Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(jele25 @ 2012 12 03, 11:43)
na taip,gal jus ir teisi thumbup.gif pasiliksiu sau ir toliau naudosios smile.gif vat idomu ar galiu vyrui peti apdirbinieti? g.gif jis skuta ta peti pastoviai,gal geriau su aparatu isnaikinti g.gif

aisku kad galit
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 11 28, 12:30)
Pažiūrėkite prašom, gal galėsite man paaiškinti  doh.gif
kairė blauzda
dešinė blauzda vidinė pusė

Kodėl toks skirtumas tarp kairės ir dešinės, nors šaudyta buvo vienodai? Ką man toliau daryti, šaudyti tik dešinę ar abiem daryti pertrauką? Aparatas Viss, bendrai susumavus šaudyta 4 mėn. apie 12 kartų. Ačiū!

Panytės, b.kite, jele25, Little feet, viliuosi, pakartoju klausimą, jūs ilgiau naudojatės, gal padėtumėte? Ar jums buvo taip, kad kairė ir dešinė skirtingai reaguotų? Tęsti man vieną tik dešinę, ar neverta jos atskirai šaudyti? Pagal grafiką man laikas daryti pertrauką, bet pagal rezultatus net nežinau, kairė plikut plikutėlė, o dešinė tik kokių 50% apmažėjo verysad.gif Ką jūs mano vietoj darytumėt?
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 12 03, 13:39)
Panytės, b.kite, jele25, Little feet, viliuosi, pakartoju klausimą, jūs ilgiau naudojatės, gal padėtumėte? Ar jums buvo taip, kad kairė ir dešinė skirtingai reaguotų? Tęsti man vieną tik dešinę, ar neverta jos atskirai šaudyti? Pagal grafiką man laikas daryti pertrauką, bet pagal rezultatus net nežinau, kairė plikut plikutėlė, o dešinė tik kokių 50% apmažėjo verysad.gif Ką jūs mano vietoj darytumėt?

as naudojuosi keli menesiai, kol kas kariauju tik pazastimis ir bikini. blauzdu dar nelieciu, tad sunku pasakyti.
as jusu vietoje saudyciau tik tas vietas kur plauku yra i tuscias vietas nera tikslo. lempos gaila
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 12 03, 14:43)
as naudojuosi keli menesiai, kol kas kariauju tik pazastimis ir bikini. blauzdu dar nelieciu, tad sunku pasakyti.
as jusu vietoje saudyciau tik tas vietas kur plauku yra i tuscias vietas nera tikslo. lempos gaila

Ačiū už atsakymą 4u.gif O bikinis ir pažastys jums vienodai nyksta? Man vienodai iš abiejų pusių, tik su kojom taip įdomiai yra, bijau kad vėliau nereikėtų tvarkyt vieną koją vasarą, o kitą - žiemą, be ryšio doh.gif norėtųsi abidvi iš karto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 03 gruodžio 2012 - 13:58
QUOTE(ReginaV @ 2012 12 03, 13:57)
Ačiū už atsakymą  4u.gif  O bikinis ir pažastys jums vienodai nyksta? Man vienodai iš abiejų pusių, tik su kojom taip įdomiai yra, bijau kad vėliau nereikėtų tvarkyt vieną koją vasarą, o kitą - žiemą, be ryšio  doh.gif  norėtųsi abidvi iš karto

man nevienodai ir darysiu tol ir tas vietas kol isnaikinsiu
tikiuos pavyks smile.gif
tik nepigus tas malonumas
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 12 03, 11:43)
gal nepirksiu thumbup.gif bet jei ju plotas sumazes ir paciu plaukeliu sumazes,galesiu su depiliacijos juostele issirauti,tikriauiai g.gif labai daug laiko tas aparaciukas uzima smile.gif
taigi anksčiau ar vėliau ataugs tie patys plaukai.

Regina V, aš beveik tiek pat laiko, kiek tu, naudoju, o pačių procedūrų netgi mažiau esu atlikusi smile.gif Pas mane irgi viena koja labiau plaukuota, nei kita, bet abi ir toliau šaudau vienodai.
Atsakyti
Little feet, labai ačiū už atsakymą, aš tada irgi pakol kas šaudysiu abidvi, o sausį žiūrėsiu, gal vien tik dešinę. Ačiū, kad atsiliepėt 4u.gif

b.kite Aš nepasakyčiau, kad labai brangu. Mokėjau 1500, klinikoje tiek pat kainuotų gal tik 3-4 procedūros. Bet, aišku, tai nuo aparato priklauso, kaip suprantu, kuo pigesnis aparatas, tuo brangesnis bus naudojimas, nes nuolat reikės pirkti lempas. Aš patį brangiausią ėmiau ir apart 1500 nieko daugiau kol kas nesumokėjau,turiu galvoj fotoepiliaciją, nes papildomai pirkau dar veidinę lempą nuo kapiliarų. Sąlyginai nebrangu.
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 12 04, 12:45)
[ Sąlyginai nebrangu.

na man lempa laiko tikrai ne labai duag, aparatas kainavo 1200
o 1 lempa papildomai kainuoja 150 Lt kuria per menesi tai tikrai gali susaudyti..
as nelyginu proceduru su salonu, bet is esmes nepigi procedura iseina.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 12 04, 14:52)
o 1 lempa papildomai kainuoja 150 Lt kuria per menesi tai tikrai gali susaudyti..

Tai tas, kur 750 blycų? Aš vis su klinikų kainom palyginu ir guodžiu save, kad sutaupiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 12 04, 14:52)
oho blink.gif aš, kaip ir Regina V, turiu Viss, naudoju nuo rugpjūčio pradžios, šaudau visas kojas, bikini ir pažastis, pastarąsias dvi procedūras - dar ir rankas iki alkūnių, šaudau stipriausiu režimu, išskyrus bikinio srityje. Lempa vis dar ta pati pirmoji, bet jau reikėtų naują įsigyti, nes vienas iš dviejų šviesos elementų jau pradėjo tamsėti kamputy.

ar matėt naują lemputę Viss aparatams silver su 8000 blyksnių? gal kas domėjotės, kodėl ir ar tikrai ji neitnka įprastam viss aparatui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 04 gruodžio 2012 - 14:55
QUOTE(Little feet @ 2012 12 04, 15:50)
ar matėt naują lemputę Viss aparatams silver su 8000 blyksnių? gal kas domėjotės, kodėl ir ar tikrai ji neitnka įprastam viss aparatui?

užklausiau tarptautinių platintojų, tai gavau tokį atsakymą:

"The new advanced lamp works exclusively with the the new advanced VISS device, cause it has different power requirements.
best regards"

Kas nesupranta - naujoji lempa tinka tik naujiesiems aparatams, nes ji turi kitokius energijos reikalavimus.

O gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 12 06, 10:23)
užklausiau tarptautinių platintojų, tai gavau tokį atsakymą:

"The new advanced lamp works exclusively with the the new advanced VISS device, cause it has different power requirements.
best regards"

Kas nesupranta - naujoji lempa tinka tik naujiesiems aparatams, nes ji turi kitokius energijos reikalavimus.

O gaila sad.gif

Lietuviškam puslapy taip pat rašo, pilka lempa tik Viss Silver, o geltona tik Viss IPL. Tikrai kad gaila sad.gif
Atsakyti