Ketinu ir aš pirkti VISS aparačiuką, bet plius žiurinėju ir skin renuvation lempa, nes turiu problemų su veido raudoniu, kaži ar padeda šiuo klausimu ši lempa, gal kas patartų? Nes esu dariusi IPL procedūras salone dėl veido raudonio, bet jau labai brangus malonumas...
Lauksiu jūsų atsiliepimų
Man tai vyras pavasarį padovanojo silk'n sensepil. draugė turėjo, jai visai tiko, rezultatas neblogas buvo, tai ir aš užsimaniau. Net vienos lempos neišnaudojau, nes mano oda tamsi iš prigimties ir jis tiesiog neįsijungia, ten imontuotas odos spalvos indikatorius. žodžiu 20 kartų reikia paspaust mygtuką, kad įsijungtų. Kantrybės pritruko ir nebedarau. Gal tamsiaodėm yra kokių aparčiukų?
QUOTE(renosha @ 2012 12 11, 13:17)
Man tai vyras pavasarį padovanojo silk'n sensepil. draugė turėjo, jai visai tiko, rezultatas neblogas buvo, tai ir aš užsimaniau. Net vienos lempos neišnaudojau, nes mano oda tamsi iš prigimties ir jis tiesiog neįsijungia, ten imontuotas odos spalvos indikatorius. žodžiu 20 kartų reikia paspaust mygtuką, kad įsijungtų. Kantrybės pritruko ir nebedarau. Gal tamsiaodėm yra kokių aparčiukų?
Oda turi būti 5 ar 6 tipo, kad odos spalvos sensorius blokuotų impulsą. Ar savo aparatą draugei davėt pabandyti? Ar jai irgi taip pat veikia?
QUOTE(Beata11 @ 2012 12 11, 13:37)
Oda turi būti 5 ar 6 tipo, kad odos spalvos sensorius blokuotų impulsą. Ar savo aparatą draugei davėt pabandyti? Ar jai irgi taip pat veikia?
Taip, draugei viskas veikia, jos oda šviesesnė. Man jis irgi veikia, bet sakau, reikia daug kartų paspaust, kol sulaukiu to impulso. turi būti tamsus kambarys, nes prie saulėtos dienos šviesos jis neįsijungia. mirksi lemputė, kad oda per tamsi.
QUOTE(Holibush @ 2012 12 09, 21:22)
Ketinu ir aš pirkti VISS aparačiuką, bet plius žiurinėju ir skin renuvation lempa, nes turiu problemų su veido raudoniu, kaži ar padeda šiuo klausimu ši lempa, gal kas patartų? Nes esu dariusi IPL procedūras salone dėl veido raudonio, bet jau labai brangus malonumas...
Lauksiu jūsų atsiliepimų
Lauksiu jūsų atsiliepimų
Prieš porą lapų šioj temoj taip pat ieškojau 'bendraminčių', bet niekas neatsiliepė, čia tik apie plaukus šnekama, gal yra atskira tema apie kapiliarus, bet neradau kur. Aš naudoju rejuvinacijos lempą nuo rugsėjo mėn, veikia taip pat puikiai, kaip ir su plaukais, man patiko Apmažėjimas matosi po mėnesio, skirtumo su geliu ar be jo nepamačiau, todėl tingiu terliotis. Šaudau ant didžiausio galingumo, nors rašo reikia nuo 1 iki 5, bet taip efektas geresnis man pasirodė, ypač dėl porų, jos nemažėjo kai naudojau 1-5, o su 8-tu iškart matosi
sveikos mamytes... pries keleta dienu gavau savo ESPIL aparaciuka ir pasidariau pirmaja savo procedura. Kaip ir rezultato nesimato, plaukeliai kaip augo taip ir auga. gal zinote, kada jie turetu pradeti kristi? vieni plaukai kaip ir auga greitai kiti dar tik vos kalasi is po odos. labai norisi pamatyti rezultata nes tie plaukeliai igriso negyvai
QUOTE(obelele87 @ 2012 12 25, 23:21)
sveikos mamytes... pries keleta dienu gavau savo ESPIL aparaciuka ir pasidariau pirmaja savo procedura. Kaip ir rezultato nesimato, plaukeliai kaip augo taip ir auga. gal zinote, kada jie turetu pradeti kristi? vieni plaukai kaip ir auga greitai kiti dar tik vos kalasi is po odos. labai norisi pamatyti rezultata nes tie plaukeliai igriso negyvai
Tai negi pirkai net nepasidomėjusi, kaip veikia šitas daiktas? Po pirmo karto efekto tikrai nebus.
Šioje temoje daugiausia šnekama apie fotoepiliaciją, o ne lazerinę. Aš norėčiau, kad moterys pasidalintų savo patirtimi būtent apie procedūras lazeriu šalinant plaukus klinikose. Atsiliepkit, kas bandėte, kaip ilgai plaukai neatauga, kiek procedūrų reikia? O gal kas bandėte lazeriu šalinti veido plaukus, ar jie neatauga po metų kitų? Rusų forume Goldeal neseniai pradėta nauja tema apie tai, kad kai kurioms moterims po lazerio procedūrų ant veido suaktyvėja plaukų augimas. Ten rašo, kad lazeris ir foto stimuliuoja miegančius plaukų folikulus, be to, didina odos pigmentaciją. Viena mergina rašo, kad po keleto lazerio procedūrų ant veido(jos oda šviesi, tai turėtų būti efektyvu) jai plaukai ant veido pradėjo augti tamsūs ir šiurštūs, nuo žandenų išsiplėtė į skruostus, kaklą, padaugėjo ant smakro. Procedūras ji atliko lazerinėje klinikoje. Iš pradžių jai sakė, kad kartais būna tokia reakcija, kad plaukų augimas suaktyvėja, bet jai nepadėjo ir kelios sekančios procedūros. Tada jai patarė išsitirti hormonus. Išsityrė-visi hormonai norma. Tada pakeitė kitą kliniką, kitas lazeris irgi nepagelbėjo. Dar kartą išsityrė hormonus-vel viskas tvarkoje. Tada jai pasakė, kad plaukų augimas paveldėtas genetiškai, nors šeimoje niekas tokių problemų neturėjo. Jai patarė eletroepiliaciją. O šiai procedūrai pataikė pas tokią meistrę, kad veide paliko randus. Vienu žodžiu, mergina išmėtė krūvą pinigų procedūroms ir tyrimams, o rezultatas-plaukų ant veido padaugėjo, jie tapo šiurštūs, plius dar įsitaisė randus. Ji norėjo persergėti kitas moteris, kad būtų atsargios, nes juk klinikose jiems svarbu uždirbti kuo daugiau pinigų, nėra jokios atsakomybės. Ji pataria, jei nėra didelės problemos su veido plaukais, geriau juos šviesinti ar šalinti vašku. O elektroepiliaciją atliekantį žmogų rinktis labai atsargiai.
QUOTE(Monsit @ 2013 01 15, 11:25)
Vienu žodžiu, mergina išmėtė krūvą pinigų procedūroms ir tyrimams, o rezultatas-plaukų ant veido padaugėjo, jie tapo šiurštūs, plius dar įsitaisė randus. Ji norėjo persergėti kitas moteris, kad būtų atsargios, nes juk klinikose jiems svarbu uždirbti kuo daugiau pinigų, nėra jokios atsakomybės. Ji pataria, jei nėra didelės problemos su veido plaukais, geriau juos šviesinti ar šalinti vašku. O elektroepiliaciją atliekantį žmogų rinktis labai atsargiai.
ziauru! jo, butu idomu suzinot daugiau apie lazeri bandziusiu forumieciu patirti... kiek teko girdeti, elektroepiliacija efektyvesne uz lazeri, be to daug pigesne... bet gal kazkam gerai sekesi ir su lazeriu?
[quote=ReginaV,2012 12 12, 13:17]
Prieš porą lapų šioj temoj taip pat ieškojau 'bendraminčių', bet niekas neatsiliepė, čia tik apie plaukus šnekama, gal yra atskira tema apie kapiliarus, bet neradau kur. Aš naudoju rejuvinacijos lempą nuo rugsėjo mėn, veikia taip pat puikiai, kaip ir su plaukais, man patiko Apmažėjimas matosi po mėnesio
Tikrai labai įdomu, ar veiksminga rejuvenizacija su naminiu prietaisu? Ar Jums visai nebesimato kapiliarų ant veido? Ar oda darosi lygesnė savo spalva ir struktūra? Jei naudojat nuo rugsėjo, jau turėtų būti rezultatai (Žinoma, jei buvo problemų ).
Ši tema šiame forume buvo pradėta 2011 m. 07 mėn., bet taip niekas ir neatsiliepė.
Prieš porą lapų šioj temoj taip pat ieškojau 'bendraminčių', bet niekas neatsiliepė, čia tik apie plaukus šnekama, gal yra atskira tema apie kapiliarus, bet neradau kur. Aš naudoju rejuvinacijos lempą nuo rugsėjo mėn, veikia taip pat puikiai, kaip ir su plaukais, man patiko Apmažėjimas matosi po mėnesio
Tikrai labai įdomu, ar veiksminga rejuvenizacija su naminiu prietaisu? Ar Jums visai nebesimato kapiliarų ant veido? Ar oda darosi lygesnė savo spalva ir struktūra? Jei naudojat nuo rugsėjo, jau turėtų būti rezultatai (Žinoma, jei buvo problemų ).
Ši tema šiame forume buvo pradėta 2011 m. 07 mėn., bet taip niekas ir neatsiliepė.
QUOTE(rootha @ 2012 10 05, 12:40)
Gal kas tokį turi? Aš vis dėlto nusipirkau per akciją.
QUOTE(ReginaV @ 2012 10 05, 15:12)
Lemputė vienam kartui. Rekės dar 6-7 lempų iš karto, kad bent kursą pabaigtum. O kiek lempa kainuoja ir kur jų gauti, ebay neparduoda
Lemputė tai ne vienam kartui, na bent jau aš darua tik blauzdas ir pažastis, ne visą kūną, tai ta lemputė man kažkur 3-4 kartam.
Bet va kur naujų gaut neįsivaizduoju dabar. Gal kas jau ieškojo?