Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Sveikos mergikės, atsidarė nauja parduotuvė Švitrigailos 40b ten galima užsakyti ir gauti už internetinę kainą. Na kaip www.damutei.lt epiliatoriai daugelis dabar ten perka lempas, nes jos ten pigesnės 20-30 lt nei kitur. Pacius foto epiliatorius taip pat imanoma įsigyti pigiau, na tikrai konkurincingai dirba. drinks_cheers.gif

Galų gale jie niekur nepabėgs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2013 03 28, 09:27)
o kokioj parduotuvėj pigau, nes štai šis variantas http://www.hairfree....nsepil-xl-65000 per akcijas kainavo 999, tai nemanau, kad parduotuvėse pigiau yra, o jei yra rekomenduokit kur? 4u.gif

tiek kainavo ne Jusu minetas, bet 10.000 blyksnių turintis modelis
http://beta.lt/lt/vi...track_type=more
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2013 03 28, 14:39)
tiek kainavo ne Jusu minetas, bet 10.000 blyksnių turintis modelis
http://beta.lt/lt/vi...track_type=more

na galbūt sumaišiau, bet gi ir šis pigiau buvo 4u.gif
Atsakyti
Na nelabai suprantu, kodel visi tik ir laukia betu grupiniu ir panasiai, kaip ten su garantijomis, kaip su lempu pardavimu, gal kas ka zinote???
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu pasidalinti savo patirtimi smile.gif
Prieš metus nusipirkau Silk'n Sens Epil, ta paprastą, su keičiamom lemputėm. Kadangi plaukelių turiu ne tik ant kūno, bet ir ant veido, ieškojau tokio, kurį galėčiau naudoti smakrui ir viršutinei lūpai. Na ėmus naudoti, šaudžiausi kartą į savaitę, didžiausiu galingumu, ir efektas tikrai buvo. Plaukeliai krito, tik pirmiausiai dingo šviesūs, o tamsiausių ir storiausių nelabai įveikė. Taip pat šaudžiausi bikinį ir aplink bambą. Plaukelių dalis iškrito, bet kad ir tekdavo skusti, bet nebebuvo nei bėrimų, nei dygliukų smile.gif Ir tada mano mama užsimanė tokio aparato, sakau gi imk mano, nupirkau lempučių papildomai. O aš maniau nusipirksiu kitą.. Ir man beieškant, laukiant geros kainos, praėjo kokie 5 mėn. Ir ką jūs manot, viskas veši kaip ir prieš tai doh.gif Žodžiu, manau, kad iš mano pusės buvo klaida, kad neištęsiau viso kurso, bet vėlgi, visi plaukeliai kurie buvo iškritę prisikėlė iš numirusių. Peršasi išvada, kol naudoji, tol gerai, bet turbūt ne man susitvarkyt ilgam laikui :-(
Dabar renkuosi tarp kažko iš Rio, nes ten lyg ir lazeris, arba vėlgi iš Silk'n Sens, tik su daugybę blyksnių.. Gal ką girdėjote apie Rio Pro ? Lietuvoj beveik 400 ltl brangiau nei ten kur aš gyvenu. Ir lemputės keičiamos. Žodžiu, noriu, ieškau, tik neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2012 01 02, 14:09)
Sveiki, ar pades man tas naujausias aparatas uz 1300lt jei kazkada sugiharos salone dariausi tris kartus pazastis, bet nelabai padejo, tai nusispjoviau, aisku gal blogai padariau, kad 6 kartu neisvaiksciojau? mano juodi plaukeliai. ps. o gal dar naujesniu atsirado, kurie apima didesne dali? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Dorotele @ 2012 01 02, 14:09)
Sveiki, ar pades man tas naujausias aparatas uz 1300lt jei kazkada sugiharos salone dariausi tris kartus pazastis, bet nelabai padejo, tai nusispjoviau, aisku gal blogai padariau, kad 6 kartu neisvaiksciojau? mano juodi plaukeliai. ps. o gal dar naujesniu atsirado, kurie apima didesne dali? 4u.gif

IRA naujausias modelis 2012 metu rugseji isejes. bet ten ne lazerinis o fotoepiliatorius mano plaukeliai irgi juodi tai nusipirkau uz 1500lt per 2 menesius pasalinau visus plaukelius tikrai labai dziaugiosi ...sio momentu jau ji parduodu nes jau pasalinau ka norejau smile.gif
Papildyta:
Mergaite man tai pats geriausiai REMINGTON IPL 6000 ,per 2.5 menesius atsikraciau 80% plaukeliu tikrai nesitikejau tokio poveikio,begalo dziaugiosi... Sio metu ji parduodu gal ka nors nomintu?
Atsakyti
QUOTE(oksana..... @ 2013 04 08, 20:03)
per 2.5 menesius atsikraciau 80% plaukeliu tikrai nesitikejau tokio poveikio,begalo dziaugiosi... Sio metu ji parduodu gal ka nors nomintu?

tikrai neimanoma per 2 menesius pasalint visu plaukeliu, o dar ir su ilgalaikiu rezultatu, tad siulyciau dar nepardavinet irnesakyk.gif moterys metu metais zaidzia su fotoepiliatoriais ir tai, jei ilgesni laika nepanaudoja - viskas atsistato...
Atsakyti
Ar turi kas čia fotoepiliatorių BABYLISS Homelight G910E?
Kur perkat lemputes? Aš randu tik užsienyje...
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2013 04 08, 19:21)
tikrai neimanoma per 2 menesius pasalint visu plaukeliu, o dar ir su ilgalaikiu rezultatu, tad siulyciau dar nepardavinet  irnesakyk.gif  moterys metu metais zaidzia su fotoepiliatoriais ir tai, jei ilgesni laika nepanaudoja - viskas atsistato...

zinau kad patiketi sunku bet tikrai beveik visko atsikraciau kas lieka ispesu su epilaitoriumi kolkas 2 savaites praejo ir ne matau nei vieno plaukelio
Atsakyti
QUOTE(oksana..... @ 2013 04 12, 19:26)
zinau kad patiketi sunku bet tikrai beveik visko atsikraciau kas lieka ispesu su epilaitoriumi kolkas 2 savaites praejo ir ne matau nei vieno plaukelio

šiaip jau naudojant lazerį, plaukelius galima tik skusti, ne rauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 04 12, 19:51)
šiaip jau naudojant lazerį, plaukelius galima tik skusti, ne rauti  4u.gif

fotoepiliatorius labai skiriasi nuo lazerinio jis ne dirgina taip odos po to jo net tose vietose dingsta visi spuogiukai ir ona minkstesne palieka blush2.gif
Atsakyti
ar galima naudoti fotoepiliatorių esant išsiplėtusiems kojų kraujagystlių kapiliarams? g.gif
Atsakyti