Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

[quote=Vika333,2013 02 28, 14:35]Monsit, naminis aparatas bet kokiu atveju nebus toks galingas, kaip profesionalus Elos ar IPL. Naminiu galingumas yra 5 ar net 10 kartu mazesnis. Nezinau, ar imanoma tokiu silpnu susizalot, as atvirksciai abejoju, ar bus efektyvi rejuvenacija su tokiu silpnu galingumu?  g.gif 
Taip, Jūsų Vika 333 rezultatai su fotoepiliatoriumi puikūs. 4u.gif
Tik kai pasižiūri, kaip tos dėmės pradžioje patamsėja, net nejauku darosi. unsure.gif O jei dar nežinotumiš anksto, kad gali taip būti, tai visai gali nusivilti. g.gif smile.gif

Aš irgi kiek supratau, tai būtina drėkinti odą tarp procedūrų. Tik kaip nustatyti tą tinkamą galingumą, kuris tikriausiai yra labai individualus. Nemažai radau atsiliepimų ir kad nėra jokio efekto, tiesiog nulinis rezultatas net ir atlikus procedūras salonuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 28 vasario 2013 - 16:24
QUOTE(Monsit @ 2013 02 26, 17:49)

Vika 333
, aš mąstau įsigyti tą naminį prietaisą atlikti rejuvenizacijos procedūroms. Bet apie tai informacijos neradau, o prisiskaičiau visokių baisybių apie rejuvenizaciją lazeriu ir ELOS salonuose.  doh.gif Tai dabar mąstau,ar tas naminis negali kokios žalos irgi pridaryti,atliekant odos atjauninimą? g.gif
Aš radau daugybę pavyzdžių, kad oda, atlikus rejuvenizacijos procedūras salonuose, po kurio laiko visa susiraukšlėja, atsiranda dėmių doh.gif Jau tada geriau taip,kaip yra, jeigu yra tokia galimybė. Nenorėčiau su savo veidu daryti bandymų, kurie gali taip užsibaigti. blink.gif Aš irgi skaičiau, kad ELOS gali ne pagerinti kolageno gamybą, bet visai jį sunaikinti. g.gif

Laba diena merginos 4u.gif noriu prisijungti prie jūsų
Padovanojo ir man senis šaltis aparatą , pradėjau naudoti tik sausio pabaigoje,
ant plaukų rezultatus jau matau, o kapiliarai dar nereguoja.
Šaudau viską ant maxsimum . Esu buvusi "Šviesos Impulse" kapiliarams tikrai padėjo, oda nesusiraukšlėjo nei patamsėjo, bet vieną kartą buvo nudeginę mane, visa pūslėm buvau pasipuošusi 3 dienas doh.gif , bet ir po to nieko tokio neliko , kaip čia jūs rašote g.gif tik brangu man ten, tai dabar turiu namuose.
Ir paskaičiavus savo turėti gaunasi pigiau. Nes efektas laikėsi tikrai ne ilgiau kaip metus kapiliarams , ir pusmetį plaukeliams, nelabai ir pamenu tiesą sakant , nes jau 5 metai praėjo.
Ar priimsit į savo būrį rezultatais pasidžiaugti, arba pasibėdavoti jei kas nesigaus ar patarimo sulaukti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 27, 15:00)
ReginaV, jus gal atsargiau su tuo 8-tu rezimu? Kodel pradejot 8 naudot, rasykit prasom visus ispudzius, arba az, isvaliau deze rolleyes.gif
fotoepiliacijai ar rejuvenacijai 8 lygmuo? Nes plaukų šalinimui nematau nieko blogo - priešingai biggrin.gif

Aš asmeniškai bijau su veidu eksperimentuoti, buvau pasvarsčiusi apie papildomų lempų įsigijimą, bet ai irnesakyk.gif O juk visi žinom, kad dažnos tiek saulės, tiek soliariumų procedūros odą labai sendina, tai man ir su šita šviesa nesinori rizikuoti. Ypač, kai atsiliepimų nėra daug. Reiktų gal pabandyti tyrimų paieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2013 02 28, 17:23)
Tik kaip nustatyti tą tinkamą galingumą, kuris tikriausiai yra labai individualus.

As suprantu, kad lygiai taip pat kaip ir su fotoepiliacija, pradedi nuo pacio maziausio ir palaipsniui didini, o ties kokio lygio sustot, tai ziuri is pojuciu, nes kiekvienai reikia skirtingo lygio. Cia buvo rase merginos, kad fotoepiliacija su 2 daro ir jom degina, o man tas antras buvo visai saltas, as 5-tu variau ir dar po kelis blycus

Papildyta:
QUOTE(Hovėja @ 2013 02 28, 18:18)
Nes efektas laikėsi tikrai ne ilgiau kaip metus kapiliarams , ir pusmetį plaukeliams

Aisku, prisijunkit, nereikia cia dar klaust, kuo daugiau musu, tuo greiciau issiaiskinsim viska thumbup.gif

As irgi iskart pagalvojau, kad kapiliaru efektas laikysis iki metu max. Nes kaip su plaukais kapiliarus suklijuoja tik metams, taip ir su veido kapiliarais turetu but - kasmet reikes palaikymui pasipyskint.

Rasot, kad viska saudot ant maximumo, tai ir veida irgi, ar tik plaukus? Pas jus atskiri aparatai, ar is tu daugiafunkciniu turit? Ar naudojat geli pries saudyma, ir ka naudojat po proceduros? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 03 01, 09:01)
fotoepiliacijai ar rejuvenacijai 8 lygmuo? Nes plaukų šalinimui nematau nieko blogo - priešingai biggrin.gif

As radau tokia informacija apie Viss:
Maks. energijos lygis (fotoepiliacija): 26J
Maks. energijos lygis (rejuvenizacija, aknės gydymas): 21J

Tai man idomu, ar cia automatiskai nusistato, kai keiti plauku lempa i veidine? Ar cia reikia paciam reguliuoti ta galingumo lygi?
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2013 03 01, 11:05)

Tai man idomu, ar cia automatiskai nusistato, kai keiti plauku lempa i veidine? Ar cia reikia paciam reguliuoti ta galingumo lygi?

Vika333, Jūs vis atrandate reikiamos informacijos. Aš turiu fotoepiliatorių HP LIght, bet jo lempos brangios, nors dabar joms yra nuolaida. Bet gal Viss Silver daug galingesnis plaukų šalinimui? Be to, jis turi ir rejuvenizacijos funkcijos galimybę, jei sugalvočiau. ax.gif
Jei Viss energijos lygis 26J, gal žinot, koks HP Light ar panašių fotoepiliatorių? Ar jie daug silpnesni? blink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 01 kovo 2013 - 16:07
QUOTE(Vika333 @ 2013 03 01, 11:05)

Įtariu, kad automatiškai ta kita lempa turi silpnesnę maksimalią galią g.gif
Bandžiau biški ieškoti tyrimų apie šitą reikalą, tai galiu pasakyti kol kas tik tiek, kad pasak jų tikrai veiksminga - tiek įv. dėmelių, tiek atjauninimo klausimu. Kaip ir su plaukais, poveikis nėra visam laikui, t.y., reikia kartoti. Efektas taip pat pasimato ne iš karto. Bet reikėtų daugiau skirti laiko pasidomėjimui dėl šalutinių poveikių, nes viename radau trmpai užsiminti, bet tyrimas mokamas, o santraukoje tiek ir teparašyta.
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 27, 16:00)
ReginaV, jus gal atsargiau su tuo 8-tu rezimu? Kodel pradejot 8 naudot, rasykit prasom visus ispudzius, arba az, isvaliau deze rolleyes.gif

Labas rytas smile.gif

Vika333, aš pirmą mėnesį dariau 5 galingumu, o vėliau kartą pabandžiau 8 ir po savaitės pamačiau, kad pradėjo nykti kapiliarai. Nedegina ir rezultatas geresnis prie didesnio galingumo. Tarp kitko, man pigmentinė dėmė ant rankos nepatamsėjo, bet pradėjo šviesėti, dabar jau praktiškai nesimato, bet pajuodavus nebuvo rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2013 03 01, 12:05)

Reikia pačiai nustatyti. Fotoepiliacijai galima naudoti nuo 1 iki 8 galingumo, o revinacijai nuo 1 iki 5
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2013 03 01, 17:06)
Ar jie daug silpnesni? blink.gif  smile.gif

Monsit, nemanau, kad tarp naminiu bus didelis skirtumas, kad vieni daug silpnesni, kiti daug galingesni schmoll.gif Jei kas galetu ismatuot ir palygint su profesionaliais aparatais ir ju galingumais, tai naminiai tures tik nuo 3 iki max.10 tu tikru profesionaliu dziauliu, kitaip jie butu tiesiog pavojingi

Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 03 01, 17:13)
Įtariu, kad automatiškai ta kita lempa turi silpnesnę maksimalią galią  g.gif

As tai itariu, kad lempa turi kitokias bangas, bet ne kitoki galinguma, kazkaip man cia logikos truksta, nesuprantu schmoll.gif

Tyrimu neieskau, kazkaip man tie visi 'uzsakomieji straipsniai' nekelia pasitikejimo. Ieskau realiu zmoniu atsiliepimu, bet kol kas nieko naudingo neradau
Papildyta:
QUOTE(ReginaV @ 2013 03 02, 11:01)
Reikia pačiai nustatyti. Fotoepiliacijai galima naudoti nuo 1 iki 8 galingumo, o revinacijai nuo 1 iki 5

ai na va, tai tada aisku. Aparatas turi galinguma ir pati ji reguliuoji. O kai keiti lempa, keiciasi bangos ir poveikis. Aciu hihihi.gif

Monsit, radau atjauninimo temas prie Veido prieziuros, bet ten tikrai nieks nieko neraso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 04 kovo 2013 - 09:49
Ka as dar issiaiskinau, tai kad toji rejuvenacija yra daugiafunkcine procedura. Su ta pacia lempa, naudojant skirtingus galingumus, bus skirtingas poveikis. Mergos, reik issiaiskint, koks galingumas kokiai procedurai tinka, zekit, su ta pacia lempa galima naikint pigmentines demes su vienu galingumu, su kitu - nakint kapiliarus, o dar su kitu - pagaivint oda ir naudot nuo rauksliu. Mano nuomone, pagaivinimui reikia pacio pacio silpniausio galingumo g.gif bandysiu issiaiskint iki galo ir parasysiu, ar neklystu as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 04 kovo 2013 - 10:00
QUOTE(Vika333 @ 2013 03 01, 12:05)
As suprantu, kad lygiai taip pat kaip ir su fotoepiliacija, pradedi nuo pacio maziausio ir palaipsniui didini, o ties kokio lygio sustot, tai ziuri is pojuciu, nes kiekvienai reikia skirtingo lygio. Cia buvo rase merginos, kad fotoepiliacija su 2 daro ir jom degina, o man tas antras buvo visai saltas, as 5-tu variau ir dar po kelis blycus

Papildyta:

As irgi iskart pagalvojau, kad kapiliaru efektas laikysis iki metu max. Nes kaip su plaukais kapiliarus suklijuoja tik metams, taip ir su veido kapiliarais turetu but - kasmet reikes palaikymui pasipyskint.

Rasot, kad viska saudot ant maximumo, tai ir veida irgi, ar tik plaukus? Pas jus atskiri aparatai, ar is tu daugiafunkciniu turit? Ar naudojat geli pries saudyma, ir ka naudojat po proceduros?  4u.gif

Papildyta:

Sveikutės 4u.gif
Pas mane Viss Silver , plaukams ir veidui.
Kai pirkau man liepė pradėti nuo 5 , bet kai pabandžiau , tai pasidarė gaila lempos blyksnius gadinti, darau ant 8 dabar veidą taip pat.
Jei kam degina ir prie 2 tai g.gif gal odos tipas tokiam aparatui visai netinka. Ir į tą pačią vietą man gaunasi po 2 kartus unsure.gif
O su kapiliarais tai čia toks laikinas dalykas ir reiks pastoviai daryti, nes jei yra polinkis jie vėl atsiranda - nauji po kiek laiko. Kremą pradžiai buvau pamiršusi, atsiminiau tik čia po jūsų klausimo, man pabrėžė , kad su juo gaunasi geresnis efektas, tai vakar panaudojau, nu gal labiau o gal tik noriu taip matyti - nežinau po vieno karto nesu tikra , kad poveikis buvo didesnis g.gif
Po procedūros tą dieną nieko nenaudoju, leidžiu veidui išsikvėpuoti.
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2013 03 04, 11:00)
Ka as dar issiaiskinau, tai kad toji rejuvenacija yra daugiafunkcine procedura. Su ta pacia lempa, naudojant skirtingus galingumus, bus skirtingas poveikis. Mergos, reik issiaiskint, koks galingumas kokiai procedurai tinka, zekit, su ta pacia lempa galima naikint pigmentines demes su vienu galingumu, su kitu - nakint kapiliarus, o dar su kitu - pagaivint oda ir naudot nuo rauksliu. Mano nuomone, pagaivinimui reikia pacio pacio silpniausio galingumo  g.gif  bandysiu issiaiskint iki galo ir parasysiu, ar neklystu as

Čia labai būt įdomu sužinoti ir man , nes perskaičiau instrukciją kurią davė , tai ten tik pagal odos tipą , kokiu galingumu kam šaudyti, o pagal poveikį nieko neparašyta g.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos, as ruosiosi isigyti fotoepiliatoriu ir kuo skubiau ,kad iki vasaros pasimatytu rezultatai, bet kai perskaiciau tema pasimeciau. Buvau pasiryzusi pirkti http://www.hairfree....nsepil-xl-65000 ,o dabar nebezianu, gal VISS SILVER g.gif

TAI KAS GERIAU ??? PATARKIT???

Fotoepiliatorius Silk'n SensEpil AR VISS ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likija: 08 kovo 2013 - 23:47
QUOTE(Hovėja @ 2013 03 04, 11:08)
o pagal poveikį nieko neparašyta  g.gif

Nerandu ir as, kad butu rastu patvirtinta, cia tik mano teorines sapaliones, labai logiska, kad taip turetu buti, pagaivinimui - silpniausias rezimas, pigmentinem demes - vidutinis, o kapiliarams reikia didziausio stiprumo, bet tai kol neciupinejus to aparato, negaliu tvirtint, eisiu sia savaite paziuret ji. Beje, panos, nezinot, kaip dabar su tuo ukio banku, ar veikia jis, galima lizinga ten formint, gal kas per si menesi pirkot?
Atsakyti