Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skaniai pasigaminti varškėtukus?

Pagaliau supratau ka ne taip dariau clap.gif
uzteko tik cia pasiskaityti, nes as dariau ne varsketukus o blynus su varske, nu reiks nustebinti vyra, nes jis vis bamba kad cia ne tokie varskeciai kokius jis valgo kavinej doh.gif
Aciu mamytes 4u.gif
Atsakyti
mergaites,

galiu patarti i tesla ideti mano kruopu, gaunasi ne tokie kieti, kaip su miltais
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2007 10 03, 14:52)
O as keptus darau 2 zmonem:
du pakeliai varskes
razinu egra sauja
tarkuota smulkiai morka
cinamono ir rudo cukraus
miltu kokie 6 saukstai
ISminkau ir tokius apvalius blynukus padarau ir kepu, labai labai greitas reikalas ir skanu:)

O šiame ir kituose receptuose smulkiai tarkuota morka būna virta ar žalia?
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2007 06 29, 14:48)
Vija 4u.gif
Kaip smagu kazkam palengvinti gyvenima...
Po keliu metu uzsuku i varsketuku tema--o pasirodo ir maniskius kazkas kepa  bigsmile.gif

As irgi jusu receptuka pameginau, kaip varskes bandeles gavosi, bet seimynai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 06 03, 12:59)
Daivaja

tau varškinė Nobelio premija nuo mūsų šeimos!  thumbup.gif  thumbup.gif  Turbo varškėčiai, superminimalios laiko sąnaudos, 4 pakeliai varškės - trys su puse valgytojo - neliko nieko  thumbup.gif  Kadangi mano vaikų meilė visokiems blyneliams ir varškėčiams atvirkčiai proporcinga mano norui stovėti prie keptuvės, tai mums šie 'teplepukai'- idealus patiekalas. Ir visi laimingi: ir kepėja, ir valgytojai  4u.gif

O man sie varsketukai nesigavo schmoll.gif verysad.gif Matyt, kazka negerai padariau, gal miltu per mazai idejau g.gif Padariau varskes mase, saukstu graziai ant skardos suformavau varsketukus, idejau kepti, ir..... doh.gif Pradejus silti, jie prarado forma, isskydo, pasileido ir igavo apkepo pavidala doh.gif blink.gif Iskepe plona varskes mase ir tiek, net valgyt nebuvo ka....
Reiks dar kada pameginti g.gif Gal kas man pasakys, kas galejo buti netaip, ka blogai padariau, gal kas pamokys ax.gif 4u.gif
Atsakyti
kokios firmos varske tinka gaminti varsketukams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2009 12 18, 00:13)
kokios firmos varske tinka gaminti varsketukams? smile.gif

as visada varske perku 9% 4u.gif
Atsakyti
Labas gamintojos. Siūlau tokį keptų varškėčių receptą:
0,5 kg 9 % varškės
2-3 šaukštai cukraus
1 a. š. grietinės sodos 0,5 a.š. nugesinimui
3 kiaušiniai
0,5 stiklinės manų kruopų
1 stiklinė miltų
0,5 a.š. vanilinio cukraus

Kiaušinius išplakame su cukrumi, sudedame varškę, sodą ar kepimo miltelius, manus miltus ir išsukame tešlą su šaukštu. Paliekame apie 30 min. kad išbrinktų manų kruopos. Tada tešla pasidaro tvirtesnė. Rankas patepu aliejumi ir imu minklės rutuliukus, kuriuos truputį apvolioju miltuose (tada nebekimba) ir padarau varškėčius.
Jei varškė šlapesnė, reikės daugiau manų . Skanaus.

ok.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 08 29, 21:50)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  radau tikruju valgykliniu varsketuku receptuka, gai dar kas jo ieskojo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif cia mano seimynos megstamiausi bigsmile.gif
Atsakyti
Kątik pagaminau ir suvalgiau pagal Daivaja receptą orkaitėje keptus varškėčius essen.gif Skanu, bet kiek vargelio turėjau, kol nuo kepimo popieriaus atlupau doh.gif Kažin kodėl prikepė stipriai ?blush2.gif Ar tą popierių dar riebalais reikėjo tepti?
Atsakyti
Na katik issikepiau varsketuku, pirma karta dariau pati, tad pati save pagirsiu - buvo labai skanus blush2.gif biggrin.gif
O dariau kaip ir cia visi receptai mazdaug. 400gr varskes, 3 geri saukstai miltu, 2 kiausiai, i sauksteli grietines imaisiau maza maza sauksteli kepimo milteliu. Truputi druskos. Viska ismaisius apvoliojau "kotletukus" i miltus ir i keptuve thumbup.gif
Aciu jums, o tai nuo ryto kazko tokio norejau, tik bijojau gaminti nes nebuvau darius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 07 12, 18:30)
Kątik pagaminau ir suvalgiau pagal Daivaja receptą orkaitėje keptus varškėčius essen.gif Skanu, bet kiek vargelio turėjau, kol nuo kepimo popieriaus atlupau doh.gif Kažin kodėl prikepė stipriai ?blush2.gif Ar tą popierių dar riebalais reikėjo tepti?

aš patepu
Atsakyti