QUOTE(Vika_KLP @ 2012 02 08, 19:50)
Monsit nezinau kodel renkuosi is keliu tu fotoepiliatoriu, bet atvirai pasakius kad ir kiek skaiciau neturiu jokio zalio supratimo apie juos, del to ir pradejau sneketi garsiai ieskodama patarimu Bandysiu Klaipedoj pasidometi tuo Sothys bet kazi ar dar isvis toks bera, gal dar kas zino Klaipedoje kur daroma elektroepiliacija? Monsit ar skaudi ta elektroepiliacija? Kiek proceduru reikejo atlikti kad pasiekti rezultata? Nebeataugyneja plaukai? Skauda? Reikia atauginti plaukus ar ne pries procedura?
Mačiau "fotoepiliacijos namuose" pulapyje vėl kažkoks naujas fotoepiliatorius atsirado, bet jo kaina apie 2000 litų,gal dar koks modernesnis.
Man per elektroepiliacijos procedūras nėra didelis skausmas, kadangi turiu didelį norą atsikratyti plaukų, o ir aparatai dabar modernesni.Skausmas priklauso nuo režimonustatymo, yra ir visai be skausmo. Procedūrų reikia nemažai, ypač dėl to, jei plaukai buvo daug kartų pešami ar raunami-tada plaukų šaknys būna išsiklaipę ir sunku pataikyti.Rezultatu esu labai patenkinta, bet ši procedūra labiausiai tinka plaukų šalinimui nuo nedidelių odos plotų. Ir nieko baisaus joje nėra-juk daug kas gyvenime tėra įpročio ir nusiteikimo dalykas. Plaukas turi būti virš odos, kad procedūros metu jį būtų galima išimti(ne išrauti, o būtent išimti).Bet čia ne ta tema, aš daugapie savo patirtį esu prirašiusi elektroepiliacijos temoje.