QUOTE(Vika_KLP @ 2012 10 29, 16:46)
Ujej ... kaip nefaina
Gausi naujam papurtyti pinigine, na nebent nebera didelio poreikio ...
turiu dar vilciu, kad galbut pavyks sutaisyti, siaip man ji taise jau, bet tada gedimas buvo smulkus, ventiliatorius parejo, dar ten kazkokia smulkmena keite, o dabar jau rimtai kazkas su procesorium....blyyyn, nesikeikiant, jauciu drauge man ji suvare, vis skolindavos, skolindavos, gudri, sau tik lempu pirkdavo, bet tai ka jai pasakysi dbr...kai grazino man, tai jis normaliai isijunge, bet as jau girdejau, kad jisai uzia keistai labai garsiai ir traska, gal buciau isjungus iskart, tai nesuvaryciau
Poreikis tai yra ir jis bus amzinai, nes plaukai atsigauna pastoviai. Nori, nenori, 2 kartus per metus tas aparatas vistiek reikalingas. As jau rasiau anksciau, kad bikini man reikia karta per metus palaikymui cirskint, o kojas tai kas pusmeti. Galbut su laiku pasiduotu ir kojos taip, kad uztektu 1 karta per metus, bet kad visiskai niekada nebeataugtu, taip nebus
Papildyta:
QUOTE(kajuka @ 2012 10 29, 17:19)
Koki aparata rinktumetes siai dienai? Labai idomi jusu nuomone, nu niekaip nesugebu apsispresti
Svajuko dramblione tai butu profesionalus Elos, ale jo be 10 tukst. nenusipirksi
Nezinau, neieskau dar naujo, tikiuosi kad galbut pavyks man ta sena sutaisyt
Kai ieskot, tai ziurekit, kad butu kuo patvaresnis, nes jo jums reikes pastoviai ir naudosites ilgus metus, ziurekit ir klauskit, kad taisomas butu, is karto atmesciau tuos, kur sukliuota korpusa turi, butinai turi but su varzteliais, ir klauskit kad garantuotu taisyma, netokia tai pigi preke, kad kas pora metu po nauja aparata pirkt