Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

nusiziurejau sita :
http://www.hairfree....nsepil-xl-65000

ar geras pasirinkimas ?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 06 12, 11:39)
Bet tai kaip supratau ir apgamuotai odai si plauku naikinimo procedura, netinkama? g.gif  nes ir tiesiogiai i juos nesaudant,praleidziant, vistiek ''apsisvies'' nes nemazai ju pas mane
aš turiu daug apgamų, apeinu gal tik vieną ar du. nieko jiems nesidaro, o šaudausi jau greit metai
Atsakyti
QUOTE(obelele87 @ 2013 06 06, 17:24)
turiu espil. dariau kas dvi savaites

Mano toks pat aparatas, be galo be krašto laiminga, kad nusipirkau blush2.gif norėjau paklausti, o kodėl jūs taip retai kartojat? Aš kas savaitę darydavau, tik dabar vasarą rečiau paveiksluosiu, gal kas 10 dienų bandysiu
Atsakyti
Sveikos ponios ir panelės, turiu problemą/klausimą dėl lempų. Turiu aparačiuką Silk'n sens Epil. Su pirmąją lempa (ta kuri buvo perkant aparatą) pasidariau 7 procedūras - per vieną procedūrą apšaudydavau blauzdas, dalį šlaunų ir bikini zoną. Kai pirmoji lempa užsilenkė nusipirkau pakuotę iš 3 papildomų ir didžiam nustebimui ir nusivylimui sekanti lempa neatlaikė net vienos procedūros. Antroji taip pat. Gal kuri turit panašios patirties?
Atsakyti
QUOTE(filifjonka94 @ 2013 06 13, 11:50)
Sveikos ponios ir panelės, turiu problemą/klausimą dėl lempų. Turiu aparačiuką Silk'n sens Epil. Su pirmąją lempa (ta kuri buvo perkant aparatą) pasidariau 7 procedūras - per vieną procedūrą apšaudydavau blauzdas, dalį šlaunų ir bikini zoną. Kai pirmoji lempa užsilenkė nusipirkau pakuotę iš 3 papildomų ir didžiam nustebimui ir nusivylimui sekanti lempa neatlaikė net vienos procedūros. Antroji taip pat. Gal kuri turit panašios patirties?

Sveiki. Nežinau ar ir jums taip pat, bet man buvo su viena pakuote, kad nedaug pašaudžius nebeveikė lempos. Pailsėjusios dar vėl truputį pašaudydavo, bet nedaug. Taip ir vargau aš su jomis. Kai nusipirkau kitą pakuotę, vėl viskas buvo gerai, nes jau aparatą buvau pradėjusi kaltinti.
Atsakyti
Kam įdomu yra pasrodo va vėl akcija kartu.lt http://kartu.lt/akci...IO-BEAUTY-LAHR2
Tačiau aš nelb suprantu... šitas epiliatorius tik po vieną plaukelį veikia ir čia nėra tos scan sistemos, kur 20 apima. Tai turbūt nekažką pirkti. Ką jūs manot? Gal kuri turit būtent tokį (RIO BEAUTY LAHR2) ir galit pakomentuot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolitoska: 19 birželio 2013 - 18:42
Sveikos merginos,

Reikia Jusu pagalbos. Noriu isigyti ir as fotoepiliatoriu, bet kuo daugiau skaitau apie juos tuo daugiau nieko nebesuprantu doh.gif Gal galite man padeti ir paaiskinti blush2.gif
1. Blyksnis tai aparato paskaudimu skaicius?
2. Kuo daugiau lempa turi blyksniu, tuo ilgiau jo uztenka? t.y. pvz fotoepiliatorius SensEpil XL 65.000 turi net 65.000 blyksniu, o Silk'n Flash&Go turi tik 1000 bluksniu? Ar toks didelis skirtumas gali buti blyksniu?
3. Ar si procedura neskatina vezio?
4. As apsistojau ties aparatu Viss firmos aparatu, stai tokiu:
http://epil-shop.com...i?product_id=84
Ar verta moketi tokius pinigus 1700lt ir gauti tik 8.000 blyksniu lempute, kai SensEpil XL 65.000 moketum 1750lt bet gautum 65.000 blyksniu? Gautum 8 kartus daugiau blyksniu, o kainos skirtumas tik 50lt.

Aciu atsakiusioms 4u.gif

Atsakyti
nepatingekit paskaityti temu, tikrai kiekvienoje apie tai kalbama.
atkeipkite demesi i lemputes blyksniu skaiciu, ar lempute keiciama ir koki plota ji apdoroja vienu blyksniu..
tie kur turi 65000 gal buti kad kai jie pasibaigs teks aparata mesti lauk, nes lempos jiems nekeiciamos, bet to tiksliai atsakyti negaliu, reikia info ir prie aparato esama idemiai perskaityti..
ar nekelia vezio pavojaus mes to nezinom.. suzinosim veliau biggrin.gif
o ar pirkti, jei mano turimas aparatas sugestu ir vel pirkciau kazka tokio wink.gif man sis plauku naikinimo budas patiko wink.gif naudojuosi virs metu su dideliu tinginiu, turbut 70 % plauku nebeturiu
labai noreciau kad nuimtu nuo ranku, bet sie per ploni ir per sviesus, dabar mano rankos apzelusios pries kojas biggrin.gif
Atsakyti
b.kite aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 06 25, 09:47)
nepatingekit paskaityti temu, tikrai kiekvienoje apie tai kalbama.
atkeipkite demesi i lemputes blyksniu skaiciu, ar lempute keiciama ir koki plota ji apdoroja vienu blyksniu..
tie kur turi 65000 gal buti kad kai jie pasibaigs teks aparata mesti lauk, nes lempos jiems nekeiciamos, bet to tiksliai atsakyti negaliu, reikia info ir prie aparato esama idemiai perskaityti..
ar nekelia vezio pavojaus mes to nezinom.. suzinosim veliau biggrin.gif
o ar pirkti, jei mano turimas aparatas sugestu ir vel pirkciau kazka tokio wink.gif man sis plauku naikinimo budas patiko wink.gif naudojuosi virs metu su dideliu tinginiu, turbut 70 % plauku nebeturiu
labai noreciau kad nuimtu nuo ranku, bet sie per ploni ir per sviesus, dabar mano rankos apzelusios pries kojas biggrin.gif

O koki jus naudojat aparata? g.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2013 06 25, 15:03)
O koki jus naudojat aparata? g.gif

SILK'N PRO
Atsakyti
QUOTE(amliv99 @ 2013 06 25, 08:44)
Sveikos merginos,

Reikia Jusu pagalbos. Noriu isigyti ir as fotoepiliatoriu, bet kuo daugiau skaitau apie juos tuo daugiau nieko nebesuprantu  doh.gif Gal galite man padeti ir paaiskinti  blush2.gif
1. Blyksnis tai aparato paskaudimu skaicius?
2. Kuo daugiau lempa turi blyksniu, tuo ilgiau jo uztenka? t.y. pvz fotoepiliatorius SensEpil XL 65.000 turi net 65.000 blyksniu, o Silk'n Flash&Go turi tik 1000 bluksniu? Ar toks didelis skirtumas gali buti blyksniu?
3. Ar si procedura neskatina vezio?
4. As apsistojau ties aparatu Viss firmos aparatu, stai tokiu:
http://epil-shop.com...i?product_id=84
Ar verta moketi tokius pinigus 1700lt ir gauti tik 8.000 blyksniu lempute, kai SensEpil XL 65.000 moketum 1750lt bet gautum 65.000  blyksniu? Gautum 8 kartus daugiau blyksniu, o kainos skirtumas tik 50lt.

Aciu atsakiusioms  4u.gif

Pritariu b.kitei drinks_cheers.gif ka dar galiu pridet, tai
2. Blycu buna nuo 750 iki 120 tukst.
3. Paskaitykit apie infraraudonuju spinduliu poveiki organizmui (tiesiog pagooglinkit, nuomones labai skirtingos siuo klausimu)
4. Amzinas klausimas, kokybe ar kiekybe? niekas neatsakys, paciai teks sprest kas jum svarbiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolitoska @ 2013 06 19, 19:41)
Kam įdomu yra pasrodo va vėl akcija kartu.lt http://kartu.lt/akci...IO-BEAUTY-LAHR2

Kas pirksit, padarykit Print Screen biggrin.gif PO 6 PROCEDŪRŲ PLAUKELIAI TURĖTŲ VISIŠKAI IŠNYKTI! JOKIŲ PLAUKELIŲ: JIE IŠNYKS VISIEMS LAIKAMS!

Sis sakinys kartu.lt kontorai gali kainuoti 120 tukst. litu baudos, ar gi galima taip izuliai meluoti? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 25 birželio 2013 - 22:25