Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skaniai pasigaminti varškėtukus?

QUOTE(Aistulė @ 2004 07 01, 07:48)
Bea paminetos proporcijos grynai pagal mano mamos recepta - gaunasi niam niam clap_1.gif
T.y. 2 pok varskes, 2 kiausiniai, 4 saukstai miltu (po 2 saukstus varskes pakeliui, jei varske labai skysta butu, tada dar koki sauksta miltu papildomai), truputi druskos, sauksteli cukraus. Man dar labai skanu sauja nuplikytu razinu iminkyti.
Aisku, teslos neminkai rankomis, o maisai su saukstu. Paskui po kranu susidrekini rankas ir formuoji varsketukus-"kotletukus" (paslapinus prie ranku nelimpa tesla). Kas valge, visiems patiko ... o  ir gaunasi visada skaniai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikiuosi, sikart pasidarysi super varsketukus-juk tiek buvo geru patarimu wink.gif

va situs isbandziau nes tik pirma psl dar perskaiciau , bet gavosi labai skanus, o jau padaryt kaip lengva thumbup.gif
Atsakyti

Kepti varškėčiai
Mums reikės400g[dviejų pokelių} varškės,
2 kiaušinių,
100g, miltų,
50g sviesto,
2 šaukštų grietinės,
2šaukštų cukraus,
žąupsnelio druskos.
Į varškę įmušame kiaušinius,berkite miltus,cukrų,druską ir dėkite grietinę .
Viską greit išminkykite ir suformuokite rutulį .
Jį drkite ant miltais pabarstytos lentutės
Dar kiek paminkykite ir formuokite apvalius varškėcius
Įspauskite ruoželius ir iškepkite su sviestu.
Tiekite su mėgstamu jogurtu.ar su grietine ir sviestuištirbdžius galima dėt cukraus,žiupsnelį cinamono.
JUK FANTAZIJAI NĖRA RIBŲ. 4u.gif
Atsakyti
nuziurejau receptukus, kepsiu sivakar.
tik kam kepimo milteliai? puresni buna? ar kaip?
Atsakyti
Man skaniausia virti labai minksti varsketukai ax.gif
Svarbiausia nepadauginti miltu. Nemegstu kietu schmoll.gif Todel niekada varskeciu neperku gatavu is pokeliu.
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2009 03 03, 19:05)
Man skaniausia virti labai minksti varsketukai ax.gif
Svarbiausia nepadauginti miltu. Nemegstu kietu  schmoll.gif Todel niekada varskeciu neperku gatavu is pokeliu.

Virti jau-virtinukai, o kepti-varskeciai mirksiukas.gif O kas del varskes padauginimo tai teisybe-per daug idejus, bus kieti ir ne tokie skanus.Kas megsta galima dar cinamono ideti ax.gif
Atsakyti
Na ,aš,čia dėl varškėtukų.
Jeigu virti- jie taip pat yra varškėčiai,ne,tik kepti varškėčiai.
Siūlau, bulvnius varškėčius
reikės :
vrtų bulvių{jų kiekis priklausys ,kiek asmenų valgys}
250g. varškės,
kiaušinis,druska,
Padažui:
gerą šaukštą sviesto,
porą šaukštų miltų,
pieno,
svogūnas,
bulvių prieskonių,
Bulves galima sumalti sutrinti,įmuškite kiaušinį,sudėkte varškę,sūdykite ir gerai šminkome{jeigu ruošiama rankiniu būdu].
Jegu tešla lipni,įberkte miltų,šiek tiek.
Tada suvolokte volelius ir supjaustykite gabalėlais.
Padažui svogūną smulkintą apkepkite sveste kartu su miltais,pilkite pieną,berkite prieskoniųir pavirkite.Į verdantį padažą dėkite varškėčius r pavirkte7-10mn.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 03 04, 00:15)
Siūlau, bulvnius varškėčius
reikės :
vrtų bulvių{jų kiekis priklausys ,kiek asmenų valgys}
250g. varškės,
kiaušinis,druska,

O sitam recepte virtu bulviu kiekis proporcingas varskes kiekiui ar kaip? g.gif Patrauklus receptukas, pabandysiu ryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 04 kovo 2009 - 00:28
Lori, 4u.gif
Pagal šį varškės kiekį reikia maždaug vieno kg. bulvių..
Ir regisi neparašiau,kad ruošiant padažą reikia vieno litro pieno.
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 10 04, 10:38)
Aš keptus varškėčius darau tik pagal Sonatinos receptą visada gaunasi skaunučiai  mirksiukas.gif


Būtų gerai, jei kas įdėtų Sonatinos receptą

O gal kas moka varškės apkepą kepti? Taip man jis vaikystėje patikdavo
essen.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 11 19, 01:24)
Kepti varškėčiai
Mums reikės400g[dviejų pokelių} varškės,
2 kiaušinių,
100g, miltų,
50g sviesto,
2 šaukštų grietinės,
2šaukštų cukraus,
žąupsnelio druskos.
Į varškę įmušame kiaušinius,berkite miltus,cukrų,druską ir dėkite grietinę .
Viską  greit išminkykite ir suformuokite rutulį .
Jį drkite ant miltais pabarstytos lentutės
Dar kiek paminkykite ir formuokite apvalius varškėcius
Įspauskite ruoželius ir iškepkite su sviestu.
Tiekite su mėgstamu jogurtu.ar su grietine ir sviestuištirbdžius galima dėt cukraus,žiupsnelį cinamono.
JUK FANTAZIJAI NĖRA RIBŲ. 4u.gif


Pagal šitą receptuką ir aš kepu savo šeimynėlei varškėtukus, tik dar įberiu šiek tiek kepimo miltelių, tada jie būna labai minkšti ir labai skanūs thumbup.gif
Atsakyti
Jus neisivaizuojate,kaip visada norejau ismokti gaminti keptus varsketukus.Nuo mokyklos laiku jauciu jiems silpnybe.Universitete zinodavome su grupiokemis net savaites diena,kada valgykloje budavo gaminami kepti varsketukai su morkomis.Nusidriekdavo beveik visa eile vien musu grupes merginu ,pirkti varsketuku clap.gif gathering.gif .Jusu deka pagaliau suzinojau sio skonio recepta.Dabar ir as bandysiu savo seimyna palepinti skaniais pusryciais,nes visi labai megstame viska,kas susije su varskyte. good.gif Aciu mergytes uz receptukus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2009 08 29, 20:21)
Kepti varškėčiai

400 g varškės
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
druskos
riebalų

Į ištrintą varškę įmušti kiaušinius, suberti miltus, druską ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
Ant miltais pabarstytos lentos dėti po šaukštą tešlos, daryti apvalius paplotėlius ir kepti riebaluose.
Iškepus,supilti 100 gr. grietineles ir patroskinti 10min.

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif radau tikruju valgykliniu varsketuku receptuka, gai dar kas jo ieskojo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti