Kur ne kur kyšo... Nenoriu per anksti džiaugtis, bet manau, kad dar atsisuks ta plaukuotumo fazė visu gražumu smile.gif. Gi negali būti, kad visus plaukus iššaudėm per mėnesį-pusantro. Tik smagu, kad aparatas mums tinka ir tikrai veikia.
Atsakyti
O dar del to Silk'n Glide - ju yra du? Vieni ju turi 40.000 kiti 50.000? Nes vienur taip raso, kitur kitaip.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 09, 12:48)
Bet jis lyg ir turi kazkokia sistema, kuri pati supranta ar galima saudytis ar ne, nusistato odos spalva tipo g.gif

taip, bet instrukcijoj parašyta, kad negalima aparato naudoti iškart po deginimosi, o taip pat po pasipyškinimo negalima eit į saulę kažkiek laiko, nes oda jautri būna ir lengvai nusvyla. o aš beveik kiekvieną dieną ar tai prie ežeriuko, ar karjero būnu, ir tikrai nevengiu saulės vonių

QUOTE(Shalimar @ 2013 08 09, 17:38)
O dar del to Silk'n Glide - ju yra du? Vieni ju turi 40.000 kiti 50.000? Nes vienur taip raso, kitur kitaip.. g.gif

ne du, vienas vienintelis smile.gif aš tai supratau, kad tas blyksnių skaičius priklauso nuo lygio, kuriuo pyškiniesi. jei mažiausiu, tai bus 50 000, jei aukštesniu bus mažiau. man regis net jų puslapy apie tai rašo. bet kiek konkrečiai kuris lygis turi blyksnių niekur nėra detalizuota...
Atsakyti
Gal galite parasyti saudymosi plana 4u.gif
Savo aparato instrukcija kazkur nukisau g.gif ir nebeatsimenu kaip daznai reikia.
4 kartus kas dvi savaites, o kaip toliau ? blink.gif blink.gif blink.gif
Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 08 10, 01:10)
taip, bet instrukcijoj parašyta, kad negalima aparato naudoti iškart po deginimosi, o taip pat po pasipyškinimo negalima eit į saulę kažkiek laiko, nes oda jautri būna ir lengvai nusvyla. o aš beveik kiekvieną dieną ar tai prie ežeriuko, ar karjero būnu, ir tikrai nevengiu saulės vonių
ne du, vienas vienintelis  smile.gif  aš tai supratau, kad tas blyksnių skaičius priklauso nuo lygio, kuriuo pyškiniesi. jei mažiausiu, tai bus 50 000, jei aukštesniu bus mažiau. man regis net jų puslapy apie tai rašo. bet kiek konkrečiai kuris lygis turi blyksnių niekur nėra detalizuota...

va, ant dezute raso skirtingai

user posted image

user posted image

kazin jie skiriasi tik tais 10.000? O kai perdega lempos, kur jas pirkti ir kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 10, 08:48)
va, ant dezute raso skirtingai

user posted image

user posted image

kazin jie skiriasi tik tais 10.000? O kai perdega lempos, kur jas pirkti ir kiek kainuoja? 4u.gif

hmm, pirmąkart matau tokį bajerį g.gif

čia ir yra pats didžiausias minusas šio modelio, kad lempos nesikeičia... schmoll.gif išnaudojai tuos 50 000 ir viskas. bet aš labai tikiuosi, kad kol jis man išsinaudos, tai bus jau gerokai apmažėję nepageidaujamų plaukelių, o per tą laiką gal ir dar koks šustresnis aparačiukas atsiras, jei kartais prireiktų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(likija @ 2013 08 10, 01:08)
Gal galite parasyti saudymosi plana  4u.gif
Savo aparato instrukcija kazkur nukisau  g.gif  ir nebeatsimenu kaip daznai reikia.
4 kartus kas dvi savaites, o kaip toliau ? blink.gif  blink.gif  blink.gif
Aciu ax.gif

1-4 procedūros kas dvi savaites

5-7 procedūros kas keturias savaites

8 ir tolimesnės - pagal poreikį
Atsakyti
sveikos,
kas turi Viss, gal naudojot acne lempa? ar veiksminga?
Vika333, raset, kad jusu sunenui tokios problemos, ar yra poveikis?
ir jus pati raset, kad beria pries menesines, tai kazin su sia lempa neimanoma issprest siu bedu? nes pas mane ta pati situacija, galvoju, gal bandyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana-Kaunas: 11 rugpjūčio 2013 - 20:06