Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Vika333 @ 2012 08 27, 14:00)
Maciau aparatus, kur po 100 tukst. blycu vienoj lempoj, jus senienas ziurit. As jum atrasiau i az, pabandysiu vakare paziuret, kas naujo atsirado, galesim kartu panagrineti  mirksiukas.gif Pliusu as nerasysiu, jie buna gamintoju puslapy isvardinti. Surasysiu tik trukumus - dekit viska ka radot is nauju, visus demaskuosime kartu  biggrin.gif

o gal galime sia diskusija perkelti i sia tema? blush2.gif nes manau daug kam bus idomu kartu panagrinet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 27, 14:04)
o gal galime sia diskusija perkelti i sia tema?  blush2.gif  nes manau daug kam bus idomu kartu panagrinet  4u.gif

Be abejo, dedam viska i sia tema ir nagrinejam kartu. Nuo treciadienio einu atostogu, turesiu daugiau laiko rasyti. Jau taip pasiilgau foruminio bendravimo! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2012 08 27, 13:11)
Sita aparata is jusu nuorods is karto atmesciau - per mazas apdorojamas plotas. Del tokio ploto gaunas, kad 1 lempa su 1000 blycu tik vienai procedurai. Brangoka.

tuos silkn is as ir pradziu norejau pirkti... bet del tu lempu dazno busimo pirkimo persigalvojau..

ar sitas VISS IPL kaip manot geras? 4.000 blycu... 1400LTsu akcija... nauja lempa ~260 LT...
Ar ESPIL IPL... (3000-8000 blc) 1200lt... nauja lempa 200Lt...

brangesniu aparatu jau nebenoreciau pirkti... blush2.gif blush2.gif

nu dar lieka, Silk'n SensEpil XXL,1500lt - 40.000 suviu... o kas po to? neisivaziduoju cia kuriam laikui gaunasi kad uztenka saudant bikini ir kojas kas dvi savaites... o sitam aparatui naujos lemputes nerandu.. g.gif

Patarkit, kai patyrus... 4u.gif

o del ebay.. mano nuomone... gal ir surasti galima 200lt pigiau bet ar apsimoka.. jei kas nors netaip, su ta garantija galim isvargti... reikia gerai pagalvoti ar apsimoka.. g.gif rolleyes.gif

QUOTE(lisik @ 2012 08 27, 14:04)
o gal galime sia diskusija perkelti i sia tema?  blush2.gif  nes manau daug kam bus idomu kartu panagrinet  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2012 08 27, 14:19)
Be abejo, dedam viska i sia tema ir nagrinejam kartu. Nuo treciadienio einu atostogu, turesiu daugiau laiko rasyti. Jau taip pasiilgau foruminio bendravimo! biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Google @ 2012 08 27, 14:23)
tuos silkn is as ir pradziu norejau pirkti... bet del tu lempu dazno busimo pirkimo persigalvojau..

ar sitas VISS IPL kaip manot geras? 4.000 blycu... 1400LTsu akcija... nauja lempa ~260 LT...
Ar ESPIL IPL...  (3000-8000 blc) 1200lt... nauja lempa 200Lt...

brangesniu aparatu jau nebenoreciau pirkti...  blush2.gif  blush2.gif

nu dar lieka, Silk'n SensEpil XXL,1500lt - 40.000 suviu... o kas po to? neisivaziduoju cia kuriam laikui gaunasi kad uztenka saudant bikini ir kojas kas dvi savaites... o sitam aparatui naujos lemputes nerandu.. g.gif

Patarkit, kai patyrus...  4u.gif

o del ebay.. mano nuomone... gal ir surasti galima 200lt pigiau bet ar apsimoka.. jei kas nors netaip, su ta garantija galim isvargti... reikia gerai pagalvoti ar apsimoka..  g.gif  rolleyes.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

mane labiausiai domintu Silk'n SensEpil XXL,1500lt - 40.000 suviu, nes nereikia jame nieko keisti... Kad tik zinociau kad bus efektyvus - imciau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2012 08 27, 11:52)
Pirmiausiai pagailekit akis savo. Jei nematet, tai tas blycas apsviecia visa kambari! Raso, "designed with eye safety", o elementariu akiniu apsaugai neduoda  schmoll.gif  maniskiai slepiasi kitam kambary, kai tvarkausi, nes akis pradeda skaudet, va tau ir "safety"....

Jei vien del veido norit pirkt, tikrai nemeskit pinigu i bala. Nes jis 1 plauka pasalina, o dar 10 prizadina, bus pasaka be galo. Tik NE veidui sios proceduros
o tujabytute blink.gif nėra akinių? aš su akiniais užsimerkiu, nusisuku ir tai bijau dėl savo akių. Juk akyse to melanino labai daug - pavojinga.
Aš būtent dėl tos priežasties net nebandysiu ant veido - bijau dar didesnės bėdos prisišaukti + arti akių.

QUOTE(Google @ 2012 08 27, 14:23)
Ar ESPIL IPL...  (3000-8000 blc) 1200lt... nauja lempa 200Lt...

nu dar lieka, Silk'n SensEpil XXL,1500lt - 40.000 suviu... o kas po to?
o del ebay.. mano nuomone... gal ir surasti galima 200lt pigiau bet ar apsimoka.. jei kas nors netaip, su ta garantija galim isvargti... reikia gerai pagalvoti ar apsimoka..
aš visus Silk'n atmečiau dėl mažo blyksnių skaičiaus, tad rinkausi tarp Viss ir Espil. Pastarąjį atmečiau, kai sužinojau, kad jis gana greitai įkaista ir visko vienu ypu nesusišaudysi, tenka daryti pertraukas.
Su 40-100 000 blyksnių būna nekeičiamom lempom, tai neduokdie lempa užsilenks anksčiau laiko - reikės naują aparatą pirkti. Na nežinau g.gif aš net nesvarsčiau jų. Ir nesirinkčiau pakraunamo, nes teko skaityti, kad visam seansui to pakrovimo neužtenka, o kraunasi ilgai. Be to, akumuliatoriai irgi mirštantys, kur naują paskui gauti? Aišku, patogu, kai elektra dingsta, kaip man šiandien buvo lotuliukas.gif
Iš ebay neketinau pirkti, nes norėjau turėti garantiją, visgi nepigus daiktas, o gedimų pasitaiko, kiek skaičiau forumuose.

Nežinau, kaip kitos, aš seanso metu labai lempą žiūriu - kelis kartus pavalau ją (binto gabaliuką apipurškiu custasept). Nuvalau net menkiausias apnašėles, kad neprikeptų ir lempa kuo ilgiau tarnautų. Šiandien buvo trečias seansas, viskas OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GCT: 27 rugpjūčio 2012 - 14:34
QUOTE(GCT @ 2012 08 27, 15:33)

pas Jus VISS? smile.gif o is kur pirkote, jei ne paslaptis?

ar teko keisti lemputes po 3 naudojimo seansu?

del aparatu su nekeiciamom lempom - jei imt su garantija gal neturetu uzsilenkti arba jei ka - galima apkeist...
o ir siaip pagal kaina lyg gaunas panasiai kaip aparatas su keiciamom lempom + 2/3 lemputes, t.y. man rodos kad apsimoka bet kuriuo atveju smile.gif

pataisykite, prasau, jei klystu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 27 rugpjūčio 2012 - 14:52
QUOTE(lisik @ 2012 08 27, 14:42)
drinks_cheers.gif
mane labiausiai domintu Silk'n SensEpil XXL,1500lt - 40.000 suviu, nes nereikia jame nieko keisti... Kad tik zinociau kad bus efektyvus - imciau...  smile.gif

Tai va nenoriu investuoti i ta kas nezinau ar pasiteisins. Del to nusiziurejau ta mazesni, Mazas skirtumas tarp ju, bendram rezultate apdorojimo plotas skiriasi, bet siai dienai nenoriu brangesnio, uztektu manau bikini ir pazastim tokio, nes jis mazas patogus ir apdorojami plotai mazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 08 27, 16:01)
Tai va nenoriu investuoti i ta kas nezinau ar pasiteisins. Del to nusiziurejau ta mazesni, Mazas skirtumas tarp ju, bendram rezultate apdorojimo plotas skiriasi, bet siai dienai nenoriu brangesnio, uztektu manau bikini ir pazastim tokio, nes jis mazas patogus ir apdorojami plotai mazi smile.gif

bet tai lempu kainos doh.gif jei ju uztenkam 1 kartui tai greit vietoj 1000 lt (uz pati aparata) teks paklot dar tiek pat lemputem.... unsure.gif
Atsakyti
Nukrypsiu, bet kaip supykau nat Silk'n SensEpil pardavėjų, prieš pirkdama aparatą prieš porą mėnesių specialiai užklausiau ar neketina gauti naujų produktų, atsakė ne, o dabar štai.. tikrai būčiau šį naują XXL įsigijus :/ Kažkaip nesitiki, kad prieš porą menesių dar nebuvo aišku dėl naujo aparato, jaučiuos apgauta :/
Atsakyti
p.s. nors jei planuot tik bikini ir pazastim gal taupiau naudotusi... siaip as jei pirkciau noreciau ir kojom naudot.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ironic @ 2012 08 27, 16:06)
Nukrypsiu, bet kaip supykau nat Silk'n SensEpil pardavėjų, prieš pirkdama aparatą prieš porą mėnesių specialiai užklausiau ar neketina gauti naujų produktų, atsakė ne, o dabar štai.. tikrai būčiau šį naują XXL įsigijus :/ Kažkaip nesitiki, kad prieš porą menesių dar nebuvo aišku dėl naujo aparato, jaučiuos apgauta :/

Koki aparata isigijojte?
Atsakyti
tačiau turiu pridėt dėl lepmų, nors rašo, kad Silk'n SensEpil užtenka vienam kartui viso kūno, aš tris kartus šaudžiau viską išskyrus rankas su ta pačia lempa, ir ji vis dar veikia, idomu kiek dar užteks :]
Papildyta:
Tai tą Silk'n SensEpil. Pagalvojau, o gal į tą patį aparatą yra galimybė dėti XXL lempą? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ironic: 27 rugpjūčio 2012 - 15:14