Gal kas nors gali ka pasakyti apie daktare Pakalkiene, zadu pas ja prisiregistruotis. aciu

Ginekologes tikrai neblogos cia..kelis kartus buvau pas Murmiene ir dar kelias, tai bent jau man kolkas super..

Sveikutes
penktadieni vaziuosiu i pirma echo, gal kas zino ar cia galima padaryt nuotrauka vaikelio?
uzsirasiau pas Murmiene

penktadieni vaziuosiu i pirma echo, gal kas zino ar cia galima padaryt nuotrauka vaikelio?

Neseniai perejau i VRCP.Seimos gyd.Irina Zaharevich.Nieko blogo ir gero pasakyt negaliu.Normali gydytoja,nenusisneka,i visus klausimus aiskiai atsako.Gine pasurinkau S.Murmiene,man ji kol kas patinka,beja jos akusere Audrone tai
.Labai maloni,paslaugi,tikrai ismano savo darba.

Daugiau komentarų apie polikliniką ir apie gydytojus www.pincetas.lt
bandysiu aš ir registruotis šioje poliklinikoje, nors aš tų poliklinikų taip nemegtų, bet gyvenimas verčia registruotis, o ne privačiai vaikščiot...
bandysiu aš ir registruotis šioje poliklinikoje, nors aš tų poliklinikų taip nemegtų, bet gyvenimas verčia registruotis, o ne privačiai vaikščiot...
QUOTE(Ollga @ 2010 03 27, 19:47)
Ollga, 27 Kov 2010 - 19:47, parašė:
Ollga, 27 Kov 2010 - 19:47, parašė: ![]()
Neseniai perejau i VRCP.Seimos gyd.Irina Zaharevich.Nieko blogo ir gero pasakyt negaliu.Normali gydytoja,nenusisneka,i visus klausimus aiskiai atsako.Gine pasurinkau S.Murmiene,man ji kol kas patinka,beja jos akusere Audrone tai

Aš irgi išsirinkau šią šeimos gydytoja, bet dabar labai galilėtis pradėjau, nes paskaičiau nelabai kokių atsiliepimų...
Bet gal nueisiu pasižiūrėsiu kaip bendrauja, jei nepatiks, tikuosi be problemų persirašyti pas kitą gydytoja?
QUOTE(kgt @ 2009 11 14, 20:21)
kgt, 14 Lap 2009 - 20:21, parašė:
kgt, 14 Lap 2009 - 20:21, parašė: ![]()
O gal kas pas odontologus vaikšto šioje poliklinikoje?
O gal kas pas odontologus vaikšto šioje poliklinikoje?
As ten daug ju buvau isbandzius. Geriausias E.Adomavicius, bet nezinau ar jis ten tebedirba, nes lankausi pas ji privaciame kabinete.
O as pakeiciau nuomone apie Murmiene.Kankino nesibaigiancios ginekologines ligos,po gimdymo ypac
Ji pastoviai mane gyde antibiotikais,ir kaip tik neateidavau,tai vis-uzdegimas,reikia antibiotiku
ir taip kas menesi,kol nepakeiciau gyditoja.Dabar jau trys metai kaip esu sveika,ir jokiu antibiotiku,o tik gerosios maksties bakterijos 
Musu seimos gyditoja yra Vilma Pakalkiene.Jauna,bet profisionali
Esam labai patenkinti jos gydimo metodais,issamiu pasakojimu apie ligas,visad siuncia ivairius tyrimus pasidaryt...zodziu,pagaliau mum atiteko gero seimos gyditoja,nes iki jos,tai buvo tragedija,pavardziu gal neminesiu

Musu seimos gyditoja yra Vilma Pakalkiene.Jauna,bet profisionali

sveikos
mane irgi priziurejo
metu M.Rokicka,seip inai nieko,bet pries tai buvo nesivistantis nestumas,o ji net nepastebejo,kol nepagulde i ligonine ir ten man pasake,kad vaisiui gal 6 savaites,o pagal laika jau turejo but 13.
O pas Rokicka kreipiausi kad kazkas negerai ir nekarta.
matyt ji gera daktare,kai viskas gerai

mane irgi priziurejo

O pas Rokicka kreipiausi kad kazkas negerai ir nekarta.
matyt ji gera daktare,kai viskas gerai
Labai nepatarciau eiti pas Olga Sapiene, nes ne jai gydyti zmones. Kad ir su koku nusiskundimu ateitum, vistek viskas jai gerai. Arba kai ateini su didziule temperatura ir agina,bet be talonelio tai liepia laukt pora valandu kad patekti pas ja i kabineta, o pati su draugem po valanda laikom ten snekuciuojasi.. siaubas, dabar jau supratau kad butinai reikia persireistruoti pas kita gydytoja, nes tokios kaip Sapienes dar neteko sutikti
Musu seimos gydytoja yra Iride Brazaitiene, ne gydytoja o auksas tiesiog
visada priims, apziures, patars, isklausys, padarys visus tyrimus. zmogus tikrai turi pasaukima siam darbui
iki sios dienos buvau pas akusere Vida, pavardes neprisimenu, tai nekaip sakyciau, kaip su pirmu nestumu, taip ir dabar. taip tyrimus padaro - bet kas is to? nei paaiskina ka normaliai, nei ka, kad tik greiciau atsikratyt.
siandien persirasiau pas ginekologe akusere Murmiene - man patiko, taip pat kaip savo akusere pasirinkau Ramune, tai jau taip smulkiai viska nupasakojo, kai turi klausimu, duoda tona patarimu ir atsakymu
ikau patenkinta

iki sios dienos buvau pas akusere Vida, pavardes neprisimenu, tai nekaip sakyciau, kaip su pirmu nestumu, taip ir dabar. taip tyrimus padaro - bet kas is to? nei paaiskina ka normaliai, nei ka, kad tik greiciau atsikratyt.
siandien persirasiau pas ginekologe akusere Murmiene - man patiko, taip pat kaip savo akusere pasirinkau Ramune, tai jau taip smulkiai viska nupasakojo, kai turi klausimu, duoda tona patarimu ir atsakymu