Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skaniai pasigaminti varškėtukus?

Mano vaikas megsta "eziukus", tai as tada daugiau miltu dedu, kad galeciau juos padaryti. O jei paprastus - tai maziau miltu. smile.gif
Atsakyti
Mamkos, o gal kuri žinote koks yra varškės kukulių virtų puode receptas? Būčiau labai dėkinga, nes man jie labai patinka, o gaminti nemoku blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2005 07 19, 11:11)
Mamkos, o gal kuri žinote koks yra varškės kukulių virtų puode receptas? Būčiau labai dėkinga, nes man jie labai patinka, o gaminti nemoku  blush2.gif .

Pasižiūrek šitam pačiam skyrely pirmam puslapy apatinę (12) žinutę - ko gero bus tai, ko nori biggrin.gif
Atsakyti
O as kartais dedu i varsketukus smulkiai tarkuota morka, tada jie buna tokie geltoni ...
Atsakyti
Aš gaminu varškės kukulius įprastai:varškė,druska,kiaušinis,miltai.Tik į vidų įdedu džiov. papajos gabalėlių.Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
varškės kukuliai
1 pakelis varškės, kiaušinis, 2 šaukštai krakmolo. į vidų dedu braškę formuoju kukulį ir verdu kai iškyla į paviršių kokias 7 min.
Atsakyti
QUOTE(Arinva @ 2006 06 26, 16:01)
varškės kukuliai
1 pakelis varškės, kiaušinis, 2 šaukštai krakmolo. į vidų dedu braškę formuoju kukulį ir verdu kai iškyla į paviršių kokias 7 min.

Virsiu bigsmile.gif .Kaip tik ir braškių turiu essen.gif Ar miltų nė trupučio nereikia?Nors iš lauko apvoliot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 26 birželio 2006 - 15:37
Aš verdu taip pat(1 pak.varškės, 1 v.š. krakmolo, 1 kiaušinis), tik dar dedu 1-2 v.š. manų kruopų. Paprasta, greita, skanu.Gaunasi tada labai purūs.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 06 26, 15:37)
Virsiu bigsmile.gif .Kaip tik ir braškių turiu essen.gif  Ar miltų nė trupučio nereikia?Nors iš lauko apvoliot?

aš nededu schmoll.gif na vieną kart tokią poskystę varškę nusipirkau tai dėjau tada dar šaukštą miltų bet tik tam kad eitų kukulius formuoti. o šiaip tai krakmolas gi suklijuoja juos tikrai neištyšta 4u.gif

vėtre reiks pabandyt su manais 4u.gif
Atsakyti
Nu visai aš nebesigaudau apie kokius jus čia varškėtukus kalbat doh.gif doh.gif doh.gif
Kai tešla prie rankų nelimpa ir kuriuos kepti reikia, nu visai nežinau doh.gif
Aš tai jei darau, tuos kur tešlą prie rankų nelimpa, tai verdu juos (tinginiukai)
O jei kepu varškėtukus, tai tešla būna panašiai grietinės tirštumo g.gif
Nu visai aš jau čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulė @ 2004 07 01, 08:48)
Bea paminetos proporcijos grynai pagal mano mamos recepta - gaunasi niam niam clap_1.gif
T.y. 2 pok varskes, 2 kiausiniai, 4 saukstai miltu (po 2 saukstus varskes pakeliui, jei varske labai skysta butu, tada dar koki sauksta miltu papildomai), truputi druskos, sauksteli cukraus. Man dar labai skanu sauja nuplikytu razinu iminkyti.
Aisku, teslos neminkai rankomis, o maisai su saukstu. Paskui po kranu susidrekini rankas ir formuoji varsketukus-"kotletukus" (paslapinus prie ranku nelimpa tesla). Kas valge, visiems patiko ... o  ir gaunasi visada skaniai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikiuosi, sikart pasidarysi super varsketukus-juk tiek buvo geru patarimu wink.gif

tikrai gaunasi niam niam, tik ką išbandžiau thumbup.gif aš dar tiesa obuolį įtarkavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažką ne taip padariau verysad.gif mano varskėtukų-virtinukų skonis nekoks, valgai, o burnoje jauti žalių miltų skonį. Ėmiau 1 pak. varškės ir porą šaukštų miltų, tam, kad prie rankų neliptų ir galėčiau iškočioti juostelę, o po to pjaustyti ir virti.
Atsakyti