Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(nesugalvoju_niko @ 2012 10 07, 16:41)
Silk'n Sensepil XXL (40,000 blyksniu), arba Me My Elos IPL QUARTZ (100,000 Shots).

visur yra savo pliusu, bet as zadejau rasyt jum tik trukumus, tai va

Sensepil XXl yra netaisomas aparatas. Jis turi vienkartini suklijuota korpusa. Isardysit ir atgal nebesurink jau. Greit bus 3 metai mano aparatui, tai zinokit, man viena karta keite neveikianti, ir jau viena karta remontavo, kai garantija pasibaige. O as jau nekalbu, kiek bedu su tom lemputem, tai veikia, tai neveikia, ir ju nekeicia. Viskas genda, ir nieko nepadarysi. Bet gerai, kai yra galimybe pataisyti. O jei butu suklijuotas kaip XXL, tai as jau buciau trecia aparata pirkus ar tiesiog spjovus.

Me My Elos - yra skirtinga technologija. Cia su lemputem yra visai ne taip, kaip su ipl aparatais. Su Elos per viena procedura sunaudojami 5500 blyksniu! Tas modelis, kur yra 5400 blycu - tai yra lempute vienam kartui. Quartz modelis su 100K blycu turetu uztekt 18 proceduru.
Kai man atrasys, ar ardomas ir taisomas sitas aparatas, parasysiu jums cia.
Atsakyti
http://www.hairfree....otoepiliatorius
gal šį kas turit? 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakyma, taciau dar norejau paklausti, kur radote informacija, kad lemputes su 5400 blyksniu uztenka vienam kartui?
Kiek domejausi Me My Elos aparate nereikia kaip kituose aparatuose spaudineti jokiu mygtuku- ten tiesiog vedzioji per oda o jis "saudo" per sekunde 2 blyksnius (nors ju saite tiksliai raso taip - A pulse of elōs (rf + ipl) is emitted for a fraction of a second.).
Kadangi jie reklamuojasi, jog visa kuna "apdirbsite" per maziau nei 30 minuciu tai iseina, kad per ta laika sunaudociau <3600blyksniu. Taciau manau, kad visam kunui reiktu kur kas maziau laiko (tikrai turetu uztekti 10min su tokiais greiciais), nebent aparatas "nesaudo" 2kart/s.
Tuo labiau, kaip tada suprasti, sensepil'o lempute su 750 blyksniu, juk jos tikrai uztenka vienam kartui ar net daugiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesugalvoju_niko @ 2012 10 09, 17:18)
Dekui uz atsakyma, taciau dar norejau paklausti, kur radote informacija, kad lemputes su 5400 blyksniu uztenka vienam kartui?

Tuo labiau, kaip tada suprasti, sensepil'o lempute su 750 blyksniu, juk jos tikrai uztenka vienam kartui ar net daugiau? smile.gif

Del Elos atsiprasau, apsirikau, ne 5500, bet 6000 vienam kartui:
"How much of my body will one lamp be enough for?
Removing hair of one whole body takes around 6000 pulses/flashes of the lamp (not including male back)." Tai is puslapio Me My Elos Is kaires rasite Me My Elos details, ir ten visa tai parasyta.

Su tokiais kaip Silkn vienam kartui skaitosi, kad susinaudos 500-750 blycu. Man uztekdavo beveik trims kartams, nes tvarkiau tik blauzdas, bikini ir kazkiek zaidziau su pazastim. Bet kas tvarko slaunis ir rankas kartu, tai skaitos kad ta lempa vienam kartui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 09 spalio 2012 - 19:51
akcija
gal kam pravers ax.gif
Atsakyti
Įsižiebė viltis pagražėti, pažiūrėkite ką radau. Negirdėjau kad kas naudotųsi, bet gal visgi atsirastų tokių?

Photo epilation for red, blond and gray hair thumbup.gif

http://www.youtube.c...h?v=S_LSffIHjo0
Atsakyti
praėjusioje fotoepiliacijos temoje buvo apie tai kalbėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 10 18, 16:35)
praėjusioje fotoepiliacijos temoje buvo apie tai kalbėta  mirksiukas.gif

Aš kažkada jau buvau mačius, bet nepamenu, kodėl neatkreipiau dėmesio ir nesigilinau. Buvo dar kitokie dažai, bet anie labai brangūs, o šitie palyginus nedaug kainuoja, ebay apie 15usd. Gal kas bandė tepliotis?
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif na, ir kaip jums sekasi kovoti su nepageidayjamais plaukeliais? as pati kita savaite zadu uzsisakyti Sikl'n SensEpil XXL su 40.000 blyksniu. Skaiciau cia ivairiu atsiliepimu, bet tikiuosi kad jis manes nenuvils ax.gif Maciau kad dabar jam taikoma nedidele nuolaidele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute2012 @ 2012 10 23, 13:42)
Sveikos, mergaites  4u.gif  na, ir kaip jums sekasi kovoti su nepageidayjamais plaukeliais? as pati kita savaite zadu uzsisakyti Sikl'n SensEpil XXL su 40.000 blyksniu. Skaiciau cia ivairiu atsiliepimu, bet tikiuosi kad jis manes nenuvils  ax.gif Maciau kad dabar jam taikoma nedidele nuolaidele  bigsmile.gif

Laba diena,

o iš kur užsisakysite gal galite parašyti?
Atsakyti
QUOTE(robkytexex @ 2012 10 18, 10:42)
Photo epilation for red, blond and gray hair  thumbup.gif

http://www.youtube.c...h?v=S_LSffIHjo0

Bet ten visur tik reklama, nei vieno vaizdo iraso nera, kur konkreciai parodytu, kaip naudotis tiksliai juo. Ir reikia rauti pries tai, zinot? g.gif

Krc, ko atejau, tai pasiskusti verysad.gif uzsilenke mano aparatas....neatlaike 3 metu. Gal ir tos lempos, kur skundziausi anksciau, buvo neblogos, ale pats aparatas.... Amen...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 29 spalio 2012 - 14:31
QUOTE(Vika333 @ 2012 10 29, 15:28)
Bet ten visur tik reklama, nei vieno vaizdo iraso nera, kur konkreciai parodytu, kaip naudotis tiksliai juo. Ir reikia rauti pries tai, zinot?  g.gif
Krc, ko atejau, tai pasiskusti  verysad.gif  uzsilenke mano aparatas....neatlaike 3 metu. Gal ir tos lempos, kur skundziausi anksciau, buvo neblogos, ale pats aparatas.... Amen...

Ujej ... kaip nefaina sad.gif Gausi naujam papurtyti pinigine, na nebent nebera didelio poreikio ...sad.gif
Atsakyti