Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Vika_KLP @ 2012 02 08, 19:50)
Monsit nezinau kodel renkuosi is keliu tu fotoepiliatoriu, bet atvirai pasakius kad ir kiek skaiciau neturiu jokio zalio supratimo apie juos, del to ir pradejau sneketi garsiai ieskodama patarimu smile.gif Bandysiu Klaipedoj pasidometi tuo Sothys bet kazi ar dar isvis toks bera, gal dar kas zino Klaipedoje kur daroma elektroepiliacija? Monsit ar skaudi ta elektroepiliacija? Kiek proceduru reikejo atlikti kad pasiekti rezultata? Nebeataugyneja plaukai? Skauda? Reikia atauginti plaukus ar ne pries procedura?

Mačiau "fotoepiliacijos namuose" pulapyje vėl kažkoks naujas fotoepiliatorius atsirado, bet jo kaina apie 2000 litų,gal dar koks modernesnis.
Man per elektroepiliacijos procedūras nėra didelis skausmas, kadangi turiu didelį norą atsikratyti plaukų, o ir aparatai dabar modernesni.Skausmas priklauso nuo režimonustatymo, yra ir visai be skausmo. smile.gif Procedūrų reikia nemažai, ypač dėl to, jei plaukai buvo daug kartų pešami ar raunami-tada plaukų šaknys būna išsiklaipę ir sunku pataikyti.Rezultatu esu labai patenkinta, bet ši procedūra labiausiai tinka plaukų šalinimui nuo nedidelių odos plotų. Ir nieko baisaus joje nėra-juk daug kas gyvenime tėra įpročio ir nusiteikimo dalykas. bigsmile.gif Plaukas turi būti virš odos, kad procedūros metu jį būtų galima išimti(ne išrauti, o būtent išimti).Bet čia ne ta tema, aš daugapie savo patirtį esu prirašiusi elektroepiliacijos temoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 09 vasario 2012 - 16:20
sveikutes,gal jus zinot ar tais aleksandrito lazeriais atlieka kas kaune tokia procedura ax.gif
Atsakyti
Sveikutes visos
perskaiciau visa sena tema
bet taip ir nesupratau doh.gif
kuris aparatas geresnis
nes isvaizda, komplektacija, aprasymu bei kaina labai jau panasus arba tokie pat biggrin.gif

Silk'n Pro ir HPLight kas g.gif skiriasi tik gamintojas , izraelis voketija

gal gali kuri atsakyt?
ar cia tas pats modeliuks tik kitas gamintokas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2012 03 06, 14:31)
Sveikutes visos
perskaiciau visa sena tema
bet taip ir nesupratau  doh.gif 
kuris aparatas geresnis
nes isvaizda, komplektacija, aprasymu bei kaina labai jau panasus arba tokie pat  biggrin.gif

Silk'n Pro ir  HPLight kas    g.gif  skiriasi tik gamintojas , izraelis  voketija

gal gali kuri atsakyt?
ar cia tas pats modeliuks tik kitas gamintokas  blush2.gif

Silk'n Pro ir HPLight yra tas pat fotoepiliatorius, tik skirtingose rinkose parduodamas su skirtingais prekiniais ženklais. Naudojama ta pati HPL technologija, tinka tos pačios lemputės

http://www.silkn.lt/...kaip-tai-veikia
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2012 03 06, 14:47)
Silk'n Pro ir HPLight yra tas pat fotoepiliatorius, tik skirtingose rinkose parduodamas su skirtingais prekiniais ženklais. Naudojama ta pati HPL technologija, tinka tos pačios lemputės

http://www.silkn.lt/...kaip-tai-veikia

na va iskart aiskiau pasidare lotuliukas.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 02 08, 19:50)
Monsit nezinau kodel renkuosi is keliu tu fotoepiliatoriu, bet atvirai pasakius kad ir kiek skaiciau neturiu jokio zalio supratimo apie juos, del to ir pradejau sneketi garsiai ieskodama patarimu smile.gif Bandysiu Klaipedoj pasidometi tuo Sothys bet kazi ar dar isvis toks bera, gal dar kas zino Klaipedoje kur daroma elektroepiliacija? Monsit ar skaudi ta elektroepiliacija? Kiek proceduru reikejo atlikti kad pasiekti rezultata? Nebeataugyneja plaukai? Skauda? Reikia atauginti plaukus ar ne pries procedura?

Jei neklystu, Lornoj atsirado tokia paslauga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2012 03 09, 20:26)
Jei neklystu, Lornoj atsirado tokia paslauga g.gif

Dekui uz isreiksta nuomone smile.gif Bandysiu pasidometi smile.gif Jei dar kas zinote kur atliekama Klaipedoje si procedura (elektroepiliacija) prasau pasidalinkite smile.gif
Atsakyti
įdomu kuo skiriasi Viss IPL nuo Espil IPL? pirmojo tiek pačio, tiek lempučių kaina didesnė už antrajį, nors blyksnių skaičius panašus.
Viss profesionalesnis ir galingesnis turbūt?
Atsakyti
Sveikos, Na kaip aš domėjausi Viss ir Esoil yra vienas ir tas pats tik modelis patogumo dėlėi skiriasi,o naudingumas ir galingumas ir veikimas vienodas, na bent man konsultante paaiškino taip, tai aš nenoėjau permokėti pirkau Espil. Ji pasakė kad rankose laikyti patogiau Viss, nes Espil tipo kaip studentiškas smile.gif
Atsakyti
kas nors paaiskinkit man zaliai
tai ta lazerine depiliacija ir yra fotoepiliacija? ar cia visai kas kita..
Atsakyti
Labutis,
ar jūs naudojat kokius nors gelius, kai atliekat fotoepiliaciją?
Atsakyti
ar tos proceduros saugios? ar po ilgesnio naudojimo laiko nebus problemu su oda? ar nepakenks odos melaninui?

atsakykit kas nors taip idomu
Atsakyti