Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Vika333 @ 2013 03 12, 11:08)
Nerandu ir as, kad butu rastu patvirtinta, cia tik mano teorines sapaliones, labai logiska, kad taip turetu buti, pagaivinimui - silpniausias rezimas, pigmentinem demes - vidutinis, o kapiliarams reikia didziausio stiprumo, bet tai kol neciupinejus to aparato, negaliu tvirtint, eisiu sia savaite paziuret ji. Beje, panos, nezinot, kaip dabar su tuo ukio banku, ar veikia jis, galima lizinga ten formint, gal kas per si menesi pirkot?

Sveiki,

Nusipirkau šį fotoepiliatorių išsimokėtinai per "Ūkio banko" lizingą http://www.hairfree....nsepil-xl-65000. Patariu labai gerai įsiskaityti sąlygas, nes man už sutarties sudarymą vietoje dvidešimt litų nuskaičiavo 50. Už pristatymą nulupo 20 lt. nors turėjo 10lt doh.gif
Vakar atlikau pirmą procedūrą. Nežinau, ar aš per mažai spaudžiau aparatą prie odos, beveik nesimatė jokių nudepilouotos vietos kontūrų. Gal Jūs galite pakomentuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwex @ 2013 03 12, 16:41)
Sveiki,

Nusipirkau šį fotoepiliatorių išsimokėtinai per "Ūkio banko" lizingą http://www.hairfree....nsepil-xl-65000. Patariu labai gerai įsiskaityti sąlygas, nes man už sutarties sudarymą vietoje dvidešimt litų nuskaičiavo 50. Už pristatymą nulupo 20 lt. nors  turėjo 10lt  doh.gif
Vakar atlikau pirmą procedūrą. Nežinau, ar aš per mažai spaudžiau aparatą prie odos, beveik nesimatė jokių nudepilouotos vietos kontūrų. Gal Jūs galite pakomentuoti? g.gif

ir jus niekur nesikreipet, kad is jusu dvigubai uz pristatyma ir sutarties sudaryma dvigubai nulupo? g.gif
Atsakyti
Galiu aprasyti savo patirti fotoepiliatoriaus naudojime, gal kam pravers : ) Pati daug skaitinejau siame forume kol nusprendziau isigyti fotoepiliatoriu. Nusipirkau VISS IPL senesnio modelio kur 4000 blyksciu. Naudoju jau du metus su vasaros pertrauka. Epiliuojuosi vis dar kas dvi savaites visas kojas, bikini ir pazastis. Lemputes keiciu kas puse metu. Rezultatas: ant blauzdu pora pliku plotu ir suletejes plauku augimas (anksciau ryte nuskutus kojas vakare jau jos badydavosi, o dabar galiu skusti kas 3 dienas). Stebuklu nesitikejau bet norejau geresniu rezultatu. Pas mane tikrai didele problema su plaukuotumu ir dar plius jautri oda ir jau buvau isbandzius viska tai kad ir ne stebuklai bet sis variantas man geriausias. Beje saudausi nuo antro karto auksciausiu lygiu (ant 8) ir skauda tik pazastis kitur nieko nejauciu. Tik yra viena beda su fotoepiliatorium, butu idomu suzinoti gal kas susidure taip pat su sia beda. Padirbus su juo 20 min. pradeda strigineti (uzsikrauna bet nesauna blykste). Turiu isjungti palaikyt 5 min. ir tada vel kokia 5-10 min padirba ir vel. Lempute nauja. Garantija deja pasibaigus.
Atsakyti
Sveikos, prisiskaičiusi užsisakiau ir aš SensEpil XL fotoepiliatorių (10 000 blyksčių). Laukiu kol pristatys, tikiuosi aparatas pateisins lūkesčius smile.gif

Kadangi greitų rezultatų nebus ir pradžioje reiks kantriai kas porą savaičių "šaudytis", man iškilo klausimas: kaip išbūti plaukuotai tarpuose tarp fotoepiliacijų? Ar galima tuos plaukus skusti ar privalu išlaukti kol patys iškris? g.gif
Atsakyti
Tarp fotoepiliaciju galima tik skusti arba su kremu depiliaciniu salinti plaukus.
Atsakyti
Sveikutės,

Na žadėjau papasakoti kaip sekasi , visai neblogai mirksiukas.gif

Praėjus mėnesiui labai džiaugiuosi rezultatais smile.gif tikiuosi gegužės pradžioj būsiu plika kaip nupešta višta biggrin.gif
kadangi norėjosi greitų rezultatų tai darau tai 2 kart savaitėje ir ant 8
kapiliarams, pasiskaičius čia jūsų ,sumažinau iki 6 , kolkas didelių pokyčių nasimato g.gif , nors mane perspėjo , kad pasimatys tik po 3 mėnesių , kaip ilgu laukti ....
Dar nusipirkau kremą stabdantį plaukų augimą , tai gal pavyks visą vasarą išlikti gražiai -- nu bent tikiuosi, to kremo niekada neturėjus ir nebandžius, pamačiau netyčia , pasiskaičiau atsiliepimus teigiamus g.gif susiviliojau, gal esate kas naudojusios ? kokie būtų atsiliepimai ?
Atsakyti
gal užmatėt kur akciją fotoepiliatoriams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2013 03 12, 11:08)
Nerandu ir as, kad butu rastu patvirtinta, cia tik mano teorines sapaliones, labai logiska, kad taip turetu buti, pagaivinimui - silpniausias rezimas, pigmentinem demes - vidutinis, o kapiliarams reikia didziausio stiprumo, bet tai kol neciupinejus to aparato, negaliu tvirtint, eisiu sia savaite paziuret ji. Beje, panos, nezinot, kaip dabar su tuo ukio banku, ar veikia jis, galima lizinga ten formint, gal kas per si menesi pirkot?

Sveikutes,

As penktadieni per ukio banko lizinga nusipirkau Viss Silver IPL. Tad tikrai galima formintis per ji. smile.gif
Atsakyti
Aciu kad paraset,ziwex ir olyte, mes irgi rytoj forminsim drinks_cheers.gif
Hoveja, nezinau kaip su tais galingumais, nenuejau tada paziuret aparata. As jau si savaitgali pabandysiu ir parasysiu tada ispudzius rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(miegutis @ 2013 03 23, 00:04)
gal užmatėt kur akciją fotoepiliatoriams? g.gif

turiu 10% nuolaidu koda, negalesiu juo pasinaudot, nes negalioja issimoketinai, as pabandysiu suzinot, gal jis nevienkartinis, nes as jau vienam zmogui ji atidaviau, bet gal juo kelis kartus galima pasinaudot, vienzo, suzinosiu ir parasysiu
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2013 03 27, 15:57)
Aciu kad paraset,ziwex ir olyte, mes irgi rytoj forminsim  drinks_cheers.gif
Hoveja, nezinau kaip su tais galingumais, nenuejau tada paziuret aparata. As jau si savaitgali pabandysiu ir parasysiu tada ispudzius  rolleyes.gif
Papildyta:
turiu 10% nuolaidu koda, negalesiu juo pasinaudot, nes negalioja issimoketinai, as pabandysiu suzinot, gal jis nevienkartinis, nes as jau vienam zmogui ji atidaviau, bet gal juo kelis kartus galima pasinaudot, vienzo, suzinosiu ir parasysiu

ačiū, bet tai bus nedidelė nuolaida, palauksiu kol kokiuose grupiniuose paleis akciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2013 03 27, 18:08)
ačiū, bet tai bus nedidelė nuolaida, palauksiu kol kokiuose grupiniuose paleis akciją 4u.gif

grupiniuose su akcija bus brangiau nei parduotuveje be akcijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2013 03 28, 07:08)
grupiniuose su akcija bus brangiau nei parduotuveje be akcijos  biggrin.gif

o kokioj parduotuvėj pigau, nes štai šis variantas http://www.hairfree....nsepil-xl-65000 per akcijas kainavo 999, tai nemanau, kad parduotuvėse pigiau yra, o jei yra rekomenduokit kur? 4u.gif
Atsakyti