Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

sveikutes visos smile.gif as dabar labai be galo susidomejau tais fotoepiliatoriais, bet jau kaip pastebejau ne man vienai yra labai sunku issirnkti, todel ir as noreciau jusu prasyti pagalbos smile.gif ar tikrai tas Silk'n SensEpil fotoepiliatorius ir geras ar tikrai verta sakytis? o gal kas Remington IPL4000 i-Light bandet ar geras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulka10 @ 2013 05 12, 11:48)
sveikutes visos smile.gif as dabar labai be galo susidomejau tais fotoepiliatoriais, bet jau kaip pastebejau ne man vienai yra labai sunku issirnkti, todel ir as noreciau jusu prasyti pagalbos smile.gif ar tikrai tas Silk'n SensEpil fotoepiliatorius ir geras ar tikrai verta sakytis? o gal kas Remington IPL4000 i-Light bandet ar geras?  smile.gif

turiu Silk'n SensEpil , naudoju jį dar tik antras mėnesis, bet rezultatai jau matosi biggrin.gif nesigailiu, kad įsigijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2013 05 04, 15:26)
Plaukai pradėjo želti dar labiau doh.gif

Vai kaip nemalonu doh.gif Ar skambinote konsultantei, iš kurios pirkot? Gal galėtų ką nors patarti unsure.gif
Atsakyti
Radau akciją lazeriniam aparačiukui, gal kas gali apie jį pasakyt ką nors gero ar blogo? http://kartu.lt/akci...svelnumo-oda-vi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2013 05 13, 11:02)
Vai kaip nemalonu doh.gif  Ar skambinote konsultantei, iš kurios pirkot? Gal galėtų ką nors patarti  unsure.gif

Ka gi tokiu atveju galetu patart? Sakytu, tokia jau jusu organizmo reakcija, bandykit toliau.
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2013 05 12, 13:20)
bet rezultatai jau matosi biggrin.gif

Anam lape rašėt, kad turit tokį kaip aš Espil, o dabar Sensepil rolleyes.gif nesvarbu, gal sumaišėt pavadinimus, labai jie panašūs, svarbiausia, kad efektas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 05 14, 17:40)
Ka gi tokiu atveju galetu patart? Sakytu, tokia jau jusu organizmo reakcija, bandykit toliau.

Lietuvoje prekiaujantys turbūt jau bus susidurę su tokia reakcija, galimai galės patarti, ką tokiu atveju daryti, arba paskambinčiau į grožio kliniką su gydytojais pasikonsultuočiau. Bet jei pirkta aukcione, tuomet sutinku, neverta rašyti ir klausti, vargu ar ką atsakys.
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2013 05 16, 11:30)
Anam lape rašėt, kad turit tokį kaip aš Espil, o dabar Sensepil  rolleyes.gif  nesvarbu, gal sumaišėt pavadinimus, labai jie panašūs, svarbiausia, kad efektas yra  biggrin.gif

aaa tikrai suklydau mano Sensepil doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as naudoju jau fotoepiliatoriu nuo kovo galo. Rezultatai tikrai akivaizdus ir nesinori proceduru nutraukti vasaros metu. Norejau pasiteirauti apie deginimasi, kiek laiko pries deginimasi ir kiek laiko po juo, negalima vel saudytis. Liepos menesi vaziuosim atostogu, tad saules tikrai neisvengsiu... Gal kas galit patarti is savo patirties?
Atsakyti
QUOTE(olyte @ 2013 05 18, 12:20)
Sveikutes,
as naudoju jau fotoepiliatoriu nuo kovo galo. Rezultatai tikrai akivaizdus ir nesinori proceduru nutraukti vasaros metu. Norejau pasiteirauti apie deginimasi, kiek laiko pries deginimasi ir kiek laiko po juo, negalima vel saudytis. Liepos menesi vaziuosim atostogu, tad saules tikrai neisvengsiu... Gal kas galit patarti is savo patirties?

kokį naudoji?
Atsakyti
As naudoju Viss Silver IPL.
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2013 05 14, 06:01)
Radau akciją lazeriniam aparačiukui, gal kas gali apie jį pasakyt ką nors gero ar blogo? http://kartu.lt/akci...svelnumo-oda-vi  rolleyes.gif

Kad jis paašiai tiek ir kainuoja rinkoje, apie 350-400 lt. Eilinį kartą jokios akcijos nėra doh.gif
Atsakyti