Sveikutes, nusipikau fotoepiliatoriu, ir tipo raso, kad zindymo metu negalima.*****, tai kiek laukt reik! nors jau lyg ir mazinu pieniuka, bet neaisku kada jo visiskai nreix.Ka manot apie fotoepiliacija zindant?
QUOTE(milduze314 @ 2013 02 20, 18:39)
Sveikutes, nusipikau fotoepiliatoriu, ir tipo raso, kad zindymo metu negalima.*****, tai kiek laukt reik! nors jau lyg ir mazinu pieniuka, bet neaisku kada jo visiskai nreix.Ka manot apie fotoepiliacija zindant?
Man atrodo, jei raso, kad negalima, tai tikriausiai neveltui. Kazkokios zalos vaikui ar pieno kokybei ta fotoepiliacija negali padaryt. Bet manau draudzia del hormonu, nes per nestuma ir zindyma pakinta hormonu lygiai, ir turbut todel negalima nuspeti, bus efektas po fotoepiliacijos ar ne.
QUOTE(b.kite @ 2013 02 13, 09:27)
gal kas pasakysit is kur lempas perkat?
Aš čia pirksiu, dabar akcija lempoms
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 14, 14:20)
radau ja, parasysiu az paklausiu, kaip sekasi
Vika333, aš rašiau jums, bet nepavyko išsiųsti, rašo, kad nėra galimybės arba perpildyta jūsų dėžutė. Nesigailiu dėl Viss, patinka viskas. Po truputį išsilygina rezultatai ant kojų Rejuvenizacija patiko dėl kapiliarų, ryškiai yra rezultatas kai šaudau ant 8 galingumo. Gelis nelabai patiko, nesupratau jo poveikio, nenaudoju, tingiu. Nežinau, ką dar daugiau parašyti, jei kas konkrečiai domina, klauskit
Čia skelbiu žinutę fotoatjauninimo (rejuvenizacijos) tema, kurią patalpinau ir puslapyje ta tema. Bet daugelis naujesnių naminių fotoepiliacijos prietaisų turi ir šią funkciją, o šiame puslapyje daugiau skaitančių, tai gal kas atsiliepsit ?
Aš nebandžiau šios procedūros, bet irgi domiuosi. Galvojau įsigyti prietaisą su rejuvenizacijos (odos atjauninimo) funkcija. Bet dabar, kai perskaičiau daug neigiamų atsiliepimų rusiškame moterų forume apie rejuvenizaciją ELOS, noras praėjo. Gal su naminiu rejuvenizacijos prietaisu ir neįmanoma padaryti tokios žalos, kaip su ELOS salone,bet kaip galima žinoti ir kuo tikėti? Reklamomis tai tikrai ne. Mes visos svajojame lengvai ir greitai atsikratyti savo veido trūkumų: raukšlių, pigmentinių dėmių, strazdanų, išsiplėtusių kapiliarų ir pan. Svajonėse jau matom save lygiu "švytinčiu" veidu, be visų šių trūkumų vos po keleto procedūrų modernių technologijų dėka(paprastai reklaminėje medžiagoje dar teigiama: be skausmo, saugiai !!! ), ir... deja,nepagalvojame, kad galime skaudžiai nudegti. Gal kai kam šios procedūros ir padeda,bet gi ATSARGIAI- nesėkmės atveju pasekmės gali būti daug skaudesnės, nei išmesti pinigai. Ir YPAČ ATSARGIAI, kai tai liečia būtent Jūsų veidą!!! Kiekvieno žmogaus oda gali skirtingai reaguoti į įvairias procedūras. Kas gali pasakyti, kokie fiziologiniai pokyčiai įvyks odoje, jei ji bus paveikta per stipriai? Ir blogiausia tai,kad tikrasis poveikis gali pasimatyti po keleto mėnesių:iš pradžių oda pagražėja, o po keleto mėnesių kai kurioms moterims oda tiesiog suvysta,susiraukšlėja. Rusų forume labai labai daug neigiamų atsiliepimų, ir tiesiog baisių, kai veidas nudega iki randų, odos pigmentacija ne sumažėja, o susidaro dėmių lopai, oda po kurio laiko visai suvysta ir t.t. Yra ir nuotraukų prieš ir po, ir jaunų moterų Kai kas rašo, kad šias procedūras reikia derinti su kitomis: mezoterapija ir pan. Kad ilgą laiką po procedūrų (ištisais mėnesiais) negalima, kad odą paliestų saulės spinduliai.
Svarbiausia,kad nebūtų odai padarytas ilgalaikis neigiamas poveikis, nes kai kurios moterys rašo, kad paseno 10 ir daugiau metų, nes veidas tiesiog "subliuško".
Aš tiesiog pasidalinau tuo, ką perskaičiau. Žinoma, yra ir teigiamų atsiliepimų, bet juk nesinori patekti tarp tų moterų, kurios jau ilgą laiką gailisi ne tik pinigų, bet ir savo veido ir nori susigrąžinti ankstesnę savo išvaizdą iki procedūrų.
Gal yra išbandžiusių šią procedūrą? O gal kas skaitėte atsiliepimus kitų šalių forumuose angliškai?
Aš nebandžiau šios procedūros, bet irgi domiuosi. Galvojau įsigyti prietaisą su rejuvenizacijos (odos atjauninimo) funkcija. Bet dabar, kai perskaičiau daug neigiamų atsiliepimų rusiškame moterų forume apie rejuvenizaciją ELOS, noras praėjo. Gal su naminiu rejuvenizacijos prietaisu ir neįmanoma padaryti tokios žalos, kaip su ELOS salone,bet kaip galima žinoti ir kuo tikėti? Reklamomis tai tikrai ne. Mes visos svajojame lengvai ir greitai atsikratyti savo veido trūkumų: raukšlių, pigmentinių dėmių, strazdanų, išsiplėtusių kapiliarų ir pan. Svajonėse jau matom save lygiu "švytinčiu" veidu, be visų šių trūkumų vos po keleto procedūrų modernių technologijų dėka(paprastai reklaminėje medžiagoje dar teigiama: be skausmo, saugiai !!! ), ir... deja,nepagalvojame, kad galime skaudžiai nudegti. Gal kai kam šios procedūros ir padeda,bet gi ATSARGIAI- nesėkmės atveju pasekmės gali būti daug skaudesnės, nei išmesti pinigai. Ir YPAČ ATSARGIAI, kai tai liečia būtent Jūsų veidą!!! Kiekvieno žmogaus oda gali skirtingai reaguoti į įvairias procedūras. Kas gali pasakyti, kokie fiziologiniai pokyčiai įvyks odoje, jei ji bus paveikta per stipriai? Ir blogiausia tai,kad tikrasis poveikis gali pasimatyti po keleto mėnesių:iš pradžių oda pagražėja, o po keleto mėnesių kai kurioms moterims oda tiesiog suvysta,susiraukšlėja. Rusų forume labai labai daug neigiamų atsiliepimų, ir tiesiog baisių, kai veidas nudega iki randų, odos pigmentacija ne sumažėja, o susidaro dėmių lopai, oda po kurio laiko visai suvysta ir t.t. Yra ir nuotraukų prieš ir po, ir jaunų moterų Kai kas rašo, kad šias procedūras reikia derinti su kitomis: mezoterapija ir pan. Kad ilgą laiką po procedūrų (ištisais mėnesiais) negalima, kad odą paliestų saulės spinduliai.
Svarbiausia,kad nebūtų odai padarytas ilgalaikis neigiamas poveikis, nes kai kurios moterys rašo, kad paseno 10 ir daugiau metų, nes veidas tiesiog "subliuško".
Aš tiesiog pasidalinau tuo, ką perskaičiau. Žinoma, yra ir teigiamų atsiliepimų, bet juk nesinori patekti tarp tų moterų, kurios jau ilgą laiką gailisi ne tik pinigų, bet ir savo veido ir nori susigrąžinti ankstesnę savo išvaizdą iki procedūrų.
Gal yra išbandžiusių šią procedūrą? O gal kas skaitėte atsiliepimus kitų šalių forumuose angliškai?
QUOTE(ReginaV @ 2013 02 22, 10:40)
perpildyta jūsų dėžutė
uoj, tikrai nepastebejau, aciu, isvalysiu deze
QUOTE(Monsit @ 2013 02 25, 17:03)
rejuvenizaciją ELOS, noras praėjo.
Sveikutele, Monsit! As tiesa sakant aplamai nesuprantu, kam reikalingas toks zveriskas galingumas? Kam reikia tu 50J, jei plaukams ir 5 uztenka? Jei 10J tai yra ziauriai daug, 25J tai nepakenciamas karstis, kam aplamai reikia tu 50J??? Pribijau as tu profesionaliu paslaugu, va kad ir dabar man pvz reikia tik 1 palaikomos proceduros plaukams, bet bijau as i salona kreiptis, kokios garantijos kad nenudegins? Ciut didesnis galingumas- ir zalos bus daugiau nei naudos.
Jus gal planuojat elosa pirkt? Pasikonsultuokit su Gusha, ji jau senokai pirko elosa, greiciausiai viska bus isbandzius su juo, gal kokiu naudingu patarimu duos. As tokiais zmonemis, kurie patys ant savo kailio pabande, daugiau tikiu nei salono konsultacijom, kai nebruka, o tik pasidalina savo patirtim ir ispudziais.
Mano bendras ispudis apie sviesa - patiko, kaip ji veikia oda, nes man po foto isnyko visos demeles, taskeliai raudoni, berimai, iauginejimai ir t.t. Dabar beria ziauriai tik pries mmm, kelias dienas bunu taskuota kaip boruzele, bet tai pati kvaisa, vis nenueinu gormonu issitirt O siaip poveikis po skaityk 3 metu pyskinimosi fantastiskas, tiesiog tobula koju oda paliko. Todel ir dedu daug vilciu rejuvenacijai. Jei si funkcija veiks taip pat puikiai, kaip su plaukais, bus faina.
QUOTE(Monsit @ 2013 02 25, 17:03)
iš pradžių oda pagražėja, o po keleto mėnesių kai kurioms moterims oda tiesiog suvysta,susiraukšlėja.
Monsit, skaitau as cia biski dabar apie profesionalias proceduras, ir gal geriau nebuciau macius
"Эпидермис на 90% состоит из воды. Поэтому вода служит основным хромофором для современных шлифующих кожу лазеров. В процессе лазерной шлифовки кожи внутриклеточная вода поглощает лазерную энергию, немедленно закипает и испаряется." as jau nieko nebesuprantu
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 26, 13:49)
Monsit, skaitau as cia biski dabar apie profesionalias proceduras, ir gal geriau nebuciau macius
"Эпидермис на 90% состоит из воды. Поэтому вода служит основным хромофором для современных шлифующих кожу лазеров. В процессе лазерной шлифовки кожи внутриклеточная вода поглощает лазерную энергию, немедленно закипает и испаряется." as jau nieko nebesuprantu
Vika 333, aš mąstau įsigyti tą naminį prietaisą atlikti rejuvenizacijos procedūroms. Bet apie tai informacijos neradau, o prisiskaičiau visokių baisybių apie rejuvenizaciją lazeriu ir ELOS salonuose. Tai dabar mąstau,ar tas naminis negali kokios žalos irgi pridaryti,atliekant odos atjauninimą?
Aš radau daugybę pavyzdžių, kad oda, atlikus rejuvenizacijos procedūras salonuose, po kurio laiko visa susiraukšlėja, atsiranda dėmių Jau tada geriau taip,kaip yra, jeigu yra tokia galimybė. Nenorėčiau su savo veidu daryti bandymų, kurie gali taip užsibaigti. Aš irgi skaičiau, kad ELOS gali ne pagerinti kolageno gamybą, bet visai jį sunaikinti.
Sveikos, rudens pabaigoj rašiau, kad įsigijau lazerinį depiliatorių Rio x60. Prisipažįstu, aš tokia tinginė, kad po poros kartų mečiau viską...
Tad parduodu šį aparačiuką - jeigu esat kantri (ne tokia lūzerė kaip aš), manau pasieksit norimo rezultato
Parduodu už 600lt...
Jei nedaug žinot apie lazerinę depiliaciją ir šį aparatą:
* 60, 20 arba pavienių plaukų šalinimas
* Gali būti naudojamas veido srityje
* Neribotas lemputės galiojimo laikas
* Užtenka ~6 procedūrų plaukams visam laikui pašalinti
* Neskausmingos procedūros
Apie plaukų šalinimą lazeriu:
Lazeris generuoja vieno ilgio šviesos bangų spindulį, kuris nutaikius jį į plaukų augimo vietą sunaikina plauko folikulą, nepažeisdamas aplinkinių audinių. Fototerminės reakcijos rezultatas yra ilgalaikis plaukų pašalinimas. Dėl integruotos i daviklį odos atšaldymo sistemos procedūra yra minimaliai skausminga ir visai saugi.
Kiek procedūrų reikės?
Plauko augimo ciklas susideda iš 3 fazių: augimo, regresijos ir ramybės. Lazerio spindulys pašalina tik augimo fazėje esančius plaukus. Kadangi tik 20 - 30 procentų plaukų vienu metu yra augimo fazėje, todėl, norint pasiekti ilgalaikį efektą, procedūra turi būti kartojama kelis kartus. Dažniausiai pakanka 4-6 procedūrų. Procedūrų skaičius priklauso nuo plaukų augimo ciklo, tankio, odos spalvos, vartojamų vaistų, hormonų lygio, medžiagų apykaitos ypatumų.
Šiuo būdu galima pašalinti plaukus visose kūno vietose, išskyrus akis. Moterims dažniausiai plaukai šalinami pažastų, kojų, bikini, viršutinės lūpos, smakro srityje, vyrams nugaros, pečių srityje.
Parduodu išties pigiai
Tad parduodu šį aparačiuką - jeigu esat kantri (ne tokia lūzerė kaip aš), manau pasieksit norimo rezultato
Parduodu už 600lt...
Jei nedaug žinot apie lazerinę depiliaciją ir šį aparatą:
* 60, 20 arba pavienių plaukų šalinimas
* Gali būti naudojamas veido srityje
* Neribotas lemputės galiojimo laikas
* Užtenka ~6 procedūrų plaukams visam laikui pašalinti
* Neskausmingos procedūros
Apie plaukų šalinimą lazeriu:
Lazeris generuoja vieno ilgio šviesos bangų spindulį, kuris nutaikius jį į plaukų augimo vietą sunaikina plauko folikulą, nepažeisdamas aplinkinių audinių. Fototerminės reakcijos rezultatas yra ilgalaikis plaukų pašalinimas. Dėl integruotos i daviklį odos atšaldymo sistemos procedūra yra minimaliai skausminga ir visai saugi.
Kiek procedūrų reikės?
Plauko augimo ciklas susideda iš 3 fazių: augimo, regresijos ir ramybės. Lazerio spindulys pašalina tik augimo fazėje esančius plaukus. Kadangi tik 20 - 30 procentų plaukų vienu metu yra augimo fazėje, todėl, norint pasiekti ilgalaikį efektą, procedūra turi būti kartojama kelis kartus. Dažniausiai pakanka 4-6 procedūrų. Procedūrų skaičius priklauso nuo plaukų augimo ciklo, tankio, odos spalvos, vartojamų vaistų, hormonų lygio, medžiagų apykaitos ypatumų.
Šiuo būdu galima pašalinti plaukus visose kūno vietose, išskyrus akis. Moterims dažniausiai plaukai šalinami pažastų, kojų, bikini, viršutinės lūpos, smakro srityje, vyrams nugaros, pečių srityje.
Parduodu išties pigiai
QUOTE(Monsit @ 2013 02 26, 17:49)
Vika 333, aš mąstau įsigyti
Monsit, as taip pat mastau, skaitysiu,virskinsiu, o tik po to bandysiu. Pagaliau pasiseke man, broliene ims aparata sau, o man kadangi tik 1k/metus jo reikia, tai tik lempa pirksiu Mastau, iskart neimsiu rejuvenacijos, paziurekim, ka raso apie ja. Desiu cia viska, ka naudinga ir idomaus surasiu, jei plauku salintojos nepyks O jei mes cia visai ne i tema, Monsit, gal jus mokat sukurti atskira tema, tik man cia nuoroda palikit as labai nemoku forumu naudotis, tik Kuno skyriui gyvenu
ReginaV, jus gal atsargiau su tuo 8-tu rezimu? Kodel pradejot 8 naudot, rasykit prasom visus ispudzius, arba az, isvaliau deze
QUOTE(Monsit @ 2013 02 26, 17:49)
ELOS gali ne pagerinti kolageno gamybą, bet visai jį sunaikinti.
Cia visa esme, svelniai pasildyt ir paskatint kolageno gamyba. Bet matomai ten panaudojo ziauru galinguma, ir tiesiog sudegino?
[quote=Vika333,2013 02 27, 15:00]
Mastau, iskart neimsiu rejuvenacijos, paziurekim, ka raso apie ja. Desiu cia viska, ka naudinga ir idomaus surasiu, jei plauku salintojos nepyks O jei mes cia visai ne i tema, Monsit, gal jus mokat sukurti atskira tema, tik man cia nuoroda palikit as labai nemoku forumu naudotis, tik Kuno skyriui gyvenu
Vika333,
Jau yra užvestos temos "Fotoatjauninimas" ir "Rejuvenizacija-odos atjauninimas". Bet ten labai mažai kas rašo, nėra jokių atsiliepimų. Todėl aš čia pradėjau rašyti rejuvenizacijos tema-gal sakau kas įsigys fotoepiliacijos aparatą su rejuvenizacijos lempa ir parašys atsiliepimą. Tik beskaitydama rusų forumą supratau, kad žala odai gali pasireikšti ne iš karto, o po keleto mėnesių. Pradžioje oda gali paskaistėti, išsilyginti, o po kurio laiko susiraukšlėti. Jei atlieki kokią procedūrą ir poveikis matomas iš karto, tai gali ją atlikti toliau arba nutraukti. O čia iš tikrųjų nežinai, koks bus galutinis poveikis. Kažkam padeda, o kažkam visiškai sugadina odą. Manau, atsiras nemažai moterų, kurios įsigys fotoepiliacijos aparatus su rejuvenizacijos lempa ar vien tik rejuvenizacijos aparatus. Būtų puiku, jei pasidalintų teigiama ir neigiama patirtimi. O mes ką atrasim internete rejuvenizacijos tema, galim rašyti į temas "Fotoatjauninimas" ir "Rejuvenizacija-odos atjauninimas". Gal į "Fotoatjauninimas"? Aš su vertėju bandžiau skaityti atsiliepimus anglų kalba, tai irgi radau labai daug neigiamų atsiliepimų. Bet norėtųsi pasiskaityti konkrečiai apie rejuvenizaciją būtent namimiu fotoepiliatoriumi, o ne lazeriu ar ELOS. Jei ir juo prie tam tikro stiprumo yra galimybė taip pakenkti savo odai, tai reiktų bent žinoti. Kad paskui netektų graužti nagų "prisidirbus", ir dar su veido oda.
Papildyta:
[quote=Vika333,2013 02 27, 15:00]Cia visa esme, svelniai pasildyt ir paskatint kolageno gamyba. Bet matomai ten panaudojo ziauru galinguma, ir tiesiog sudegino?
[/quote]
Čia ir esmė, kaip pasirinkti tinkamą galingumą??? Kur gali būti ta riba? Kas pardavinėja aparatus, tikrai nepasakys tiesos apie galimą neigiamą poveikį. Juk tai sumažintų parduodamų aparatų skaičių. Ir aplamai aš neradau informacijos apie tai, tik nukentėjusių moterų atsiliepimai. Deja, joms tai jau po laiko, norėtų sugrąžinti odos būklę prieš procedūras.
Mastau, iskart neimsiu rejuvenacijos, paziurekim, ka raso apie ja. Desiu cia viska, ka naudinga ir idomaus surasiu, jei plauku salintojos nepyks O jei mes cia visai ne i tema, Monsit, gal jus mokat sukurti atskira tema, tik man cia nuoroda palikit as labai nemoku forumu naudotis, tik Kuno skyriui gyvenu
Vika333,
Jau yra užvestos temos "Fotoatjauninimas" ir "Rejuvenizacija-odos atjauninimas". Bet ten labai mažai kas rašo, nėra jokių atsiliepimų. Todėl aš čia pradėjau rašyti rejuvenizacijos tema-gal sakau kas įsigys fotoepiliacijos aparatą su rejuvenizacijos lempa ir parašys atsiliepimą. Tik beskaitydama rusų forumą supratau, kad žala odai gali pasireikšti ne iš karto, o po keleto mėnesių. Pradžioje oda gali paskaistėti, išsilyginti, o po kurio laiko susiraukšlėti. Jei atlieki kokią procedūrą ir poveikis matomas iš karto, tai gali ją atlikti toliau arba nutraukti. O čia iš tikrųjų nežinai, koks bus galutinis poveikis. Kažkam padeda, o kažkam visiškai sugadina odą. Manau, atsiras nemažai moterų, kurios įsigys fotoepiliacijos aparatus su rejuvenizacijos lempa ar vien tik rejuvenizacijos aparatus. Būtų puiku, jei pasidalintų teigiama ir neigiama patirtimi. O mes ką atrasim internete rejuvenizacijos tema, galim rašyti į temas "Fotoatjauninimas" ir "Rejuvenizacija-odos atjauninimas". Gal į "Fotoatjauninimas"? Aš su vertėju bandžiau skaityti atsiliepimus anglų kalba, tai irgi radau labai daug neigiamų atsiliepimų. Bet norėtųsi pasiskaityti konkrečiai apie rejuvenizaciją būtent namimiu fotoepiliatoriumi, o ne lazeriu ar ELOS. Jei ir juo prie tam tikro stiprumo yra galimybė taip pakenkti savo odai, tai reiktų bent žinoti. Kad paskui netektų graužti nagų "prisidirbus", ir dar su veido oda.
Papildyta:
[quote=Vika333,2013 02 27, 15:00]Cia visa esme, svelniai pasildyt ir paskatint kolageno gamyba. Bet matomai ten panaudojo ziauru galinguma, ir tiesiog sudegino?
[/quote]
Čia ir esmė, kaip pasirinkti tinkamą galingumą??? Kur gali būti ta riba? Kas pardavinėja aparatus, tikrai nepasakys tiesos apie galimą neigiamą poveikį. Juk tai sumažintų parduodamų aparatų skaičių. Ir aplamai aš neradau informacijos apie tai, tik nukentėjusių moterų atsiliepimai. Deja, joms tai jau po laiko, norėtų sugrąžinti odos būklę prieš procedūras.
QUOTE(Monsit @ 2013 02 28, 10:08)
Čia ir esmė, kaip pasirinkti tinkamą galingumą???
Monsit, naminis aparatas bet kokiu atveju nebus toks galingas, kaip profesionalus Elos ar IPL. Naminiu galingumas yra 5 ar net 10 kartu mazesnis. Nezinau, ar imanoma tokiu silpnu susizalot, as atvirksciai abejoju, ar bus efektyvi rejuvenacija su tokiu silpnu galingumu? Nes pvz tokie aparatai su LED veidui yra totalus slamstas, jie per silpni kad aplamai koki nors poveiki duotu, o jau apie tai, kad su jais butu imanoma nusideginti, tai ir kalbos nera. Jei ziauriai bijot, gal pabandykit su LED, silpnekai jie, visai silpnekai, nors pagal mane tai pinigu ismetimas tik tai, as ieskosiu ir skaitysiu apie tuos su IPL technologija.
Apie fotoepiliacija irgi pradzioj daug rase, kad kazin gal tai pavojinga ir blabla, o pazekit, koks stebuklas pasirode, as rodziau nuotraukas cia pries pora lapu - spalio men. as jau planavau pasicirskint palaikymui, nes kokie 10 plauku islindo, ir IKI SIOL nelieciau koju, kaip buvo tie 10 plauku taip ir liko, a nei padaugejo, a nei as prisimenu, kada paskutini karta kojas skutau, tfu tfu ir nenoriu prisimint.
Nezinociau, kas yra toji fotoepiliacija, gal irgi bijociau rejuvenacijos, o dabar kazkaip man nebaisu, niezti pabandyt. Na bet paskaitom pradzioj. Is to ka vakar perskaiciau:
- kai salinam plaukus - sviesa veikia per pigmenta melanina
- kai salinam pigmentines demes - veikia per melanina (pradzioje demes patamseja, ir ~ per 1-1,5 men tik pranyksta. Cia reikia kaip suprantu but atsargiam su galingumu, geriau salinti ilgesni laika, nei vaiksciot su juodom demem ant veido)
- kai salinam kapiliarus - veikia per hemoglobina (va cia kaip suprantu, gali prireikti didesnio galingumo)
- atjauninimo efektui - veikia per odos lasteliu vandeni (ir va cia reikia but YPAC atsargiam su galingumu, geriau silpniau saudyt, jokiais budais nekelti galingumo, ir nedazniau kaip 1 karta per menesi, ir BUTINAI nuolat naudoti odos drekiklius ir gerti daug vandens, tas daug tai apie 2 litrus per d.)
Jei nepyksta niekas, tai gal snekam cia toliau Kur musu Regina? RE-GI-NAAAAA!!! Nedinkit prasom, dalinkites, gal kokiu gudrybiu isradot