Siandien buvom su vyru pas MAJA ROKICKA..... SIAUBAS! Maza to kad ji negali tinkamai nustatyti nestuma, dar tokiu nesamoniu prisnekejo..geda!

Valgyk viska ka nori, kavos gerk kiek nori, daugiau apelsinu ir mandarinu valgyk-nieko kad nuo ju persivalgymo gali buti alergija ne tik pas mane, bet ir pas vaikuti o jos atsakymas -nesamone!, dazykis, grozio salone daryk ka nori, visi kremai ok, gali gert tabletes jei skauda!!! Pas mane vaikutis jau stumdosi,pilvas didelis..padarem echoskopija, mes su vyru matom vaikuti rankytes kojites,o ji sako nieko nera dar tik 4sav va ten tik juodas toks taskiukas...!!!!(turbut aki pamate...)
Vyras sako turbut jai geriau nesijaudinti..atsakymas: AJ NEKREIPK I JA DEMESIO!!! kaip gali normalus kvalifikuotas daktaras taip sakyti! Dar sitoj poliklinikoj chaosas, jokios tvarkos. Papuoliau pas ginekologe po 2sav eiles per registracija ir akusere, o eiti analizu vel pas akusere ir tik tada gali bandyti priduoti.. ir nieko tokio kad nezinojau ar viskas ok mano kudikeliui,lauk kiek prireiks. dar kol sedejau pas ROKICKA kabinete uz duru lauke mergaite nescia, tai labai negraziai ja pasiunte ko toliau..UZTEKS MAN CIA PRIIMINETI KOKIA DAR NESCIA NIEKO NEZINAU!!! Is pradziu ciulbejo labai graziai prasom prasom koks dziausmas..bet po 5 minuciu tai praejo

va tokie daktarai sitoj poliklinikoj!
Tikrai niekam nerekomenduoju sios "daktares" tik paplepet, o jokiu rezultatu.pabegom i kita poliklinika ir visoms rekomenduojam!!!!