Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Monsit @ 2012 09 25, 10:16)
Vika333, noriu paklausti dėl fotoepiliacijos.

Aš ne Vika333, bet galiu pasidalinti sava patirtimi.
Man plaukai iškrito, o tie kurie neiškrito iš karto, ėmė lėčiau augti. Pirmieji plaukai iškrito gal 2 sav po pirmos procedūros, o paskui kažkaip palaipsniui nepastebimai jų vis mažėjo. Dabar tos vietos, kur sąžiningiausiai šaudžiau (blauzdos) turi mažiausiai plaukų - gal tik kokius 20-30 proc.. Bikini srityje irgi retėja, bet labai pamažu, o štai pažastys berods tokios pat, na nebent vienas kitas plaukas iškrito.
Šiaip esu tikrai labai patenkinta. Jei kas neseka ar pamiršo, turiu Viss IPL, atlikau jau 5 šaudymusis (blauzdos, šlaunys, bikini, pažastys), lempa vis dar pirmoji naudojama. Šaudžiau kol kas tokiu grafiku 08 07, 08 17, 08 27, 09 09, 09 24. Dabar kojas šaudau stipriausiu 8 režimu, o jautresnes vietas - 6 arba 7. Bet mano oda yra tikrai šviesi, tad nemalonių pojūčių nelabai ir yra.
Kažkas buvo klausęs apie įauginėjančius plaukelius - kadangi jų yra vis mažiau, tai ir įauginėjimo galima sakyti nelieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GCT: 26 rugsėjo 2012 - 14:11
[quote=GCT,2012 09 26, 14:09]

Man plaukai iškrito, o tie kurie neiškrito iš karto, ėmė lėčiau augti. Pirmieji plaukai iškrito gal 2 sav po pirmos procedūros, o paskui kažkaip palaipsniui nepastebimai jų vis mažėjo. Dabar tos vietos, kur sąžiningiausiai šaudžiau (blauzdos) turi mažiausiai plaukų - gal tik kokius 20-30 proc.. Bikini srityje irgi retėja, bet labai pamažu, o štai pažastys berods tokios pat, na nebent vienas kitas plaukas iškrito.

Dėkui, kad parašėt. Aš turiu HP Light, reiks pradėti procedūras-dabar pats laikas, įdegis apiblėsęs, o kitas saulėtas sezonas dar tolokai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 26 rugsėjo 2012 - 21:03
Isigyjau ir as Viss IPL fotoepiliatoriu. Pirma procedura dariausi pries kelias dienas, todel rezultatais dziaugtis dar negaliu. Bet labai tikiuosi. Nes man tas plauku iauginejimas, berimas nuo skutimo ir kitu depiliacijos budu varo i nevilti ir riboja mano laisvalaiki. sad.gif
Viss IPL pirkau su visomis trimis lepomis- skin rejuvenation ir Acne lempa. Gal kas naudojate ir jas ir kokie rezultatai....
Po keliu menesiu duosiu zinoti apie savo pasiekimus.

Laukiu nesulaukiu plauku mazejimo...
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2012 10 03, 01:43)

laukiam laukiam komentaru, kad ir po keliu menesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2012 10 03, 02:43)
Viss IPL  pirkau su visomis trimis  lepomis- skin rejuvenation ir Acne lempa. Gal kas naudojate ir jas ir kokie rezultatai....

Aš taip pat Viss naudoju, bet su 2 lempom, be acnė, turiu plaukų lempą ir skin rejuvenation. Kam naudosite rejuvenation? ax.gif Aš bandau kapiliarus prie nosies mažinti ir man paryškėjo pigmentinės dėmės ant rankų, jas irgi šaudau. Naudoju nuo rugsėjo, kapiliarai labai gerai mažėja, o pigmentinės gal tik biški pašviesėjo, šaudysiu toliau. Naudoju be to gelio, tingėjau terliotis, bet šią savaitę pabandysiu su geliu.
Kokiu režimu šaudote rejuvenation? Su geliu ar be?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 04 spalio 2012 - 09:56
QUOTE(Domė @ 2012 10 03, 02:43)
Isigyjau ir as Viss IPL fotoepiliatoriu. Pirma procedura dariausi pries kelias dienas, todel rezultatais dziaugtis dar negaliu. Bet labai tikiuosi. Nes man  tas plauku iauginejimas, berimas nuo skutimo ir kitu depiliacijos budu varo i nevilti ir riboja mano laisvalaiki. sad.gif
Viss IPL  pirkau su visomis trimis  lepomis- skin rejuvenation ir Acne lempa. Gal kas naudojate ir jas ir kokie rezultatai....

o kur pirkot Viss? Lietuvoje ar siuntetes is uzsienio? smile.gif
Atsakyti
gal kuri turit si foto epiliatoriu? http://grupinis.lt/k...-babyliss-g910e
user posted image
BaByliss G910E
Atsakyti
BaByliss G910E

Lemputė vienam kartui. Rekės dar 6-7 lempų iš karto, kad bent kursą pabaigtum. O kiek lempa kainuoja ir kur jų gauti, ebay neparduoda
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2012 09 25, 10:16)
Vika333, noriu paklausti dėl fotoepiliacijos. Aš irgi namie turiu fotoepiliatorių, prieš porą metų šaudžiausi rankas tokiais laiko intervalais, kaip nurodyta, tai sustabdė plaukų augimą, bet plaukai neiškrisdavo. o pažastų plaukų man kažkodėl visai neveikė. O Jums plaukai ar tiesiog neataugdavo, ar iškrisdavo? Nes kai pirkau fotoepiliatorių, tai sakė, kad jie po keleto dienų ar daugiau iškris, kaip aiškino, tiesiog lengvai išsiims.  Paskui aš reikalą "užmečiau" ir dabar plaukų augimas vėl toks pat, kaip buvęs. Šią žiemą reiks pradėti viską iš pradžių.
Ir dar - o kokie pas Jus buvo plaukai: stori ar ploni? Skaičiau, kad greičiau galima įveikti būtent plonesnius plaukus. Nors skelbiama, kad fotoepiliacija geriausiai veikia tamsius plaukus ir kai šviesi oda, bet manau,kad dar priklauso ir nuo plauko storio: gležnesnius ir plonesnius plaukus paveikti lengviau, nei storus ir šiurkščius.

Neee, Monsit, plaukai man iskrisdavo, ir kai kur dar likdavo juodu taskeliu, pats plaukas pradzioj iskrisdavo, o paskui tas svogunelis dar issistumia. O kad augimas suleteja tai cia visai atskira tema. Jis suleteja, bet ir plaukai turi kristi. Pas mane plaukai buvo juodi, visiskai juodi, ir labai labai stori, tai as saudydavau juos po 2 blyksnius. Skauda aisku, bet ir efektas geresnis matos. Bikini po 2-3 blyksnius, tai iki asaru kaip ziauriai skaudejo.
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2012 09 26, 15:09)
o štai pažastys berods tokios pat, na nebent vienas kitas plaukas iškrito.

man su pazastim taip pat nekas schmoll.gif tik kazkiek gal suveikia virsutinei daly, o kur idubimas tai labai sunkiai. Pazastis reikia nuolat saudyt, nes ten kazkodel labai greitai vel atsistato. Gaunasi taip mazdaug, kad menesi tu saudai, menesi nera plauku, vel visa menesi saudai ir taip be galo be pabaigos... Tik tiek gerai, kad pamirsau kada bere paskutini karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 05 spalio 2012 - 13:51
QUOTE(rootha @ 2012 10 05, 11:40)
BaByliss G910E

kiniskas, su pakraunama baterija cia doh.gif puse kojos padarysi ir po to 3 val krausi aparata
labai mazas pavirsius, o kiek blyksniu lempoj net neraso...
skelbiu maciau, naujas uz 500 ir uz 700
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 05 spalio 2012 - 14:40
[quote=Vika333,2012 10 05, 13:50]
Neee, Monsit, plaukai man iskrisdavo, ir kai kur dar likdavo juodu taskeliu, pats plaukas pradzioj iskrisdavo, o paskui tas svogunelis dar issistumia. O kad augimas suleteja tai cia visai atskira tema. Jis suleteja, bet ir plaukai turi kristi. Pas mane plaukai buvo juodi, visiskai juodi, ir labai labai stori, tai as saudydavau juos po 2 blyksnius. Skauda aisku, bet ir efektas geresnis matos. Bikini po 2-3 blyksnius, tai iki asaru kaip ziauriai skaudejo.

AČIŪ labai, Vika333. 4u.gif Ir aš bandysiu po 2 kartus į tą pačią vietą šaudyti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2012 10 05, 14:08)
kiniskas, su pakraunama baterija cia  doh.gif  puse kojos padarysi ir po to 3 val krausi aparata
labai mazas pavirsius, o kiek blyksniu lempoj net neraso...
skelbiu maciau, naujas uz 500 ir uz 700

Aš irgi radau, kad paviršius 1 blyksnio tik 4 cm2 (kai visų kitų 6 cm2,jei neklystu,gal kas patikslins) ir niekur neradau, kiek viena lempa turi blyksnių. Kai nėra aiškumo, tai jau nelabai gerai, g.gif , daiktas vargu ar patikimas. schmoll.gif Nors atseit suteikia garantiją, bet gal neverta tikėti visais pazadais, kas rašoma skelbimuose. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 05 spalio 2012 - 20:42
Sveikos merginos,
Norejau pasiteirauti ar kuri nors is jusu turi naujaji New Silk'n Sensepil XXL (40,000 blyksniu), arba Me My Elos IPL QUARTZ (100,000 Shots). Taip pat nebe naujas Rio IPL Pro (su keiciamom 40 tukst. blyksniu), o senaji Philips Lumea pakeite modelis SC2002/01 (40tukst.), bei naujasis Philips SC2003/11 Lumea Precision Plus (apie 100,000 blyksniu). Tik pastaruju prietaisu langeliai mazesni nei kitu.
Kaip matom, kuo toliau tuo labiau ilgina lemputes galiojimo trukme ir tai daro viena firma po kitos. Turbut greitai bus normalu nusipirkti bet kuri aparata su ilgaamzem lemputem. Todel tokios lempos kaip senojo sensepil su 750 blyksniu jau skaitau yra atgyvena ir labai finansiskai nenaudinga. Suprantama ne visom vienodo kiekio reikia, taciau man reikia daug lotuliukas.gif
Kitas klausims zinoma yra ar jos tikrai tiek veikia kaip raso. Lemputes blyksniu skaicius priklauso (kaip radau vienam saite parasyta) nuo kambario temperaturos, nuo aparate nusistatyto "saudymo" lygio ir kaip daznai saudysite (laiko tarpas tarp blyskniu).
Lietuvoje, kaip visada labai mazas pasirinkimas, bet mane gal labiausiai domina naujasis Me My Elos Quartz. UK jis kainuoja tik 400 svaru (akcija tipo), o su paprasta lempute (5400 blyksniu) tiktai 350 svaru (nesuprantu kas gali moketi 600litu daugiau perkant is Lietuvos:). Nesu garantuota del parsiuntimo, bet greitai suzinosiu, kadangi mane jis labai domina.
Bet pries tai idomu isgirsti nuomone ar tikrai veikia geriau su tuom RF "bipolar radio frequency" nei paprasti IPL?
Siaip mano plaukai pakankamai tamsus, bet pamaniau gal vistiek geriau kai veikia "dviguba jega" lotuliukas.gif
Pries tai buvau nusiziurejus Viss, bet dabar visiskai nebeatsimoka pagal kaina ir blyksniu skaiciu schmoll.gif juk vien naujasis sensepil su 40tukst. kainuoja tiek pat.
Atsakyti