Mamkos, o gal kuri žinote koks yra varškės kukulių virtų puode receptas? Būčiau labai dėkinga, nes man jie labai patinka, o gaminti nemoku .
QUOTE(babouziuke @ 2005 07 19, 11:11)
Mamkos, o gal kuri žinote koks yra varškės kukulių virtų puode receptas? Būčiau labai dėkinga, nes man jie labai patinka, o gaminti nemoku .
Pasižiūrek šitam pačiam skyrely pirmam puslapy apatinę (12) žinutę - ko gero bus tai, ko nori
O as kartais dedu i varsketukus smulkiai tarkuota morka, tada jie buna tokie geltoni ...
Aš gaminu varškės kukulius įprastai:varškė,druska,kiaušinis,miltai.Tik į vidų įdedu džiov. papajos gabalėlių.Labai skanu
varškės kukuliai
1 pakelis varškės, kiaušinis, 2 šaukštai krakmolo. į vidų dedu braškę formuoju kukulį ir verdu kai iškyla į paviršių kokias 7 min.
1 pakelis varškės, kiaušinis, 2 šaukštai krakmolo. į vidų dedu braškę formuoju kukulį ir verdu kai iškyla į paviršių kokias 7 min.
QUOTE(Arinva @ 2006 06 26, 16:01)
varškės kukuliai
Virsiu .Kaip tik ir braškių turiu Ar miltų nė trupučio nereikia?Nors iš lauko apvoliot?
Aš verdu taip pat(1 pak.varškės, 1 v.š. krakmolo, 1 kiaušinis), tik dar dedu 1-2 v.š. manų kruopų. Paprasta, greita, skanu.Gaunasi tada labai purūs.
QUOTE(Papugele @ 2006 06 26, 15:37)
Virsiu .Kaip tik ir braškių turiu Ar miltų nė trupučio nereikia?Nors iš lauko apvoliot?
aš nededu na vieną kart tokią poskystę varškę nusipirkau tai dėjau tada dar šaukštą miltų bet tik tam kad eitų kukulius formuoti. o šiaip tai krakmolas gi suklijuoja juos tikrai neištyšta
vėtre reiks pabandyt su manais
Nu visai aš nebesigaudau apie kokius jus čia varškėtukus kalbat
Kai tešla prie rankų nelimpa ir kuriuos kepti reikia, nu visai nežinau
Aš tai jei darau, tuos kur tešlą prie rankų nelimpa, tai verdu juos (tinginiukai)
O jei kepu varškėtukus, tai tešla būna panašiai grietinės tirštumo
Nu visai aš jau čia
Kai tešla prie rankų nelimpa ir kuriuos kepti reikia, nu visai nežinau
Aš tai jei darau, tuos kur tešlą prie rankų nelimpa, tai verdu juos (tinginiukai)
O jei kepu varškėtukus, tai tešla būna panašiai grietinės tirštumo
Nu visai aš jau čia
QUOTE(Aistulė @ 2004 07 01, 08:48)
Bea paminetos proporcijos grynai pagal mano mamos recepta - gaunasi niam niam
T.y. 2 pok varskes, 2 kiausiniai, 4 saukstai miltu (po 2 saukstus varskes pakeliui, jei varske labai skysta butu, tada dar koki sauksta miltu papildomai), truputi druskos, sauksteli cukraus. Man dar labai skanu sauja nuplikytu razinu iminkyti.
Aisku, teslos neminkai rankomis, o maisai su saukstu. Paskui po kranu susidrekini rankas ir formuoji varsketukus-"kotletukus" (paslapinus prie ranku nelimpa tesla). Kas valge, visiems patiko ... o ir gaunasi visada skaniai
Tikiuosi, sikart pasidarysi super varsketukus-juk tiek buvo geru patarimu
T.y. 2 pok varskes, 2 kiausiniai, 4 saukstai miltu (po 2 saukstus varskes pakeliui, jei varske labai skysta butu, tada dar koki sauksta miltu papildomai), truputi druskos, sauksteli cukraus. Man dar labai skanu sauja nuplikytu razinu iminkyti.
Aisku, teslos neminkai rankomis, o maisai su saukstu. Paskui po kranu susidrekini rankas ir formuoji varsketukus-"kotletukus" (paslapinus prie ranku nelimpa tesla). Kas valge, visiems patiko ... o ir gaunasi visada skaniai
Tikiuosi, sikart pasidarysi super varsketukus-juk tiek buvo geru patarimu
tikrai gaunasi niam niam, tik ką išbandžiau aš dar tiesa obuolį įtarkavau
Kažką ne taip padariau mano varskėtukų-virtinukų skonis nekoks, valgai, o burnoje jauti žalių miltų skonį. Ėmiau 1 pak. varškės ir porą šaukštų miltų, tam, kad prie rankų neliptų ir galėčiau iškočioti juostelę, o po to pjaustyti ir virti.