Sena tema
Kuriu naują temą artėjančių naujų metų proga
Ar yra planuojančių pradėti sportuoti čia?
sveikos, aš norėčiau pradėt lankyti baseiną impulse konkrečiai savanorių pr gal kas lankėt, kaip įspūdžiai?
QUOTE(juodas-drugelis @ 2012 01 02, 13:28)
sveikos, aš norėčiau pradėt lankyti baseiną impulse konkrečiai savanorių pr gal kas lankėt, kaip įspūdžiai?
Tik baseino negalėsite lankyti, nes Impulse yra vienas abonementas viskam.
Yra du takeliai. Man užtenka kaip kituose nežinau, nes tik šitam impulse esu buvus. Šiaip vakare (~18val.) būna biški (gal net ir daug) žmonių, bet įmanoma pasiplaukioti.
Nueikit vieną kartą ir viską pamatysit juk pačiam pamatyti, daug geriau nei šimtą kartų išgirsti
kas gali pasiulyti gera STEPa?? Vilniuje, nesvarbu kurioje gatveje )))) norisi pabandyti idealiausia butu ryte arba per pietus ))))
turiu impuls dovanu cekius 200lt tai jei jau isbandyti tai tik geram stepui ))))))
turiu impuls dovanu cekius 200lt tai jei jau isbandyti tai tik geram stepui ))))))
jei impulse, tai geriausias stepas pas Justina karoliniškėse ir pas Kostą kareiviuose , o dar neblogas Martynos, tik kiek lengvesnis... Kitus esu išbandžius, tai nieko ypatingo
Laba diena,
norejau pasiteirauti jei pirkti 12 kartu abonementa ar tuos 12k reikia isnaudoti per 1 menesi? Pagal kainorasti atrodo, kad taip... nors anksciau (kai as dar jauna buvau ) 12 k galima buvo isnaudoti per 3 menesius. Kaip yra dabar?
Aciu
norejau pasiteirauti jei pirkti 12 kartu abonementa ar tuos 12k reikia isnaudoti per 1 menesi? Pagal kainorasti atrodo, kad taip... nors anksciau (kai as dar jauna buvau ) 12 k galima buvo isnaudoti per 3 menesius. Kaip yra dabar?
Aciu
Sveikos!
Nuo pirmadienio pradėsiu sportuoti IMPULS sporto klube.
Norėčiau paklausti, ar esate susidariusios individualią programą? Ar esate patenkintos? Esu nepatyrus sporto reikale visiškai, todėl ir kvaili klausimai iškyla
Nuo pirmadienio pradėsiu sportuoti IMPULS sporto klube.
Norėčiau paklausti, ar esate susidariusios individualią programą? Ar esate patenkintos? Esu nepatyrus sporto reikale visiškai, todėl ir kvaili klausimai iškyla
Kaip su nuolaidomis studentams? Ar galioja pateikus neakivaizdinių studijų pažymėjimą?
Kuriuose impulsuose yra baseinai maziukams (8 men.) Ir ar ileidzia i vidu su vezimuku?
QUOTE(Viktorijag @ 2012 01 03, 21:39)
kas gali pasiulyti gera STEPa?? Vilniuje, nesvarbu kurioje gatveje )))) norisi pabandyti idealiausia butu ryte arba per pietus ))))
O koks yra geras stepas?
QUOTE(sandddra @ 2012 01 14, 18:17)
O koks yra geras stepas?
na toks kai kojos pacios kilnojasi ir negali sustoti norisi dar ir dar )))))
QUOTE(Viktorijag @ 2012 01 15, 22:03)
na toks kai kojos pacios kilnojasi ir negali sustoti norisi dar ir dar )))))
Mano asmenine subjektyvi nuomone- geriausias stepas yra Ozo g. Pas Agne, antroj vietoj Mildos stepas. Dar idomu, kuris Aleksandras ketvirtadieniais veda. Jei tas, kuris dabar Bodygyme dirba, tai jo geriausias. Jis pries kelis metus Ozo gatvej irgi vede.