Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

Sveiki,
mane taip pat domina vaiko draudimas. Bet nelabai isigilinus esu i visas smulkmenas ir galimybes. Zinau, kad galeciau skirti 100 litu i menesi. Kokia man bus nauda veliau? Ar tokia suma ne per maza. Taip pat neapsisprendziu ar geriau atsidaryt saskaita banke ir kaupti pinigus tenai ar pasirinkti gyvybes draudima.
Lauksiu atsakymo ir uzveskit ant kelio smile.gif
aciu:)
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2010 11 02, 23:34)
Sveiki,
mane taip pat domina vaiko draudimas. Bet nelabai isigilinus esu i visas smulkmenas ir galimybes. Zinau, kad galeciau skirti 100 litu i menesi. Kokia man bus nauda veliau? Ar tokia suma ne per maza.  Taip pat neapsisprendziu ar geriau atsidaryt saskaita banke ir kaupti pinigus tenai ar pasirinkti gyvybes draudima.
Lauksiu atsakymo ir uzveskit ant kelio smile.gif
aciu:)

To pradingau: as manau kad kaupti per gyvybes draudima yra geriau, nes kaupiasi pinigai o ir tuo paciu draudimines apsaugos yra smile.gif

P.S.
Kadangi matau, jog rupinates savo seimos finansais (o kaip gi kitaip bigsmile.gif ), galečiau pasiūlyti nemokamą konsultaciją Panevėžyje apie kaupiamuosius ilgalaikius draudimus kuriu pagalba galima saugiai sutaupyti su garantuotomis nemazomis palukanomis, pasirupinti savo seimos finansine ateitimi, sutaupyti vaiku mokslams. Galetume aptarti asmeniskai jusu poreikius ir galimybes, todel neaktualu apie tai kalbeti viesai, nes kiekvieno skirtingi poreikiai, tad ir galutinis rezultatas kiekvienam buna skirtingas . Pati esu draudimo konsultante ir jei domintu tokia neipareigojanti informacija, galetume sutarti del susitikimo ir gyvai pasneketi, padiskutuoti ax.gif Jei turite kokiu klausimu, rasykite AZ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Novela @ 2010 01 28, 17:25)
Gal kas zinote kiek dabar kainuoja apdrausti vyresni nei 1m. vaika metams Lietuvos draudime?

Laba, bent jau mums siule apdrauti metams uz 58lt, o siuo metu jei neklystu dar ir akcijos kazkokios vyksta, draudimas su 50proc, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoolia: 18 lapkričio 2010 - 13:38
Sia savaite apsidraudziau kartu su suneliu,seimyninis draudimas,tai sumokejau 83 lt.uz metus.Suma priklauso nuo ka tevai dirba,as kaip namu seimininke,nes dar su vaikeliu atostogauju.
Atsakyti
QUOTE(dijanielis @ 2010 11 20, 13:27)
Sia savaite apsidraudziau kartu su suneliu,seimyninis draudimas,tai sumokejau 83 lt.uz metus.Suma priklauso nuo ka tevai dirba,as kaip namu seimininke,nes dar su vaikeliu atostogauju.

Is anksto atsiprasau, nenoriu nuvilti, bet...Toks metinis draudimas yra tik nuo nelaimingu atsitikimu, jame net nedraudziama svarbiausia - gyvybe, o ir visos kitos draudimines apsaugos zymiai mazesnes nei kaupiamuosiuose ilgalaikiuose draudimuose. Na bet aisku jei nera galimybes ne pro kur moketi kas menesi ir tuo paciu kauptis pinigelius, tai toks metinis draudimas geriau nei nieko...
Atsakyti
QUOTE(dijanielis @ 2010 11 20, 14:27)

o koks cia draudimas,turiu omeny pavadinima 4u.gif
Atsakyti
as vaikus apdraudziau nuo nelaimingu atsitikimu ir + civiliniu draudimu metams sumokejau 69 lt.
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2010 11 20, 16:54)
Is anksto atsiprasau, nenoriu nuvilti, bet...Toks metinis draudimas yra tik nuo nelaimingu atsitikimu, jame net nedraudziama svarbiausia - gyvybe, o ir visos kitos draudimines apsaugos zymiai mazesnes nei kaupiamuosiuose ilgalaikiuose draudimuose. Na bet aisku jei nera galimybes ne pro kur moketi kas menesi ir tuo paciu kauptis pinigelius, tai toks metinis draudimas geriau nei nieko...

netiesa- draudziama ir gyvybe smile.gif
Atsakyti
Aš visada draudziu tik savo vaikus. g.gif O gal metas ir patiems pasirūpinti?
Atsakyti
Brangiosios ir brangieji,

Nesikartosiu, ką esu rašęs anksčiau.

Apie pačius draudimus jei trumpai:
Tai, kad apdraudžiate vaikučius nuo traumų metams už labai nedaug litų - liuks, tik visada esminis klausimas turėtų būti ne kiek moku, bet KĄ GAUNU, t.y. kokiom traumų sumom esate apdraudę. Jei tai yra 5.000-10.000 Lt, tai, manau, geriau už tą įmoką nupirkt vaikui kokį žaislą ar knygelę. Jei jau drausti - mano subjektyvia nuomone - traumų suma turėtų būti bent 20.000 Lt, kad - jeigu ką - pajustumėt tikrą draudimo finansinę naudą. Suaugusiems traumų suma - mano nuomone - turėtų būti 30.000-50.000. Įmoka, aišku, didėja, bet perkate juk ramybę ir finansinę pagalbą nelaimės atveju.

O dėl gyvybės draudimo sumos per nelaimingus atsitikimus - vėlgi asmeniškai manau - kad vaikų mirties drausti nereikėtų arba ją drausti minimaliai. Kai kurios draudimo bendrovės tiesiog neleidžia be mirties rizikos imt traumų - tad kartais tai apriboja pasirinkimą smile.gif

Dėl savęs (= tėvų) draudimo - tiesiog verta pamąstyti, kas bus (neduok Dieve), jei Jums pačiam bus didelė nelaimė arba ATA. Dėl to, manau, tėvams svarbu turėti didelę traumų draudimo sumą (daugiau 50.000 beveik niekas neduoda) - nes po traumos būsite nedarbingi, o kažkaip litų vis tiek reikia gyvenimui. O dėl mirties rizikos - čia, manau, reiktų suderinti ir draudimą nuo nelaimingų atsitikimų (50-100.000 Lt sumai), ir gyvybės kaupiamą/investicinį draudimą (kad būtų įtraukta bet kokia mirtis - infarktas, insultas, vėžys ir pan.). - vėlgi kokiai 50-100.000 Lt sumai, aišku, kiekvienam pagal poreikius.

Plačiau nesiplėsiu, bet - kaip bebūtų įdomu - žmonės išleidža begales pinigų nereikalingiems dalykams, tačiau pamirša pasirūpinti tuo, kas svarbiausia - savo ir savo artimųjų finansiniu saugumu. tai kainuoja labai nedaug, bet tai yra labai svarbu.

Jei bus papildomų klausimų dėl draudimo - rašykit asmeniškai.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2010 11 22, 17:49)
netiesa- draudziama ir gyvybe smile.gif

as turiu omenyje,kad mano ziniomis, gyvybe metiniuose draudimuose draudziama tik mirties NUO NELAIMINGU ATSITIKIMU atveju,reikia isiskaityti i pati polisa konkretu. Bet siaip vaikam taip pat sutinku kad aktualiausios traumos, o gyvybe kad ir ilgalaikiuose draudimuose gali buti labiau simboliskai apdrausta.
P.S kad butu aiskiau cituoju istrauka is pinigu kartos puslapio, kur aiskaii apibreztas gyvybes draudimu skirtumas:
"Gyvybės draudimas turi panašumų su nelaimingų atsitikimų draudimu, tačiau gyvybės draudimas garantuoja apsaugą nuo bet kokio išorinio ar vidinio poveikio jūsų kūnui. Nelaimingų atsitikimų draudimas draudžia jus tik nuo išorinio poveikio.

Draudikų statistika byloja, kad išoriniai poveikiai (buitinė trauma, auto įvykis, nudegimas, užspringimas, nudegimas, apsinuodijimas) lemia iki penktadalio mirties atvejų. Likusias daugiau kaip 80 proc. mirčių sukelia vidinės priežastys (ligos, amžiaus poveikis organizmui). Čia ir slypi atsakymas, kodėl gyvybės draudimas yra keletą kartų brangesnis nei nelaimingų atsitikimų draudimas."
Nuoroda: http://www.pinigukar...yvybes-draudima

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamere: 23 lapkričio 2010 - 13:27
visu pirma reikia nuspresti ko nori biggrin.gif ar kaupti pinigus, ar tureti apsaugas nuo traumu ir tokiu ligu kai vezys ir t.t. variantu gali buti keli kombinuoti, cia reikia asmenines konsultacijos biggrin.gif parasyk man i el.p. ir as smulkiau papasakosiu biggrin.gif danguole.asadauskiene@clife.lt rasim sprendima 4u.gif
Papildyta:
pasirupinti savimi butina, nes jei nutiktu nelaime tokia kaip vieno is tevu mirtis verysad.gif kas pasirupins vaiku ir likusio nario financiniu stabilumu, juk pajamos sumazes gerokai arba ju gali ir nebuti kuri laika....o dar ir pencija visu musu laukia kazkada, tik ne visi ja gaus lotuliukas.gif zodziu ...zinoti apie tai daugiau pravartu, gali rasyti, pakalbesim danguole.asadauskiene@clife.lt biggrin.gif
Atsakyti