QUOTE(Vika333 @ 2011 11 28, 14:31)
Man jis laaaabai keistas atrodo
Ziurekit. IPL plauku salinimui bangu ilgis visada buna 640-1200 nm. O cia yra tik 570 nm, tai yra tik zalia sviesa, o ji naudojama odos atjauninimui, bet ne plauku salinimui.
Toliau. Pakrovus baterija pilnai, bus galima paleisti iki 150 blyksniu - su tokiu mazu apdorojamu plotu situ blyksniu uzteks pusei kojos, o po to reikes 1,5 val. krauti aparata. Be to tos pakraunamos baterijos su laiku nusilpsta, pakeisti jos neimanoma.
Labai nepatogu, kad nera ragelio, reikes per visa procedura laikyt visa aparata rankose, net jei jis sveria tik 1,5-2 kg tai yra labai sunku ir nepatogu.
Galingumo neraso.....
Ziurekit. IPL plauku salinimui bangu ilgis visada buna 640-1200 nm. O cia yra tik 570 nm, tai yra tik zalia sviesa, o ji naudojama odos atjauninimui, bet ne plauku salinimui.
Toliau. Pakrovus baterija pilnai, bus galima paleisti iki 150 blyksniu - su tokiu mazu apdorojamu plotu situ blyksniu uzteks pusei kojos, o po to reikes 1,5 val. krauti aparata. Be to tos pakraunamos baterijos su laiku nusilpsta, pakeisti jos neimanoma.
Labai nepatogu, kad nera ragelio, reikes per visa procedura laikyt visa aparata rankose, net jei jis sveria tik 1,5-2 kg tai yra labai sunku ir nepatogu.
Galingumo neraso.....
Senas pasisakymas, bet vis tiek atsakysiu. Aš turiu Lumea, pasirinkau būtent jį perskaičius virš keliasdešimt įvairių produktų palyginimų ir Lumea pasirodė efektyviausias bei ekonomiškiausias.
Šviesa Lumea tikrai ne žalia, o raydona, nebent jau visai spalvų nebeskiriu Iš viso lempos pakanka maždaug ketveriems metams, po kurių negaila aparatą ir išmesti, es vis tiek matyt technologija bus daug labiau pažengus ir norėsis kažko geresnio.
Svoris irgi visai netrukdo, tikrai patogu jį naudoti.
Vieninteliai minusai: reikia dažnai krauti, taigi negalima iš karto pasidaryti procedūros ant abiejų kojų. Tačiau man kažkaip netrukdo. Aišku, jei būtų galima viską iškart pasidaryt, būtų geriau, tačiau tikrai nėra esminis minusas, bent jau man. Kitas minusas yra tai, kad sunku apeiti viską, lieka nepaveiktų lopelių, tačiau tai yra bet kurio IPL aparato minusas. Na ir dar šviesos langelis galėtų būti didesnis, tačiau tada galbūt būtų sunkiau prieiti prie siauresnių vietų.