Apie Philips Lumea Precision Plus geri atsiliepimai.. Gal kas turite?
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 06, 11:33)
Pirma, ten atsiliepimai apie senesį, ne silver, modelį.Antra, na nepasakyčiau, kad nieko gero Vienas žmogus, panašu, užtiakė ant brokuotos partijos, kuri buvo kažkada seniai, bet tuos brokuotus aparatus turėjo pakeisti gerais. Kitas skundžiasi, kad negalima ant tamsios odos naudoti, bet tas itkrai yra nurodyta puslapyje. Dėl klientų aptarnavimo irgi nesutikčiau - kreipiausi el. būdu porą kartų, tiesioginis susirašinėjimas, atsakė į visus rūpimus klausimus. Na o kad visiškai nepašalina visam gyvenimui plaukų - visi prietaisai turi šį trūkumą
Aš tai tikrai nesigailiu Viss IPL pirkusi. Jau metus naudoju, vis dar su pirmąja lempa, rezultatas tikrai yra.
QUOTE(Little feet @ 2013 08 06, 16:35)
Pirma, ten atsiliepimai apie senesį, ne silver, modelį.
gal ir taip.. dar man del Lumea idomu, raso, kad nekeiciamos lempos, o jei ji suluzta, ar tiesiog pasibaigia? Is kur pirkot Viss IPL ?
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 06, 19:24)
gal ir taip.. dar man del Lumea idomu, raso, kad nekeiciamos lempos, o jei ji suluzta, ar tiesiog pasibaigia? Is kur pirkot Viss IPL ?
nežinau, kaip su nekeičiamom lempom, mane irgi tas kiek gąsdintų šiaip mane asmeniškai labai maloniai nustebino, kaip ilgam man jau užtenka tų 4000 blyksnių lempos. Naudoju kojoms per visą ilgį, bikiniui ir kelis kartus apšaudžiau rankas iki alkūnių. Jau metų pradžioje lempučių galiukai pradėjo juoduoti (pirmas ženklas, kad artėja pabaiga), tada nusipirkau iš anksto naują lempą, bet kaip nesibaigia, taip nesibaigia ta senoji Tik va pralošiau finansiškai - per tą laiką lemputės šiek tiek atpigo...
Aš savo aparatą pirkau čia. Svarsčiau galimybes pirkti tiesiai iš gamintojo arba UK esančio oficialaus platintojo, bet transportavimo ir importo (netaikomi UK atveju) mokesčiai nulėmė, kad pirkau Lietuvoje.
Hmm, o kazin kaip Silk'n Glide? Patraukli kaina
http://www.hairfree....ius-silkn-glide
minusas gal, kad tik 3 cm², bet nera taip baisu..
http://www.hairfree....ius-silkn-glide
minusas gal, kad tik 3 cm², bet nera taip baisu..
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 06, 20:47)
Hmm, o kazin kaip Silk'n Glide? Patraukli kaina
paskaitykit temą visai neseniai buvo atsiliepta apie jį
QUOTE(Gemma @ 2013 08 06, 22:10)
paskaitykit temą visai neseniai buvo atsiliepta apie jį
Tik viena atsiliepima radau ir dar labai nauja, nespeta isbandyti gerai
QUOTE(Little feet @ 2013 08 06, 18:41)
Naudoju kojoms per visą ilgį, bikiniui ir kelis kartus apšaudžiau rankas iki alkūnių.
Ir kaip bikiniui tinka? Matosi rezultatai? Kazkur skaiciau, kad sunkiai pasiduoda. Atsiprasau, jei kazkur praleidau ir jau raset.
Man šioje srityje pirmiausia ir pasimatė rezultatai. Bet aš prisiskaičiusi Vika333 patarimų pyškinu ten po kelis kartus tose pačiose vietose, o su kojom tai atsibosta tiek žaisti, tad geriausiu atveju kai kur po du kartus praeinu.
Ir dėl tos priežasties net nesvarstyčiau aparato su maža lempute - užsiknisimas Jau 6 cm2 atsibosta tas ritualas, tai jeigu reiktų dvigubai ilgiau kankintis
Ir dėl tos priežasties net nesvarstyčiau aparato su maža lempute - užsiknisimas Jau 6 cm2 atsibosta tas ritualas, tai jeigu reiktų dvigubai ilgiau kankintis
Little feet visiskai su jumis sutinku
mano nuomone tokia pat
mano nuomone tokia pat
QUOTE(Little feet @ 2013 08 07, 08:23)
Tai faktas, kad su didele lengviau, bet ir kaina dviguba.. O kiek laiko +/- uztrunkat su pilna bikinio depiliacija?
aš įdėmiai nežiūrėjau, bet tas rankoje laikomas aparatas ir yra visa sistema? nes jei taip, jaučiu turėtų neblogai užkaisti tų didesniųjų paprastai atskirai eina pats aparatas ir atskirai pyškinimosi galvutė, kuri ir šiaip įkaista gana greitai, ypač šiltomis dienomis. kaitimas buvo viena iš priežasčių, kodėl atmečiau Espil kandidatūrą - skaičiau atsiliepimų, kad labai greitai įkaista, nustoja veikti ir tenka laukti, kol atvės. su Viss tokių bėdų nė karto nebuvo, kartais pati padarau pertraukas, nes lemputė įkaista ir šiek tiek odą degina, bet pats aparatas nesiožiuoja ir veikia be problemų.
kiek užtrunku su bikiniu? žinokit niekad nežiūriu, tuo labiau, kad aš pyškinu po kelis kartus, tai užtrunka ilgiau. jei po vieną kartą, tai gal kokį 15 min
kiek užtrunku su bikiniu? žinokit niekad nežiūriu, tuo labiau, kad aš pyškinu po kelis kartus, tai užtrunka ilgiau. jei po vieną kartą, tai gal kokį 15 min