Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas IMPULS'e, IV tema

esu buvus Sergejaus PUMPe, tai tikrai nera pati sunkiausia treniruote. jei pasiimsi didesnius svorius, tada gerai isdirbsi visus raumenukus, bet lyginant tarkim su Justinos treniruotemis, tai pas Justina reikia zymiai daug istvermes, energingesnes treniruotes. o PUMP yra PUMP, jegos treniruote, visai kitokia specifika nei kuno dizainu ar pan. per PUMPus galima gerai sustipreti, sustiprinti visus visus raumenukus, per Justinos treniruotes daugiau islavinsi istverme, sudeginsi daugiau kaloriju 4u.gif
Atsakyti
kaip vertinate Zanetos TRX treniruotes? kaip suprantu Savanoriuose ir Line prades vesti? Gal kas padiskutuotu apie kokybe ir sudetinguma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2013 09 21, 19:33)
esu buvus Sergejaus PUMPe, tai tikrai nera pati sunkiausia treniruote. jei pasiimsi didesnius svorius, tada gerai isdirbsi visus raumenukus, bet lyginant tarkim su Justinos treniruotemis, tai pas Justina reikia zymiai daug istvermes, energingesnes treniruotes. o PUMP yra PUMP, jegos treniruote, visai kitokia specifika nei kuno dizainu ar pan. per PUMPus galima gerai sustipreti, sustiprinti visus visus raumenukus, per Justinos treniruotes daugiau islavinsi istverme, sudeginsi daugiau kaloriju  4u.gif

aciuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2013 09 22, 04:20)
kaip vertinate Zanetos TRX treniruotes? kaip suprantu Savanoriuose ir Line prades vesti? Gal kas padiskutuotu apie kokybe ir sudetinguma? smile.gif

esu buvus ir Zanetos ir Lines vedamuose TRX'uose. Zanetos kruvis pakankamai didelis, apsilimas yra, viskas energingai ir stipriai, man lb patiko thumbup.gif pas Line nera apsilimo, na gal jis yra iskart su TRXais, tai nelabai jauciasi, ar cia apsilimas, ar lengvesni pratimai tiesiog. truksta man ritmo ir energijos Lines treniruotese. siaip nera lengva, nes dirbant su TRXais, ka bedarytum, jei darai taisyklingai, nebus lengva 4u.gif is esmes patiko ir Lines treniruote, bet pirmenybe teikciau beabejo Zanetai. na bet Line tik pradeda, tai gal po kurio laiko, bus taip pats stipru kaip ir pas Zaneta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2013 09 22, 18:03)
esu buvus ir Zanetos ir Lines vedamuose TRX'uose.

aciu 4u.gif
Atsakyti
ner uz ka tikrai 4u.gif idomu butu dar kieno nors nuomones isgirst 4u.gif mane tai domina atsiliepimai apie lanku treniruotes? nes bent isivaizduoju tai ziauriai nuobodziai pusvalandi su lankais duotis, bet idomu, kaip is tikro yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2013 09 22, 21:56)
ner uz ka tikrai 4u.gif  idomu butu dar kieno nors nuomones isgirst  4u.gif  mane tai domina atsiliepimai apie lanku treniruotes? nes bent isivaizduoju tai ziauriai nuobodziai pusvalandi su lankais duotis, bet idomu, kaip is tikro yra blush2.gif

Siaip geriausia butu tiesiog viena karta ateiti ir pabandyti drinks_cheers.gif As lankus lankau nuo pat ju pasirodymo, tai turbut apie pusmeti, bet negaleciau teigti, kad tai yra nuobodu smile.gif Pradzioj reikia nemazo idirbio, kad galetum lanka laisvai sukti kol sukiesi 360 laipsniu apie savo asi, ar kai esi giliam pritupime, ar tiesiog kol lakstai pirmyn atgal po sale thumbup.gif O kai lankas jau pagaliau prilimpa prie tavo kuno ir tu gali daryti suoliukus ir pan energingai ji sukant, tada tiesiog dirbi istvermei, kaip kardio treniruote drinks_cheers.gif Siaip tikrai sunki treniruote ir norint ja visa atlikti reikia erai paprakaituot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2013 09 22, 22:16)
Siaip geriausia butu tiesiog viena karta ateiti ir pabandyti  drinks_cheers.gif  As lankus lankau nuo pat ju pasirodymo, tai turbut apie pusmeti, bet negaleciau teigti, kad tai yra nuobodu  smile.gif  Pradzioj reikia nemazo idirbio, kad galetum lanka laisvai sukti kol sukiesi 360 laipsniu apie savo asi, ar kai esi giliam pritupime, ar tiesiog kol lakstai pirmyn atgal po sale  thumbup.gif O kai lankas jau pagaliau prilimpa prie tavo kuno ir tu gali daryti suoliukus ir pan energingai ji sukant, tada tiesiog dirbi istvermei, kaip kardio treniruote  drinks_cheers.gif  Siaip tikrai sunki treniruote ir norint ja visa atlikti reikia erai paprakaituot  smile.gif

pabandziau isivaiduot visa veiksma:D reikia atvaryt paziuret smile.gif))
o kaip zumba? dar gyvuoja?
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2013 09 22, 04:20)

Jei nuspresit pabandyt - rekomenduoju pirma treniruote būtinai eikit pas Zaneta. Ji skiria demesi naujokams, priziuri ir duoda saldainiuka gliukozes jei pasidaro silpna smile.gif pas Line tempas zymiai mazesnis ir lengviau, bet ji dar nemoka bendraut su atejusiais, treniruote darosi monotoniska ir nuobodi.
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2013 09 23, 09:38)
pabandziau isivaiduot visa veiksma:D reikia atvaryt paziuret smile.gif))
o kaip zumba? dar gyvuoja?

Gerai atrodo veiksmas thumbup.gif lotuliukas.gif Ir reikia atvaryti ne ziureti, o prisijungti thumbup.gif thumbup.gif Senokai jau nematyta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2013 09 23, 21:23)
Gerai atrodo veiksmas  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Ir reikia atvaryti ne ziureti, o prisijungti  thumbup.gif  thumbup.gif  Senokai jau nematyta  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

buvau buvau ir vakar pas Juste balance (labai man faina sita treniruote)smile.gif
bandau visaip laikus istaikyt, nes vaikai, darbai... .... kartais aplamai tik i sale einu pabegiot smile.gif))
ai gal be lanku apsieisiu... o kas tas naujas X Fit?
Atsakyti
man lomkes... verysad.gif doh.gif .... Pasibaiges abonementas jau savaite ir dar kokia savaite neturesiu naujo, tai jau stogas ciuozia kaip gelezies kunui reikia (tiesiogine prasme, o ne papildo lotuliukas.gif )... Ar jums taip buna po pertrauku? ax.gif
Atsakyti