Ziuriu si tema jau kaip ir apmirusi. Bet kaip esu rasiusi anksciau, nusipirkau Espil aparaciuka pries menesi ir jau galiu pasidziaugti savais rezultatais. Nors ant koju pasidariau tik pora proceduru, bet jau maciau rezultata po pirmosios . Yra vietu, kur sunkiau pasiduoda, bet tikiuosi, kad pavyks ir jas iveikti per laika. Plauku augimas vietomis suletejo, o tai jau irgi pasiekimas Dar pries pirkdama dvejojau rezultatais, bet kaip sakoma nepabandzius, nesuzinosi
Sveikute,
Jau ilga laika vargstu su iauganciais plaukeliai bikini srityje, tai dabar jie dar labiau pradejo iaugineti, tada uzpuliuoja, tai pastoviai bunu zaizdota arba randuota, o pastaruoju metu, tie plaukeliai, tiksliau seriai is viso auga kazinkur, nes dabar jau turiu kelis guziukus, tai nezinia kaip cia baigsis Zodziu, pradejau skaitineti apie salinima lazeriu ir fotoepiliacija, jau ipusejau sia tema, bet dabar jau visai nieko atrodo nebesuprantu Kol kas esu apmastymuose tarp Rio lazerinio ir Silk'n SensEpil. Noreciau pirkti ne nauja, nes nelabai galiu skirti tokia suma pinigu naujam... Tai kaip ten yra su lazeriniu? ar reikia jam keisti ten ka nors ar ne?
Jau ilga laika vargstu su iauganciais plaukeliai bikini srityje, tai dabar jie dar labiau pradejo iaugineti, tada uzpuliuoja, tai pastoviai bunu zaizdota arba randuota, o pastaruoju metu, tie plaukeliai, tiksliau seriai is viso auga kazinkur, nes dabar jau turiu kelis guziukus, tai nezinia kaip cia baigsis Zodziu, pradejau skaitineti apie salinima lazeriu ir fotoepiliacija, jau ipusejau sia tema, bet dabar jau visai nieko atrodo nebesuprantu Kol kas esu apmastymuose tarp Rio lazerinio ir Silk'n SensEpil. Noreciau pirkti ne nauja, nes nelabai galiu skirti tokia suma pinigu naujam... Tai kaip ten yra su lazeriniu? ar reikia jam keisti ten ka nors ar ne?
Sveikutes, o kur galima nusipirkti apsauginius akinius fotoepiliacijai?
QUOTE(milduze314 @ 2013 02 01, 20:29)
Sveikutes, o kur galima nusipirkti apsauginius akinius fotoepiliacijai?
pavyzdžiui čia
Gal kas turite Me my elos aparatą? Pasidalinkite įspūdžiais, ar verta buvo jį pirkti, patenkintos esate?
QUOTE(Aštunta nata @ 2013 02 08, 13:54)
Gal kas turite Me my elos aparatą? Pasidalinkite įspūdžiais, ar verta buvo jį pirkti, patenkintos esate?
As irgi juo domejausi, bet paskaiciau rusiska foruma ir nebenoriu, ziauriai daug neigiamu atsiliepimu kad sugedusiu aparatu labai daug. Buvau net nukopinus, kur viena mergina uzklause atstovybe Anglijoj del to aparato, ir jai toki atsakyma parase tuoj surasiu ikelsiu, va
Elos has many technical problems so we stopped to sell it. Many buyers returned their elos and we had to pay a lot of money. We returned all the machines to the manufacturer and we told them that we don't buy again.
tai ir noras atsoko....
vika333, ką dabar rinktumeis už +- 1500 lt?
As turiu senespil, naudoju jau 3 lempa. Pradzioje bandziau tik pazastis, o dabar darau pazastis, kojas iki keliu ir bikini krastus,ant koju pamazejo, pazastys irgi,o bikinis kazko nelabai pasiduoda pas mane siaip lb tamsus ir storas plaukas, tai pvz ant koju neberyskus patys svogunelîai pasidare, nes po skutimosi net tokios kaip duobutes matydavosi bet db va susinervijau kad visokiu nauju tu geru aparaciuku yra dar ir su keliom funkcijom.... bet kazin ju galingumas irgi didesnis ar tas pats?kuris cia dabar pats mandriausias skaitosi papasakokit jus man?!
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 02 08, 23:06)
vika333, ką dabar rinktumeis už +- 1500 lt?
tikrai nezinau is Silk'n serijos nelabai noriu, nes jau turejau, neblogai jis man patarnavo, bet 3 metu neatlaike ir per ta laika 2 kartus buvo taisytas, o ant trecio mirtinai sugedo. Ziurejau ta elos, bet labai prasti atsiliepimai. Viss kazkoks naujas dabar atsirado, idomu, kaip su ta rejuvenacija ir akne, ir nuo keliu metu ta aknes lempa galima naudoti, susimestume su sunenu, jam spuogas ant spuogo tai mama jam nepagailetu pinigu. Galvoju, skaitysiu apie Viss ir gal dar kokiu nauju uzmatysiu. Jau reikia pradet, nes balandi butinai reiks apsipyskint O jus kokius aparatus ziurit?
Papildyta:
QUOTE(Simona1986 @ 2013 02 10, 21:21)
o bikinis kazko nelabai pasiduoda
As, kur nepasiduodavo, po 2 kartus pyskindavau ir liuks. Gal pabandykit ir jum suveiks? Ne is karto 2 blyksnius, bet praeidavau per visa plota 1 karta, ir po to is karto antra syki, karsta aisku, bet pakenciama, o ir rezultatas iskart po savaites matosi
Vika333, koki turejot sensepil?
dar norejau pasiklaust, o kaip sugenda, taiso ar keicia nauju?
dabar yra sitas Sensepil su 65000 blyksniu gal galit pasakyt savo nuomone? kazin vertas tu pinigeliu?
o apie koki viss cia snekat kur su akne?
dabar yra sitas Sensepil su 65000 blyksniu gal galit pasakyt savo nuomone? kazin vertas tu pinigeliu?
QUOTE(rootha @ 2013 02 11, 12:39)
Vika333, koki turejot sensepil?
Ne sensepil, pas mane buvo toks HPLight, tai cia tas pats kaip Silk'n Pro, jie atrodo vienodai ir lempas vienodas turi. Keicia kol galioja garantija, o kai baigias, tai remontuoja. Du kartus man smulkus remontai buvo, o trecia labai rimtas, turbut ten pagrindinis procesorius parejo, tai labai brangu taisyt, geriau jau nauja uz tuos pinigus paimt.
As toj firmoj, kur jusu nuoroda, neziurejau, nes depiliacija.lt turiu nuolaida, nemazai pirkus, todel zinau, kad nusideresiu, ismusiu nuolaidele, bet apart Viss, ziuriu, jie nelabai ka doro turi 65000 viliojanciai skamba, bet kai as jau zinau, kaip tie silk'nai genda, tai ir abejoju, ar atlaikys jis tuos blyksnius, ar nebus taip kad aparatas greiciau suges. Norisi patvaresnio, bet kaip atspet ir neprasaut, nezinau
Kas naudojat Viss, atsiliepkit prasom, ar buvo gedimu ir kiek laiko naudojat?