iš forumo trijų skiritngų vartotojų atsiliepimai:
"I bought the VISS about a year and a half ago--bought two hair removal lamps and two rejuvenation lamps. I soon decided that although I got results with hair removal I saw no results whatsoever from the rejuvenation lamp. I had hoped to reduce some age spots, freckles, etc. I was disappointed because I never felt a snap, never saw a freckle turn dark/slough off, etc. as one would see with IPL. So I haven't used the rejuv. lamp in over a year."
"I have had the Viss IPL system for one year. I got the cartridges for hair removal and skin rejuvenation.
The skin rejuvenation does nothing. I've had professional IPL treatments. I know what they are like. The VISS skin rejuv is too weak, it's like turning a light bulb on and off near your face. Save your money. "
"I agree with your assessment of the photo rejuvenation head - it is far too weak to do anything"
QUOTE(Little feet @ 2013 02 11, 17:34)
Tiesa, Vika333, aš dabar problematiškesnes vietas irgi po porą kartų pereinu, jau senokai visas sritis šaudau stipriausiu režimu, beveik visai nebeskauda, kaip ir antrą kartą pyškinant. Matyt oda pripranta prie kankinimų
O man atrodo, cia ne oda pripranta, bet gal tose vietose jau beveik neliko plauku po oda, tai gaunas kad liko maziau pigmento, todel ir nebekarsta. Man tai pavyzdziui jei saudydavau i tuscia neplaukuota plota - tai ten beveik visai jokiu pojuciu, jokio karscio. O kai jauciu kazka, tai reiskias ten dar like plaukas po oda. Ir beje, aciu, Little feet uz informacija Jums
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 11, 17:16)
O man atrodo, cia ne oda pripranta, bet gal tose vietose jau beveik neliko plauku po oda, tai gaunas kad liko maziau pigmento, todel ir nebekarsta. Man tai pavyzdziui jei saudydavau i tuscia neplaukuota plota - tai ten beveik visai jokiu pojuciu, jokio karscio. O kai jauciu kazka, tai reiskias ten dar like plaukas po oda. Ir beje, aciu, Little feet uz informacija Jums
oi ne, tikrai dar yra plaukų likę pakankamai pradžioj, pvz, bikinio srity kokiu 6 lygiu šaudydavau, o dabar aukščiausiu - 8, o pojūčiai panašūs prašom prašom pamenu,kad Regina irgi turi Viss, lygtai šiek tiek ilgiau už mane, gal ji irgi atsilieps dėl veikimo patikimumo
QUOTE(Little feet @ 2013 02 11, 17:07)
o tai jūs kaip, norite pirkti pigesnį aparatą, kuris naudoja lempas su mažesniu kiekiu blyksnių
as noreciau pirkt aparata, kurio blyksniu man uztektu iki tokio lygio, kokio Vika333 imete savo foto, atrodo tas 4000 blykniu lb mazai... ziurejau sensepil su 65000blyksniu, bet kiek skaitau forumus, tai tokios dvejopos nuomones, vieni giria, kiti peikia... ir kaip apsisprest?
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 11, 17:07)
Neberaukit, jei plaunuojat pyskintis. Geriau skuskit. Daug vargo, bet uztad po to nebus problemu su fotoepiliacija
jei skustis tai reik kasdien... o foto epiliacijai turi itakos skutimas ar salinimas vasku?
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 17:34)
as noreciau pirkt aparata, kurio blyksniu man uztektu iki tokio lygio, kokio Vika333 imete savo foto, atrodo tas 4000 blykniu lb mazai... ziurejau sensepil su 65000blyksniu, bet kiek skaitau forumus, tai tokios dvejopos nuomones, vieni giria, kiti peikia... ir kaip apsisprest?
jei skustis tai reik kasdien... o foto epiliacijai turi itakos skutimas ar salinimas vasku?
kartoju - Viss aparatai yra su keičiamomis lempomis, tai vienai perdegus nusiperkat naują ir toliau ramiai šaudotės. o tie aparatai, kur turi po keliasdešimttūkstančių blyksnių, turi nekeičiamas lempas. iki tokio lygio, kaip pas Vika333, reiks ilgai ir nuobodžiai šaudyti, ji juk tai daro jau 3 metus. jei skustis tai reik kasdien... o foto epiliacijai turi itakos skutimas ar salinimas vasku?
fotoepiliacijai tik skutimas, šalinti vašku nebebus galima. na nebent jūsų atveju, kai taip greitai atauga, tai galima būtų tarp procedūrų ir kokį kartą vašku pašalinti iš klausimų matau, kad apie veikimo principą nelabai žinote - pavartykite pardavėjų puslapius, ten yra glaustų paaiškinimų.
suprantu tą rūpestį dėl kainos, aš būtent dėl jos ilgokai svarsčiau, kai sužinojau apie šį plaukų šalinimo būdą, bet visiškai nesigailiu pasiryžusi, nes rezultatas akivaizdus, nors dar toli gražu man iki Vikos333 lygio
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 18:34)
vieni giria, kiti peikia... ir kaip apsisprest?
Taip ir yra, vieni giria, kiti peikia, ir kol ant saves nepabandysi, niekada nezinosi, bus efektas ar nebus, jeigu bus, tai vistiek viskas gali but absoliuciai kitaip, negu kitam zmogui. Vieniems palaipsniui nyksta, o man pavyzdziui praktiskai masiskai nukrito plaukai. Kiekvienam gali but vis kitaip.
Vat anam forume, kur Little feet ka tik idejo, paziurejau peikia silk'nus, atseit nusipirko abudu, sensepila ir viss, tai raso po 2-ju proceduru su viss tas pats efektas kaip po 8 kartu su silk'nu, nes atseit viss naikina plaukus, o silknas tik 'nusiuncia' juos i miego faze. O man tai pvz ir silkn'as neblogai patarnavo, nebutu sugedes, netureciau jam JOKIU pretenziju. Nors ir taip jam zemai lenkiuosi, kai bandau prisimint kokia bezdzione buvau, ir kaip skutau kojas kasdien
Paziurekit va sita KLIPA , tik iki galo! Ten vos 1,5 min, bet is karto suprasite kodel negalima rauti plauku, jei israusit plauka, gali isvis jokio efekto nebut nuo fotoepiliacijos.
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 02 11, 18:47)
nes rezultatas akivaizdus, nors dar toli gražu man iki Vikos333 lygio
Tai jums dar tik pirmi metai, pati pradzia skaityk, bus su laiku kaip pas mane, po biski, po biski, ir palaipsniui atsikratysit
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 18:34)
4000 blykniu lb mazai... ziurejau sensepil su 65000blyksniu
rootha, gal zinot, jo ardomas korpusas, ar suklijuotas? jei vel silk'n imt tai bijau, gali tekt remontuoti vel, jis isrenkamas ar ant kliju? rodos velnias klijuotas, kazka atsimenu skaiciau
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 11, 18:26)
rootha, gal zinot, jo ardomas korpusas, ar suklijuotas? jei vel silk'n imt tai bijau, gali tekt remontuoti vel, jis isrenkamas ar ant kliju? rodos velnias klijuotas, kazka atsimenu skaiciau
neardomas kiek teko skaityt, dekui uz klipuka, tiesiog salinimas vasku man buna patogus vien todel, kad 3dienas galiu nepergyvent, bet daba jau skusiu...
realiai sensepil raso, kad 2metai garantija, todel ir jusu klausiau, ar keite ar taise, nes kiek man suprantanciai apie technika, jei ji neardoma tai turetu keist i nauja tad jei sugestu pvz su daugiau nei puse likusiu blyksniu jie vistiek turetu duot nauja aparata... bent taip suvokiu
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 19:40)
jie vistiek turetu duot nauja aparata... bent taip suvokiu
Aha, o kaip tada pvz su tuo aparatu, kur mzdg spali pasirode, Beata11 cia rase, su 40tukst. blycu? Vos 3-4 men ir jis nebegaminamas. I ka pakeis? I 65tukst? tai visai apsimoka tada kasmet i nauja modeli nemokamai butu keisti ne, kazkas cia ne taip.
o as vis galvoju, galvoju, silk'n jau man buvo, reikia kazka kitaip pabandyt guliu, sergu ir va, rootha, jum reikia zinot, nesipyskinkit kol sergat ir vaistus geriat, atrodo, guli, sergi, turi laiko...negalima
vika333, tai va ir idomu kaip cia butu su tuo sensepil? siaip vilioja tas blyksniu skaicius, bet va neidomu kad lempos nesikeicia... plius kaina su viss atrodo pagal blyksniu skaiciu pigesne, bet jei viss geriau naikina nei sensepil, tai gal ir tu 4000blyksniu metam uztektu, oj kaip sunku, noreciau pradet jau savo naikinima plauku rimtai, bet niekaip neapsisprendziu
o del sirgimu ir vaistu, kuria prasme negalima?
gal zinot mergaites kur pigiausiai lempomis prekiauja
maniskis HPLight
is to LT puslapiuko kur ji pirkau lempa kainuoja 150 + uz atsiuntima nori 15
mane tai siutina.. taip kainos aukstos, o dar siuntimo tokia zveriska kaina..
sakau geriau is uzsienio siusiuos..
bet uzsukau jusu patirties pasiklausti.
maniskis HPLight
is to LT puslapiuko kur ji pirkau lempa kainuoja 150 + uz atsiuntima nori 15
mane tai siutina.. taip kainos aukstos, o dar siuntimo tokia zveriska kaina..
sakau geriau is uzsienio siusiuos..
bet uzsukau jusu patirties pasiklausti.
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 20:25)
vika333, tai va ir idomu kaip cia butu su tuo sensepil? siaip vilioja tas blyksniu skaicius, bet va neidomu kad lempos nesikeicia... plius kaina su viss atrodo pagal blyksniu skaiciu pigesne, bet jei viss geriau naikina nei sensepil, tai gal ir tu 4000blyksniu metam uztektu, oj kaip sunku, noreciau pradet jau savo naikinima plauku rimtai, bet niekaip neapsisprendziu
Nezinau, turiu dar max menesi apmastymams, per men reikia kazkaip apsisprest, arba jeigu ka, galvoju i salona syki nueisiu, pribijau biski to galingumo zverisko, kad nenudegintu, bet gal surizikuosiu karta. Sian dar pasnekesiu su broliene, jei ji sutinks susimest, tai Viss as vakar skambinau, iki vasario pabaigos issimoketinai be pabrangimo yra. Ant nosies man kapiliaras sprogo, turiu vilciu, jei plaukus pasalina, tai ir su kapiliarais susidoros Bet dar turiu biski laiko apgalvot viska....O jum tai jau dabar reikia kazka pradet, kad iki vasaros nors kiek spetumet.
Del sirgimu tai negalima tuo metu pyskintis kai sergat ir vaistus geriat, nesvarbu ka,ibumetina pvz. ar paracetamoli nuo temperaturos...Sergat - nesipyskinat.