Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Kas galvojate pirkti tą XXL paklauskite pardavėjų, kodėl oficialiame gamintojo puslapyje iki šiol jo nėra g.gif Kad nebūtų pripirkę kažkokių neaiškių lempų neaišku iš ko.
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 08 28, 10:45)
Kas galvojate pirkti tą XXL paklauskite pardavėjų, kodėl oficialiame gamintojo puslapyje iki šiol jo nėra  g.gif Kad nebūtų pripirkę kažkokių neaiškių lempų neaišku iš ko.

geras, ogi is tikro nera bigsmile.gif g.gif tik Lietuvoj ir ebajuj.... gal cia kazkoks fake?
Atsakyti
Vika333, ar kuris nors is ju gali susidoroti su sviesesniais plaukais?
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 08 28, 09:45)
Kas galvojate pirkti tą XXL paklauskite pardavėjų, kodėl oficialiame gamintojo puslapyje iki šiol jo nėra  g.gif Kad nebūtų pripirkę kažkokių neaiškių lempų neaišku iš ko.

Atskiruose regionuose taikomas skirtingas teisinis reguliavimas, skiriasi vartojimo kultura, todel ir prekiu asortimentas bei rinkodara skiriasi. JAV, kai kurie analogiski produktai parduodami su skirtingais prekiniais zenklais, pvz. Silk'n BellaLite (Europoje -Silkn SensEpil), Silk'n Face FX (Europoje -Silkn Reju), o kai kurie skirti tik Europai, pvz. Silk'n Clear. Silkn SensEpil XXL kol kas siulomas tik Europoje
Atsakyti
Neseniai žiūrėjau Silk'N France puslapyje, tai dar nebuvo, o šiandien jau yra. Tai super, žmonės turi dabar dar didesnį pasirinkimą.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 28, 10:50)
geras, ogi is tikro nera  bigsmile.gif   g.gif  tik Lietuvoj ir ebajuj.... gal cia kazkoks fake?

Man tai atrodo visai neblogas turetu but aparatas. Raso, kad tai Limited edition, ir kad nuo 20 iki 40K blycu. Gal tiesiog neistirtas iki galo, tai ir neparduoda kol kas Amerikoj. Tai ne fake, bet gal dar tokia bandomoji versija. Rusijoj labai greit bus atsiliepimu, maciau jau yra pardavime
Papildyta:
QUOTE(robkytexex @ 2012 08 28, 11:01)
Vika333, ar kuris nors is ju gali susidoroti su sviesesniais plaukais?

NE. Ir pamirskit kelia i sita tema biggrin.gif Sita technologija veikia tik per plauku spalva, kuo tamsesni, tuo geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 28 rugpjūčio 2012 - 11:19
laba diena 4u.gif turiu nusipsirkus stai toki RIO Scanning 20x,bet dar jo nenaudojau,zadu rudeni pradet,pokolkas planuoju tik bikinio zona,pas mane plaukai juodi.norejau paklaust ar yra kokiu atsiliepimu apie RIO Scanning 20x?kas kiek laiko gali dirb su jo?visa instrukcija angliskai,ir nelabai moku doh.gif ir net nezianu kaip jo naudotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2012 08 28, 12:21)
Man tai atrodo visai neblogas turetu but aparatas. Raso, kad tai Limited edition, ir kad nuo 20 iki 40K blycu. Gal tiesiog neistirtas iki galo, tai ir neparduoda kol kas Amerikoj. Tai ne fake, bet gal dar tokia bandomoji versija. Rusijoj labai greit bus atsiliepimu, maciau jau yra pardavime
Papildyta:
NE. Ir pamirskit kelia i sita tema  biggrin.gif Sita technologija veikia tik per plauku spalva, kuo tamsesni, tuo geriau

Kas cia per diskriminacija? Nesazininga. Negi negali nieko sukurti....
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 08 28, 12:29)
RIO Scanning 20x?kas kiek laiko gali dirb su jo?visa instrukcija angliskai,ir nelabai moku doh.gif ir net nezianu kaip jo naudotis lotuliukas.gif

Pas mane buvo Rio, bet kitas modelis. Jus taip padarykit, googlej iveskit "RIO Scanning 20x manual", ir per google translator isverskit, prisijuoksit aisku is to vertimo, bet bent esme suprasit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 28 rugpjūčio 2012 - 11:47
QUOTE(Vika333 @ 2012 08 28, 12:46)
Pas mane buvo Rio, bet kitas modelis. Jus taip padarykit, googlej iveskit "RIO Scanning 20x manual", ir per google translator isverskit, prisijuoksit aisku is to vertimo, bet bent esme suprasit

aciu,kaip anksciau nedaejo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 08 28, 11:33)
Neseniai žiūrėjau Silk'N France puslapyje, tai dar nebuvo, o šiandien jau yra. Tai super, žmonės turi dabar dar didesnį pasirinkimą.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vika333 @ 2012 08 28, 12:21)
Papildyta:
NE. Ir pamirskit kelia i sita tema  biggrin.gif Sita technologija veikia tik per plauku spalva, kuo tamsesni, tuo geriau

reiks stebet atsiliepimus smile.gif na jei bus geri - tikrai imsiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 08 27, 09:02)
Sumasciau isigyti fotoepiliatoriu, o dabar jau nebezinau ka daryt sad.gif
Padekit kas apsispresti ... sad.gif

Vika KLP, dėl veido plaukų tikrai neverta pirkti naminio fotoepiliatoriaus. Pirma, šioje zonoje plaukai sunkiausiai pasiduoda arba gali net suaktyvėti jų augimas, antra, tas vadinamas naminis fotoepiliatorius tik sustabdo plaukų augimą, bet nesunaikina jų folikulų. Belieka profesionalus lazeris arba elektroepiliacija, ypač jei plaukai storesni ir labai matomi. Ant smakro ir virš lūpos man augo stori ir juodi šeriai (veido oda šviesi), ir aš įsigydama fotoepiliatorių dėjau į jį labai daug vilčių, bet deja... schmoll.gif Naudojau jį pastoviai keletą mėnesių net kas antrą dieną:kol naudojau, plaukų lyg ir buvo apmažėję (taip tikriausiai atrodė dėl jų augimo sulėtėjimo), bet tik nustojus jį naudoti, labai greitai vėl visi ataugo tokie pat. Būtent šioje vietoje plaukai sunkiausiai pasiduoda. g.gif
Kitose kūno vietose fotoepilatorių reikia naudoti sistemingai pagal rekomendacijas nustatytais terminais, tada rezultatas turėtų būti. Šiame forume daug teisingos informacijos plaukų šalinimo klausimais pateikia Vika333. O už nuorodas į elektroepiliaciją aš jai liksiu dėkinga visą likusį gyvenimą, kadangi jau ilgą laiką esu be barzdos ir ūsų, veidas švelnus lotuliukas.gif
Atsakyti