Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus rajono centrinė poliklinika

QUOTE(saulyte525 @ 2014 11 13, 12:53)
Užsirašiau gruodžiui pas odontologą gyd. Židonis, tai nžnau argeras bus ar nea.

buvau - jaunas, atrodo gerai viska padare, patiko.
Atsakyti
Mano ginekolge Aistė Pinkevičiūtė.
Man pasirode keista jos reakcija, kai paprasiau atlikti tyrima toksoplazmai. Kaip parode tyrimas, neturiu imuniteto. KAdangi turiu du katinus, perskaiciau, kad teisinga, kas trimestra darytis tyrimus, nes blogiausiu atveju lyga l. gali pakenkti vaikui, o laiku nustacius galima isgydyti. Nzn, gal gine to nezinojo, tik atsake, kad man reiketu maziau jaudintis del katinu? Prie ko cia tai??? taip ir nesupratau( Nestumas trecias, pries tai buvo persileidimai...

35 nestumo savaiteje pasirode herpesas apatineje kuno dalyje. Po apziuros, ginekologe nustate, kad tai I tipo herpesas. Tik ikalbinus, dave siuntima pas dermatologa i Kauno g., kur kaip pasirode neatlieka tokiu tyrimu ((( Isbare, kad pernelyg jaudinuosi ir stresuoju. Sorpo klinikoje pasidariau analizus, jau kita diena suzinojau, kad neturiu antikuniu I tipui, ir sergu II tipo herpesu(((. Tai kad kalusimas dabar kyla ar galesiu naturaliai gimdyti? Istrigo gydytojos zodziai, kai paklausiai, o kas , jei neturiu antikuniu herpesui, ji atsake - ko jus is manes norite???? Na tikriausiai pagimdyti sveika vaika. Mano nuomone, gydytojai reikia daugiau profesionalumo. Liudna man, kad taip zaidziama vaikelio likimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatagold: 10 gruodžio 2014 - 19:40
Laba diena! Norėjau pasidomėti apie akušerę Audronę Kavoliunienę? Gal kam teko susidurti. Ačiū.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif norejau paklausti tokio klausimo, keliausi pirma karta pas Murmiene nes nestuke.gif . Gal ir keistas klausimas pasirodis, bet ar valstybinese poliklinikose na butent sitoje daro nuotraukytes vaisiaus? ir ar realu prasyti tokio dalyko? nes esu prisiklausius, kad vos neaprekia..tai idomu ar bent verta paprasyti tokio dalyko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makėja: 05 sausio 2015 - 20:35
Sveikos, gal galit parekomenduot (arba nerekomenduotumėt) šeimos gyd šioje poliklinikoje?.. Noriu priregistruot vaikus, bet net neišsivaizduoju pas ką?..
Atsakyti
QUOTE(Makėja @ 2015 01 05, 21:35)
Sveikos mamytes  4u.gif  norejau paklausti tokio klausimo, keliausi pirma karta pas Murmiene nes  nestuke.gif . Gal ir keistas klausimas pasirodis, bet ar valstybinese poliklinikose na butent sitoje daro nuotraukytes vaisiaus? ir ar realu prasyti tokio dalyko? nes esu prisiklausius, kad vos neaprekia..tai idomu ar bent verta paprasyti tokio dalyko  smile.gif

as pas Murmiene lankausi, echoskopu ziurejo du kartus... tai pirma karta kaip buvo 8 savaites klausiau apie nuotraukele tai neturejo popieriaus, o antra karta dave nuotraukele, niekas nesauke nepyko tik sypsojosi... dabar eisim vasario 2 diena mums bus jau 20 savaiciu ir vel fotografuosimes.. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
as eisiu vasario gale bus 12 sav .. tai paprasysiu ir as nuotraukytes tada 4u.gif dabar du kart kai dare echo tai kzkp nedrisau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia patariko pas kokia daktate geriausia prirasyti kudiki Vilniaus rajono centrineje poliklinikoje? Mano seimos daktare R. Kudabaite bet pas ja tokiu mazu vaiku nemaciau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuodyte18 @ 2015 03 15, 09:48)
Sveikos, reikia patariko pas kokia daktate geriausia prirasyti kudiki Vilniaus rajono centrineje poliklinikoje? Mano seimos daktare R. Kudabaite bet pas ja tokiu mazu vaiku nemaciau.  g.gif

Mano abi merginos pas Kudabaite nuo pat gimimo smile.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti chirurga, reikia pasitikrinti del limfmazgio padidejimo. Aciu
Atsakyti
Kaip šioje poliklinikoje su eilėmis?
Pvz kiek laiko reikia laukti vizito pas šeimos gydytoją?
Gal kas parekomenduos šeimos gydytoją? Kokios ginės ten dirba? Nerandu dirbančių gydytojų sąrašo.
Noriu pabėgti iš šeškinės poliklinikos, nes nusibodo laukti po 3-4 savaites.
Atsakyti
Lankausi pas Iridę Brazaitienę - tik patys geriausi atsiliepimai apie ją 4u.gif Drąsiai ją galiu rekomenduoti. Bet eilės pas ją tikrai nemažos huh.gif
O dėl ginekologės man irgi būtų įdomūs atsiliepimai, nes ta, pas kurią lankiausi, man nelabai patiko blush2.gif
Atsakyti