QUOTE(lisik @ 2012 08 27, 15:50)
pas Jus VISS?
o is kur pirkote, jei ne paslaptis?
ar teko keisti lemputes po 3 naudojimo seansu?
del aparatu su nekeiciamom lempom - jei imt su garantija gal neturetu uzsilenkti arba jei ka - galima apkeist...
o ir siaip pagal kaina lyg gaunas panasiai kaip aparatas su keiciamom lempom + 2/3 lemputes, t.y. man rodos kad apsimoka bet kuriuo atveju
pataisykite, prasau, jei klystu
Taip, Viss, pirkau
čia, nors svarsčiau ir apie galimybę pirkti iš oficialių platintojų UK. Ne, lemputė vis dar ta pati, naujos net neturiu dar.
Su nekeičiamom tai reikėtų pasidomėti garantijos sąlygomis, ar tikrai keistų aparatą, jei lempa anksčiau laiko užsilenktų. Nes tai, kad jūs to tikitės, dar nereiškia, kad tiap ir yra
QUOTE(Google @ 2012 08 27, 16:34)
paklausiau del XXL lempu.. gavau toki ats: "Atskirai Silkn SensEpil XXL lemputės neparduodamos, tačiau fotoepiliatoriui tinka originalūs Silkn SensEpil IPŠ moduliai."
Kaip įdomiai
Išnaudoji XXL, o paskui žaidi su tom po 750 impulsų
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 08 27, 16:47)
O as kaip tik ankstesnes temas kur skaiciau tai apie juos geri atsliepimai buvo. Nauja temi nauji atsiliepimai
Tiesiog priklauso nuo kurios pasisako, ar to skurios naudoja vienoki ar to skurios kitoki. Cia bent jau mano nuomone
Apie Silkn' daugiausia atsiliepimų, nes juos pirmus pradėjo Lietuvoj pardavinėti, o ir dabar juos daugiausia reklamuoja. Aš apie Viss skaičiau užsienio forume, buvo kažkas senoj temoj įdėję nuorodą.