Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas IMPULS'e, IV tema

Rose Prick, bent jau Fabijoniškių Impulse žmonių, atšilus orams, jaučiasi kad sumažėjo, bet vis tiek dar pakankamai daug. Bet vasarą dar sumažės thumbup.gif. Dėl programos, - visada verta. Kiekviena salė skirtinga vis tiek kažkiek, be to mažiau simuliacijos su programa ir pagundų daryt tai, kas patinka, o ne tai, ką reiktų daryt biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip ne iš vieno žmogaus teko girdėti, kad IMPULS'e treneriai duodą bet kokią programą ir net normaliai nepaaiškina kaip ją atlikti, kol neperki asmeninės treniruotės. Todėl ir pagalvojau, kad gal tas pats bus jei su savo programa sportuosiu. Kadangi man šie klubai labai arti namų, teks bandyti nekreipti dėmesio į susidariusią neigiamą nuomonę, galbūt pradėjus sportuoti susidarysiu geresnę, ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Aš tai ir turėjau omeny kad programa su asmenine treniruote. Kitaip mažai naudos iš jos.
Pažiūrėjau kokios kainos dabar, tai programa su treniruote - 67lt, atskirai asmeninė treniruotė - 45lt. Tai dviejų dienų programa gautųsi 67+45, trijų - 67+45+45.
Bet aišku, jeigu jau turit kažokią, tai galit bandyt pagal ją, paskui žiūrėsit pagal poreikį smile.gif.
Atsakyti
Sakykit kaip situacija būna "piko" metu kareivių impulse? Įmanoma įlįst pasportuot ar skruzdėlynas būna?
Atsakyti
Gal zinot, ar elipsiniai treniruokliai OZO Impulse rodo teisinga sudegintu cal kieki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 08 12, 14:29)
Gal zinot, ar elipsiniai treniruokliai OZO Impulse rodo teisinga sudegintu cal kieki?  g.gif

Teisingiausiai kalorijas parodys pulsometras
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 08 20, 20:48)
Teisingiausiai kalorijas parodys pulsometras

Pvz. tas, kuris imontuotas i treniruokli? Kaikurie bent jau impulse neveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 08 21, 22:32)
Pvz. tas, kuris imontuotas i treniruokli? Kaikurie bent jau impulse neveikia doh.gif

Tas kuri nusiperkate. Nes nei vienas treniruoklis jums tikslei nepamatuos. Norit tikslumo, turekit asmenini sirdies ritmo monitoriu.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 08 21, 21:32)

Ne, būna pirkti diržas po krūtine ir laikrodukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 08 22, 12:18)
Ne, būna pirkti diržas po krūtine ir laikrodukas.  smile.gif

Gal zinot kokios mazdaug kainos ir kur buna pirkti? Kol sportavau su treneriu jis man visad duodavo uzsideti, savikontrolei labai gerai, noreciau isigyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2013 08 22, 19:30)
Gal zinot kokios mazdaug kainos ir kur buna pirkti? Kol sportavau su treneriu jis man visad duodavo uzsideti, savikontrolei labai gerai, noreciau isigyti bigsmile.gif

Pagooglink įrašius "Polar". Yra įvairių kainų (priklauso, kokio lygio ir kokių duomenų tau reikia) ir įvairių tiekėjų wink.gif
Aš naudoju šios firmos laikrodį, tai pulso matavimo juostelė draugauja su Impulso (ir daugumos kitų klubų) treniruokliais, tad jei ir be laikrodžio, o tik su juostele dirbsit ant treniruoklio, kuris matuoja pulsą, tai nereiks laikytis už jokių rankenų, matysit duomenis monitoriuje. Bet jei dirbat su svoriais, bėgiojat lauke ar straksite aerobikoj - geriausia turėt visą komplektą (laikrodį ir pulso matavimo juostelę).
Atsakyti
Asanaviciutes Impulse pasikeite tvarkarastis...(nelabai man naujas), gal kas gali pakomentuot Sergejaus ir Andzejaus treniruotes..... ar sunku ar didelis kruvis? Tarkim lyginanant su justinos... ? Bijau nueit ir apsivozt:)))))
Atsakyti