Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Rutele_S @ 2013 06 06, 13:11)
Laba, baigiu susiviliot ir as fotoepiliatorium, galvoju ant rudens isigyti g.gif  Tik vat koki, ar Silk'n SensEpil XL  ar Viss, kuris geresnis?
Ir buciau dekinga jei atsakytumet kas zino:
1. Naudojant fotoepiliatoriu, negalima, nerekomenduojama eit i soleriuma? Bet tai taip iseina, pradedi naudotis tuo aparaciuku, ir pamirsk sveikai idegusi kuna? Nes as siaip sviesiaode, o SAIKINGAI pasirudinusi, atrodau ir sau grazesne, ir jauciuos geriau, ne kaip ligonis isbalusi... Ar kazkaip sie dalykai suderinami?
2. Veidas daznai irausta susinervinus/susigedus/isgerus alkoholio...Kosmetologe sake kalti arti esantys kapiliarai. Ar yra tikimybe, jog aparaciukas kazkiek pagelbetu?  Nes kai idenga oda, visa ta problema, ne taip matosi...
3. Ar visiems aparaciukams reikia keisti lempas? Keliuose postuose buvo kalbama, kad yra ju vienkartiniu, fotoepiliatoriu, tai kaip suprast,pasipyskinai syki, ir keist reikia lempas ar kaip?
Papildyta:
Nu va ir daugiau klausianciu yra, tas ar kitas geresnis, zinoves, paprotinkit  4u.gif

Geriausia soliariumus patartina pamirsti is viso, jeigu nesinori senatveje atrodyti taip g.gif
http://www.depiliaci...a-vezio-rizika/
Atsakyti
na merginos, saudausi jau keleta menesiu, bet rezultatai toki mazyciai. labai mazai tu ploteliu. turiu espil. dariau kas dvi savaites, bet ziuriu, kad reikes pradeti saudyti, kas savaite. aisq sia vasara teks baltai pavaikscioti sad.gif atrodo, kad espil man tik suletino augima, bet ne visiskai pasalino plaukus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2013 06 06, 14:57)
Geriausia soliariumus patartina pamirsti is viso, jeigu nesinori senatveje atrodyti taip  g.gif
http://www.depiliaci...a-vezio-rizika/

Tai labai aciu uz apsvietima bigsmile.gif
Taciau as siek tiek kitokio pobudzio pateikiau klausimus, o kitokia nuomone siuo atveju nepageidaujama. Tad jei kas atsakys i tai ka klausiau, bus liuks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 06 07, 04:10)
Tai labai aciu uz apsvietima  bigsmile.gif
Taciau as siek tiek kitokio pobudzio pateikiau klausimus, o kitokia nuomone siuo atveju nepageidaujama. Tad jei kas atsakys i tai ka klausiau, bus liuks  cool.gif

pazistu mergina, kuriai tarp fotoepiliacijos periodu lankasntis soliariume, atsirado gan dideles negrazios pigmentines demes
Atsakyti
QUOTE(agneliete @ 2013 06 10, 08:04)
pazistu mergina, kuriai tarp fotoepiliacijos periodu lankasntis soliariume, atsirado gan dideles negrazios pigmentines demes

jo kazkaip ir man viena tokia nemenka deme pradeda formuotis ant kojos, mane pradejo gasdinti ta mintis ar nebus pakenke fotoepiliacija.. dokia susausejusi, lyg sukepusi oda, bet ji ruduoja, tamseja.. tepu, minkstinu, bet niekas nepadeda..
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na patarkit man, koki fotoepiliatoriu issirinkt ? i ka atkreipt demesi renkantis ir t.t
aciu , uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2013 06 11, 19:37)
sveikos  4u.gif
na patarkit man, koki fotoepiliatoriu issirinkt ? i ka atkreipt demesi renkantis ir t.t
aciu , uz pagalba  smile.gif

prasom 4u.gif
silkn modeliu palyginimas http://www.hairfree....n-palyginimas-2
kitu modeliu palyginimas http://www.depiliaci...toriu-modeliai/
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2013 06 12, 06:25)
čia labai trūksta Viss ir Espil modelių
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 06 10, 22:13)
jo kazkaip ir man viena tokia nemenka deme pradeda formuotis ant kojos, mane pradejo gasdinti ta mintis ar nebus pakenke fotoepiliacija.. dokia susausejusi, lyg sukepusi oda, bet ji ruduoja, tamseja.. tepu, minkstinu, bet niekas nepadeda..

zinau, kad ji paskui tepe kazkokiu spec kremu, tai lyg tai siek tiek isbalino ta deme ir ji tapo nebetaip matoma.
Atsakyti
QUOTE(agneliete @ 2013 06 12, 07:42)
zinau, kad ji paskui tepe kazkokiu spec kremu, tai lyg tai siek tiek isbalino ta deme ir ji tapo nebetaip matoma.

bet man ji ir siurkstoka darosi, oi jau pradedu bijoti, reiks eiti pas odos gydytoja
Atsakyti
Bet tai kaip supratau ir apgamuotai odai si plauku naikinimo procedura, netinkama? g.gif nes ir tiesiogiai i juos nesaudant,praleidziant, vistiek ''apsisvies'' nes nemazai ju pas mane
Atsakyti
sveikos, pati ka tik nusipirkau silk'n SensEpil tai ka tik pradejau naudotis smile.gif rezultatais pasigirt negaliu, nes reikia laiko ir dar reikes darbuotis su peiliukais... verysad.gif idomu, kaip kitom, ar patenkintos rezultatais? mirksiukas.gif
Atsakyti