Gal galite kas parašyti kuris impulso baseinas Vilniuje yra didžiausias ir geriausias
QUOTE(Benita11 @ 2013 03 01, 11:25)
Gal galite kas parašyti kuris impulso baseinas Vilniuje yra didžiausias ir geriausias
Tai Kareiviuose, manyčiau
QUOTE(Benita11 @ 2013 03 01, 10:25)
žiūrint, ko jūs norit man asmeniškai geriausias baseinas yra stačiakampis ir su takeliais, tai man Asanavičiūtės impulse geriau nei Kareivių.
QUOTE(Smiltele82 @ 2013 02 13, 11:45)
Tikrai galima, tik reikia pasukti galvą
tai koks tas budas?
Sveikos,
Visad lankiau Forumo sporto salę, dabar planuoju pataupyti ir pereiti į Impuls. Arčiausiai namų Asanavičiūtės arba Ozo. Kuriame didesnė salė?
Visad lankiau Forumo sporto salę, dabar planuoju pataupyti ir pereiti į Impuls. Arčiausiai namų Asanavičiūtės arba Ozo. Kuriame didesnė salė?
Sveiki, gal galetumete patarti pas ka verta sudarineti impulse (savanoriu pr arba asanaviciutes) asmenines treniruociu programas?
O gal kuri nors žino, kuriame Fabijoniškių ar Ozo klube būna mažiau žmonių vakarais? Žinau, kad Ozo didesnis, erdvesnis, bet gal ir atitinkamai žmonių daugiau??
visur dabar pilna zmoniu pavasaris- visi grazus nori but
QUOTE(Ozkele @ 2013 04 03, 13:50)
visur dabar pilna zmoniu pavasaris- visi grazus nori but
, ilgiuosi laiku, kai selej tebudavo 3-4 zmones (kazkuri vasaros savaitgali pusvalandi isvis 1 sportavau ).
Dar si rudeni nesijaute kardio treniruokliu trukumo, dabar jau tenka ir palaukt..
QUOTE(Ciccio @ 2013 04 05, 09:58)
Buvau vakar Oze pas Mildą kūno dizaine 19 val. - žmonių košmaras.
Milda-jegelė patinka man jos treniruotes,visad šlapia išeinu. aš kai vaikštau vakarais tai 19val salėje pakankamai daug laisvų treniruoklių, grupiniuose užs. žmonių daug,bet visiems užtenka vietos stepui tikrai.
Sveikos planuoju pradėti vaikščioti į IMPULS ozo arba fabijoniškų, kaip ten dabar su žmonių gausa 17-19h? Ar verta susidarinėti pas trenerį asmeninę programą? Nesu visiškai žalia treniruokliuose, žinau kaip naudotis, tik bijau, kad be programos sportuosiu belekaip