Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus rajono centrinė poliklinika

QUOTE(SuperMuter @ 2009 02 06, 23:42)
Siandien buvom su vyru pas MAJA ROKICKA..... SIAUBAS! Maza to kad ji negali tinkamai nustatyti nestuma, dar tokiu nesamoniu prisnekejo..geda!
fool.gif  Valgyk viska ka nori, kavos gerk kiek nori, daugiau apelsinu ir mandarinu valgyk-nieko kad nuo ju persivalgymo gali buti alergija ne tik pas mane, bet ir pas vaikuti o jos atsakymas -nesamone!, dazykis, grozio salone daryk ka nori, visi kremai ok, gali gert tabletes jei skauda!!! Pas mane vaikutis jau stumdosi,pilvas didelis..padarem echoskopija, mes su vyru matom vaikuti rankytes kojites,o ji sako nieko nera dar tik 4sav va ten tik juodas toks taskiukas...!!!!(turbut aki pamate...)
Vyras sako turbut jai geriau nesijaudinti..atsakymas: AJ NEKREIPK I JA DEMESIO!!!  kaip gali normalus kvalifikuotas daktaras taip sakyti! Dar sitoj poliklinikoj chaosas, jokios tvarkos. Papuoliau pas ginekologe po 2sav eiles per registracija ir akusere, o eiti analizu vel pas akusere ir tik tada gali bandyti priduoti.. ir nieko tokio kad nezinojau ar viskas ok mano kudikeliui,lauk kiek prireiks. dar kol sedejau pas ROKICKA kabinete uz duru lauke mergaite nescia, tai labai negraziai ja pasiunte ko toliau..UZTEKS MAN CIA PRIIMINETI KOKIA DAR NESCIA NIEKO NEZINAU!!! Is pradziu ciulbejo labai graziai prasom prasom koks dziausmas..bet po 5 minuciu tai praejo  g.gif  va tokie daktarai sitoj poliklinikoj!
Tikrai niekam nerekomenduoju sios "daktares" tik paplepet, o jokiu rezultatu.pabegom i kita poliklinika ir visoms rekomenduojam!!!! biggrin.gif

O kur pabegot? Vakar pamaciau II wub.gif , pagal paskutiniu MM diena dabar man 5 savaitele, po poros savaiteliu reiketu ir man pas ginekologe. Iki siol ejau pas S. Murmiene, bet pilnai sutinku su ,berods, Saulegrazos nuomone, kad ji tik sypsosi i mano nusiskundimus ir net normaliai neapziurejus ir nepaaiskinus skiria vaistus.
Jeigu papuolet pas faina gyd. gal galetumete parekomenduoti? Ir ar reikia pas savo seimos gydytoja gauti siuntima, nes siaip as lankausi seimos centriuke Justiniskese. Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas lanketes pas chirurgus sioje poliklinikoje, gal galit normalu rekomenduoti blush2.gif
Atsakyti
VRCP geriausia tik Murmienė, (esu "isbandziusi" visus) 4u.gif Milieriene - nesugeba nustatyti lygu. Man buvo deagnozuota cista, tai ji paskire hormonu, nuo kuriu man visa krutine ispyle pulinukais (alia votys - tik mazos), ir per savaite cista padydejo nuo 6-7 mm iki 5 cm!!! Duodama siuntyma i Santariskes, ji pasake "pagerkite zolyciu arbateles, pvz medetku". g.gif Staigiai teko pjauti, nors Santariskese man paaiskino, kad tokias cistas sekmingai salina tik laboraskopijos metodu, bet mano yra per dydele, ir esant tokias cistai kategoriskai negalima jokiu hormonu.
Na nezinau kuo ta Murmiene visi taip giriat. Ji tikrai maloniai bendraujanti moteris, bet kaip gydytoja ji man nepatinka. Kiek tik lankausi pas ja, pasakau rimta nusiskundima - ji net neapziuri... tiesiog ramiai pasako - nu cia greiciausiai nuo to ir nuo to, israso vaistu - gal pades.. Dievazi, tokia pat pagalba galiu ir is vaistininkes gaut.. Isvis per visus tris metus kiek pas ja lankausi, tepineli paeme ji tik viena karta, o kiek ant jos ginekologines kedes sedejau - galiu suskaiciuot ant vienos rankos pirstu. jau is tikruju greitu laiku persirasysiu i kita poliklinika, kad tik pas ja nereiktu eit.

Murmiene tikrai gerai deagnuozoja. Ir ner cia ko kalbeti "gal pades"
cia ziuriu dauguma apie ginekeloges,o sakukit pas kokia seimos daktare lankoties.mes uzsirasem pas barbora...... nepamenu pavardes,gal kam ka sako

Jei tiksliai supratau, tai KOMAROVSKAJA - venkite siuos "daktares" . Maniske sirgo, papuoliaus su dukra (jai buvo apie 7-8 metukus) su persalimu, tai ji israse sauja vaistu (3 k. i diena), o kai pasiteiravau apie nedarbigumo lapeli, pareiske "vaikas gali lankyti mokykla, ir ner cia ko namie sedeti, as irgi sergu, bet i darba privalau eiti" , buvau sokiruota.

gal kas lanketes pas chirurgus sioje poliklinikoje, gal galit normalu rekomenduoti
- TEN NERA CHIRURURGU - tik "kostolomai" ir "mesininkai" biggrin.gif
Atsimenu atvaziavau nusiimti siules po apendicito, tai pralaukiau 4 val. prie duru, po gero skandalo mane prieme (turejau siuntyma is lygonines, penktadieni israse - pirmadieni reikejo traukti siules), ispradziu net priimti nenorejo, sake "reikia uzsirasyti", eile maziausiai savaite... Siules trauke lygiai 2 min. Siules galejo nuimti ir sesute, bet ne , butinai tai turi padaryti daktaras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skazka252: 20 kovo 2009 - 19:52
As nuo pat uzsirasymo sioje poliklinikoje ( gal kokie 3m) lankiausi pas Saule Murmiene, pas ja ir visa nestuma vaiksciojau. Negaliu vienareiksmiskai pasakyti, kad ji labai thumbup.gif , bet ir nebloga daktare. Kartais gal noretusi issamesnio paaiskinimo, as pati daug gydytojos klausineju, bet nevisada tas atsakymas man aiskus buna g.gif Bet man patinka, kad ji visada bent jau stengiasi isaiskint, galima jai paskambint tyrimu rezultatus suzinot ax.gif Seip dideliu nusiskundimu neturiu ir toliau pas ja lankausi, o ir akusere Alina man patinka smile.gif
Atsakyti
Noriu visoms mamytėms patarti neeiti jokiu budu pas šeimos gydytoją I.Zaharevič..ne gydytoja, o siaubo filmas. atrodo, kad išskyrus peršalimo, ji kitų ligų nežino.man jau 2 metus negali nustatyti diagnozės.mano kosulys tęsiasi jau labai ilgai. iš pradžių, gydė nuo bronchito, veliau bronhinę astmą.alergologijos centre man nustatė, kad čia ne astma..o jaučiuosi vis blogiau.norėčiau pakeisti gydytoją ar net polikliniką..gal kas galėtų parekomenduoti gerą terapeutą??

p.s. o keisti poliklinikos ilgai nenorėjau del gynekologės Milerienės, man ji labai patinka smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vik189: 04 lapkričio 2009 - 12:24
O gal kas pas odontologus vaikšto šioje poliklinikoje?
Atsakyti
O man labai patinka M. Rokicka thumbup.gif as labai patenkinta mano nestumo prieziura, demesiu, zmogiskumu ir gydytojos optimizmu thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau 3m sioje poliklinikoje (kol kas tik vaikuciai vaiksto pas gydytojus, mes neskubome tongue.gif )
esame patenkinti, seimos daktare - Raimonda Jankauskiene - man patinka labai, eiles aisku labaai dideles, bet palyginus su Naujininku poliklinika doh.gif cia tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir iranga ir atrodo viskas vietoje.. nes kur kur bet jau Naujininkuose tikrai siaubas scare.gif
Atsakyti
Persirasyciau i sia poliklinika, bet senojoj nuostabus ginas, kuri nenoreciau i nieka iskeisti schmoll.gif Kazi ar galima pas seimos daktara vaiksciot vienoj poliklinikoj, o pas gina - kitoj g.gif Nes Seskines poliklinikoj net atskira moteru konsultacijos registratura yra, gal imanoma butu g.gif
Atsakyti
Mano mama raso apie sita poliklinika:

"Tik neikit pas Kaupiene. Tik kysiu laukia. Zmogau niekuomet neapziures. Net jei ateisi su temperatura, nepriims, lieps uzsirasyti i tik su taloneliu priims."
Atsakyti
Sveikutes, turiu ir as klausimeli, noreciau priserigistriuotis i sia poliklinika, suzinojau kad nescia reikalinga daktaru prieziura. Gal galit porekomenduoti seimos daktara ir ginekologa, aciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas!

Musu seimos gydytoja Asta Martinkeniene,as ja patenkinta,gydo ir mane ir dukra,o kai buvau nescia vaiksciojau pas gydytoja ginekologe N.Mileriene,na irgi nebloga,rami,maloni,gera gydytoja,manau,kad ir savo darba ismano gerai! wub.gif
Sekmes jums auginant pilvinuka,gero ir lengvo nesiojimo! smile.gif
Atsakyti