Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Vika333 @ 2011 11 28, 14:31)
Man jis laaaabai keistas atrodo  g.gif 
Ziurekit. IPL plauku salinimui bangu ilgis visada buna 640-1200 nm. O cia yra tik 570 nm, tai yra tik zalia sviesa, o ji naudojama odos atjauninimui, bet ne plauku salinimui.  g.gif
Toliau. Pakrovus baterija pilnai, bus galima paleisti iki 150 blyksniu - su tokiu mazu apdorojamu plotu situ blyksniu uzteks pusei kojos, o po to reikes 1,5 val. krauti aparata. Be to tos pakraunamos baterijos su laiku nusilpsta, pakeisti jos neimanoma.
Labai nepatogu, kad nera ragelio, reikes per visa procedura laikyt visa aparata rankose, net jei jis sveria tik 1,5-2 kg tai yra labai sunku ir nepatogu.
Galingumo neraso.....

Senas pasisakymas, bet vis tiek atsakysiu. Aš turiu Lumea, pasirinkau būtent jį perskaičius virš keliasdešimt įvairių produktų palyginimų ir Lumea pasirodė efektyviausias bei ekonomiškiausias.

Šviesa Lumea tikrai ne žalia, o raydona, nebent jau visai spalvų nebeskiriu biggrin.gif Iš viso lempos pakanka maždaug ketveriems metams, po kurių negaila aparatą ir išmesti, es vis tiek matyt technologija bus daug labiau pažengus ir norėsis kažko geresnio.

Svoris irgi visai netrukdo, tikrai patogu jį naudoti.

Vieninteliai minusai: reikia dažnai krauti, taigi negalima iš karto pasidaryti procedūros ant abiejų kojų. Tačiau man kažkaip netrukdo. Aišku, jei būtų galima viską iškart pasidaryt, būtų geriau, tačiau tikrai nėra esminis minusas, bent jau man. Kitas minusas yra tai, kad sunku apeiti viską, lieka nepaveiktų lopelių, tačiau tai yra bet kurio IPL aparato minusas. Na ir dar šviesos langelis galėtų būti didesnis, tačiau tada galbūt būtų sunkiau prieiti prie siauresnių vietų.
Atsakyti
Sveiki, gal žinote kur galima kreiptis kad pataisytu Silk'n epiliatorių Vilniuje? garantijos jau nera sad.gif
Atsakyti
aš jau gyvenu laukime smile.gif . nusipirkau rio scan lazer, šaudysiu visus mane užknisusius plaukus biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kokia jusu nuomone apie SI epiliatoriu

is anksto dekoju rolleyes.gif
Atsakyti
ir dar gal kvailas ir klausimelis man iskilo, bet:) jei proceduros kartojamos kas kelios dienos, tai po pirmos proc. plaukeliai lieka ar nukrenta kaip nuskusti? ir koks turi buti minimalus plaukliu ilgis, kad butu galima daryti procedura?

aciu!
Atsakyti
Sveikos.
Tema praktiškai apmirusi, bet labai norėčiau patarimo.
Ieškausi aparačiuko sau, bet ieškausi išimtinai veido zonai - konkrečiai pasmakrei, buvo keli plaukeliai, sugalvojau pešioti, per keletą metų kantraus darbo turiu tokią problemą, kad nebežinau nuo ko imtis spręsti. Kas savaitę pešioti vašku ir užknisa atvirai pasakius ir kai plaukeliai 1-2 mm, vaškas negriebia, pincetu išpešioti - kiekis jau šiek tiek per didelis sad.gif O kadangi nesu šviesi, tai tie plaukeliai irgi tamsūs ir iškart matosi. Kaip supratau skaitydama ankstesnes temas - fotoepiliatoriai netinka, bet kitokių lazerinių nelabai randu. Kadangi tema skamba "lazerinė depiliacija" gal vis tik bus minčių.
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2012 05 07, 05:39)
www.sensepil.lt ir www.silknflash.lt tinka naudoti ir ant veido, taciau ne auksciau, kaip skruostu linijos. Mazesniems plotams ant veido Silk'n Flash&Go labiau tiktu, nes aplikatorius mazesnis, lengviau galima prieiti

Ačiū labai.
Apie pačius aparatus parašyta, kad veidui naudoti galima, tai gal vis tik galima. Man iš esmės kaip jau ir rašiau - rūpi tik pasmakrė, kad nereikėtų slėptis po golfais net ir šilčiausią vasaros dieną...
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2012 05 06, 21:58)
Ačiū labai.
Apie pačius aparatus parašyta, kad veidui naudoti galima, tai gal vis tik galima. Man iš esmės kaip jau ir rašiau - rūpi tik pasmakrė, kad nereikėtų slėptis po golfais net ir šilčiausią vasaros dieną...

Jei norėsit naudoti fotoepiliatorių ar šalinti plaukus lazeriu dabar, kai jau saulutė rusvina odą, bus ta problema, kad ant įdegusios odos šias procedūras atlikti reikia labai atsargiai, o geriausia visai jų neatlikti, nes galima nudeginti odą arba paveikti jos pigmentaciją. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 17, 13:05)
Silk'n SensEpil  4u.gif

sveika. gal galetumet konkreciu pasakyt koki sensepil aparata naudojate? nes ten yra keletas modeliu.. ir ar lietuvoje pirkote? aciu.
Atsakyti
QUOTE(maison @ 2012 05 08, 10:18)
sveika. gal galetumet konkreciu pasakyt koki sensepil aparata naudojate? nes ten yra keletas modeliu.. ir ar lietuvoje pirkote? aciu.

Turiu tokį
http://www.hairfree....otoepiliatorius
Pirkau Vokietijoje.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 05 08, 11:00)

Kas kiek dienu ar savaiciu su juo galima atlikti procedura tai paciai vietai?
Po keliu proceduru plaukai susilpnejo ar koks kitas efektas pasimate?
4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali Vilniuje keletai kartų išnuomoti pabandymui? Mane domina tik smakras, nežinau nei kiek tų blyksnių išeina, už protingą kainą. 4u.gif
Atsakyti