QUOTE(Vika333 @ 2012 08 27, 11:52)
Pirmiausiai pagailekit akis savo. Jei nematet, tai tas blycas apsviecia visa kambari! Raso, "designed with eye safety", o elementariu akiniu apsaugai neduoda
maniskiai slepiasi kitam kambary, kai tvarkausi, nes akis pradeda skaudet, va tau ir "safety"....
Jei vien del veido norit pirkt, tikrai nemeskit pinigu i bala. Nes jis 1 plauka pasalina, o dar 10 prizadina, bus pasaka be galo. Tik NE veidui sios proceduros
o tujabytute
nėra akinių? aš su akiniais užsimerkiu, nusisuku ir tai bijau dėl savo akių. Juk akyse to melanino labai daug - pavojinga.
Aš būtent dėl tos priežasties net nebandysiu ant veido - bijau dar didesnės bėdos prisišaukti + arti akių.
QUOTE(Google @ 2012 08 27, 14:23)
ar sitas VISS IPL kaip manot geras? 4.000 blycu... 1400LTsu akcija... nauja lempa ~260 LT...
Ar ESPIL IPL... (3000-8000 blc) 1200lt... nauja lempa 200Lt...
nu dar lieka, Silk'n SensEpil XXL,1500lt - 40.000 suviu... o kas po to?
o del ebay.. mano nuomone... gal ir surasti galima 200lt pigiau bet ar apsimoka.. jei kas nors netaip, su ta garantija galim isvargti... reikia gerai pagalvoti ar apsimoka..
aš visus Silk'n atmečiau dėl mažo blyksnių skaičiaus, tad rinkausi tarp Viss ir Espil. Pastarąjį atmečiau, kai sužinojau, kad jis gana greitai įkaista ir visko vienu ypu nesusišaudysi, tenka daryti pertraukas.
Su 40-100 000 blyksnių būna nekeičiamom lempom, tai neduokdie lempa užsilenks anksčiau laiko - reikės naują aparatą pirkti. Na nežinau
aš net nesvarsčiau jų. Ir nesirinkčiau pakraunamo, nes teko skaityti, kad visam seansui to pakrovimo neužtenka, o kraunasi ilgai. Be to, akumuliatoriai irgi mirštantys, kur naują paskui gauti? Aišku, patogu, kai elektra dingsta, kaip man šiandien buvo
Iš ebay neketinau pirkti, nes norėjau turėti garantiją, visgi nepigus daiktas, o gedimų pasitaiko, kiek skaičiau forumuose.
Nežinau, kaip kitos, aš seanso metu labai lempą žiūriu - kelis kartus pavalau ją (binto gabaliuką apipurškiu custasept). Nuvalau net menkiausias apnašėles, kad neprikeptų ir lempa kuo ilgiau tarnautų. Šiandien buvo trečias seansas, viskas OK.