atsiverciau Jusu nurodyta psl, tai skaitau, kad Viss turi tik lempa su 8000blyksniu, kadangi esat jau naudojus ir manau plaukuotumas tikrai sumazejes, tai gal jums tiek ir pakaktu, bet pvz man (esu tamsiaplauke, ir tikrai plaukuotumas didelis bei ataugimas plauku lb greitas, pazastukai atauga per 2-3dienas ) tai jauciu man tu 8000blyksniu bus per mazai, o pirkt kaskart naujas lempas tai irgi lb brangiai gaunas, nors ta aknes lempa tai viliojanti
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 11, 11:59)
Ne sensepil, pas mane buvo toks HPLight, tai cia tas pats kaip Silk'n Pro, jie atrodo vienodai ir lempas vienodas turi. Keicia kol galioja garantija, o kai baigias, tai remontuoja. Du kartus man smulkus remontai buvo, o trecia labai rimtas, turbut ten pagrindinis procesorius parejo, tai labai brangu taisyt, geriau jau nauja uz tuos pinigus paimt.
As toj firmoj, kur jusu nuoroda, neziurejau, nes depiliacija.lt turiu nuolaida, nemazai pirkus, todel zinau, kad nusideresiu, ismusiu nuolaidele, bet apart Viss, ziuriu, jie nelabai ka doro turi 65000 viliojanciai skamba, bet kai as jau zinau, kaip tie silk'nai genda, tai ir abejoju, ar atlaikys jis tuos blyksnius, ar nebus taip kad aparatas greiciau suges. Norisi patvaresnio, bet kaip atspet ir neprasaut, nezinau
Kas naudojat Viss, atsiliepkit prasom, ar buvo gedimu ir kiek laiko naudojat?
As toj firmoj, kur jusu nuoroda, neziurejau, nes depiliacija.lt turiu nuolaida, nemazai pirkus, todel zinau, kad nusideresiu, ismusiu nuolaidele, bet apart Viss, ziuriu, jie nelabai ka doro turi 65000 viliojanciai skamba, bet kai as jau zinau, kaip tie silk'nai genda, tai ir abejoju, ar atlaikys jis tuos blyksnius, ar nebus taip kad aparatas greiciau suges. Norisi patvaresnio, bet kaip atspet ir neprasaut, nezinau
Bet kokio gamintojo technika gali sugesti, taciau rimtesnis gamintojas visada rimciau ziuri i kokybes kontrole, suteikimas garantijas ir pansius dalykus. O ka jau laikyti patikimesniu, spreskite pacios, man labiau prie sirdies rozine spalva, ji tokia valentiniska
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 13:07)
atsiverciau Jusu nurodyta psl, tai skaitau, kad Viss turi tik lempa su 8000blyksniu, kadangi esat jau naudojus ir manau plaukuotumas tikrai sumazejes, tai gal jums tiek ir pakaktu, bet pvz man (esu tamsiaplauke, ir tikrai plaukuotumas didelis bei ataugimas plauku lb greitas, pazastukai atauga per 2-3dienas ) tai jauciu man tu 8000blyksniu bus per mazai, o pirkt kaskart naujas lempas tai irgi lb brangiai gaunas, nors ta aknes lempa tai viliojanti
Jei dar nesipyskinot, tai tokiu 8000 uzteks tik pirmiems metams, ne daugiau. O kai as jau seniai tvarkausi, man dabar ir 750 metams butu per akis. Va cia labiausiai plaukuotas plotas nuotraukoj, tai kiek man cia, kokiu max 50 blycu reikia abiem kojom Arba jei papyskint visa kuna, nu tai vistiek 1 lempos butu per akis ...nebutu tas aparatas sugedes.....
Papildyta:
QUOTE(Beata11 @ 2013 02 11, 13:12)
Bet kokio gamintojo technika gali sugesti
Taip, tikrai, viskas genda, viskam savo laikas, nu ale noretusi, kad ne taip greitai Saldytuvas ar televizorius irgi panasiai kainuoja, bet ju nekeiciam kas 3 metus, nusiperki ir tarnauja kokiu 10-15 metu. O cia per nepilnus 3 metus ir apkeistas buvo, ir kelis kart taisytas na, zodziu, man Silk'n jau praeitas etapas
QUOTE(Beata11 @ 2013 02 11, 12:12)
man labiau prie sirdies rozine spalva, ji tokia valentiniska
bet juk cia diskutuojam ne apie spalvas... apie galingumus, poveikius, kainos itakas bei kitus aspektus, nejau renkates viska tik pagal spalvas?
QUOTE(Vika333 @ 2013 02 11, 10:33)
Viss kazkoks naujas dabar atsirado, idomu, kaip su ta rejuvenacija ir akne, ir nuo keliu metu ta aknes lempa galima naudoti, susimestume su sunenu, jam spuogas ant spuogo tai mama jam nepagailetu pinigu
kiek aš supratau naujumas tik tame, kad jį galima naudoti su galingesne lempa. angliškam forume skaičiau, kad rejuvenacija nelabai veikia, dėl acnes nepastebėjau atsiliepimų. QUOTE(Vika333 @ 2013 02 11, 11:59)
o gal geriau verta tokiu atveju nusipirkti tą hplight ar jo atitikmenį naudotą ir tiek? nes pirkti naują brangų daiktą dėl tokių pavienių apsišaudymų šiek tiek prabanga Aš Viss turiu nuo rugpjūčio pradžios, taigi naudoju jau pusę metų, šaudausi visas kojas, bikini, pažastis, neseniai dar ir rankas pradėjau, vis dar su pirmaja lempa. Niekas negedo, viskas veikia puikiai.
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 12:07)
Taigi naują lempą pirksit, kiek ji, 350-400 lt kainuoja ir viskas. nė velnio nesigauna brangiai, nes aš 4000 blyksnių lempą jau pusmetį naudoju, ji jau arti pabaigos, matosi, bet dar veikia.Beata11, nu nejuokinkit su tokiais reklamos būdais spalva matote valentiniška
[quote=Little feet,2013 02 11, 15:55]
kiek aš supratau naujumas tik tame, kad jį galima naudoti su galingesne lempa. angliškam forume skaičiau, kad rejuvenacija nelabai veikia, dėl acnes nepastebėjau atsiliepimų.
Aš Viss turiu nuo rugpjūčio pradžios, taigi naudoju jau pusę metų, šaudausi visas kojas, bikini, pažastis, neseniai dar ir rankas pradėjau, vis dar su pirmaja lempa. Niekas negedo, viskas veikia puikiai.
Oi, kaip įdomu apie rejuvenizaciją. Tai nelabai tos lempos apsimoka pirkti? Nelabai randu atsiliepimų šia tema. Išsiplėtusiems veido kapiliarams tikriausiai nelabai ir padės?
Ar padėjo Viss per pusmetį? Ar plaukų atauga gerokai mažiau? Kas kiek laiko reikia dabar apsišaudyti?
kiek aš supratau naujumas tik tame, kad jį galima naudoti su galingesne lempa. angliškam forume skaičiau, kad rejuvenacija nelabai veikia, dėl acnes nepastebėjau atsiliepimų.
Aš Viss turiu nuo rugpjūčio pradžios, taigi naudoju jau pusę metų, šaudausi visas kojas, bikini, pažastis, neseniai dar ir rankas pradėjau, vis dar su pirmaja lempa. Niekas negedo, viskas veikia puikiai.
Oi, kaip įdomu apie rejuvenizaciją. Tai nelabai tos lempos apsimoka pirkti? Nelabai randu atsiliepimų šia tema. Išsiplėtusiems veido kapiliarams tikriausiai nelabai ir padės?
Ar padėjo Viss per pusmetį? Ar plaukų atauga gerokai mažiau? Kas kiek laiko reikia dabar apsišaudyti?
QUOTE(Monsit @ 2013 02 11, 16:14)
aš pati jos nepirkau, tai tik persakau, ką skaičiau. Ar padėjo Viss per pusmetį? Ar plaukų atauga gerokai mažiau? Kas kiek laiko reikia dabar apsišaudyti?
Taip, plaukų atauga mažiau, bet otli gražu iki Vikos333 rezultatų Aš dabar šaudausi kas mėnesį, o kai prasidės saulėti orai, retinsiu šaudymus.
Tiesa, Vika333, aš dabar problematiškesnes vietas irgi po porą kartų pereinu, jau senokai visas sritis šaudau stipriausiu režimu, beveik visai nebeskauda, kaip ir antrą kartą pyškinant. Matyt oda pripranta prie kankinimų
QUOTE(Little feet @ 2013 02 11, 16:55)
o gal geriau verta tokiu atveju nusipirkti tą hplight ar jo atitikmenį naudotą ir tiek? nes pirkti naują brangų daiktą dėl tokių pavienių apsišaudymų šiek tiek prabanga
Jo, as galvoju apie naudota taip pat. Ir neatmetu varianto nueit i salona. Dabar maciau yra akcija, kad 1 blycas uz 2,5Lt. Jei tarkim sunaudos man 60 blycu, tai 150Lt viena karta per metus tikai ne baisus pinigai. As su peiliukais kadaise daugiau isleisdavau Nauja pirkciau tik tuo atveju, jei rasiu kas su manim susimestu, arba sunenas gal prisijungs, arba drauge, vienai tai man tikrai neapsimoka
QUOTE(Little feet @ 2013 02 11, 15:55)
Taigi naują lempą pirksit, kiek ji, 350-400 lt kainuoja ir viskas. nė velnio nesigauna brangiai, nes aš 4000 blyksnių lempą jau pusmetį naudoju, ji jau arti pabaigos, matosi, bet dar veikia.
bet jus lb neplaukuota ir plaukas ne tamsus ir ataugimas letas? jei as daraus dabar su vasku kojytes tai jos svelnios 3dienas buna, 4diena jau pradeda eziukas darytis, todel manau mano plauku salinimui tu 4000blyksniu tikrai bus per mazai....
QUOTE(Little feet @ 2013 02 11, 16:55)
rejuvenacija nelabai veikia
O apie ka butent ten rase, nelabai del kapiliaru, nelabai del pigmentiniu demiu, ar nelabai del rauksliu?
Man del kapiliaru aktualu butu, tai pagalvojau, jeigu jis plaukus salina, tai man rodos del kapiliaru irgi turi but efektas neblogas, nes plaukai irgi per kapiliarus salinami. Bet manau, kad kapiliarai taip pat kaip ir plaukai ne visam gyvenimui, o kokiems metams max bus efektas, po to vel turbut reiks kartot, nes atsivers jie su laiku. Nezinau, einu skaityt forumus
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 16:56)
bet jus lb neplaukuota ir plaukas ne tamsus ir ataugimas letas? jei as daraus dabar su vasku kojytes tai jos svelnios 3dienas buna, 4diena jau pradeda eziukas darytis, todel manau mano plauku salinimui tu 4000blyksniu tikrai bus per mazai....
aha, neplaukuota ir plaukuota, ir tamsūs, ir atauga greitai, bet ne taip greitai, kaip jums. aš po depilaciijos vašku kokią savaitę-10 dienų rami galėdavau būti. bet pagal aprašymus tokie tamsūs plaukai kaip tik geriausiai pasiduoda fotoepiliacijai, o baisiai dažnai procedūrų ir neverta darytis. aš ir taip jas dariau dažniau, nei rekomenduojama - pradžioje dariau kas 1-2 savaites, dabar kas mėnesį, nors pagal rekomenduojamą grafiką turėčiau jau daryti kas 2-3 mėnesius. o tai jūs kaip, norite pirkti pigesnį aparatą, kuris naudoja lempas su mažesniu kiekiu blyksnių
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 17:56)
Neberaukit, jei plaunuojat pyskintis. Geriau skuskit. Daug vargo, bet uztad po to nebus problemu su fotoepiliacija