QUOTE(saintlina @ 2006 04 28, 11:58)
taip jau yra su tais draudimais. Taip gražiai viską nupasakoja, o paskui, kai kas nutinka - nenumatyta sutartyje. Mano nuomone, reik turėt gerą pažįstamą, kad viską sąžiningai išaiškintų iš anksto. Ir draudimo sutartį duoda pasirašyt kai jau viskas būna nuspręsta ir sutvarkyta, lieka tik parašiuką uždėt. Tą sutartį įdėmiai perskaityt reiktų namie ir niekur neskubant, nes tiek ten prirašyta ir tokiu šriftu...
O šiaip traumų lentelė Vilniaus banko draudime dabar gana plati.
Shiaip tai kalbant apie traumu lenteles kai draudem krikshto dukra tai as buvau pasiemusi is keleto draudimo bendroviu ir ji yra placiausia Sampo gyvybes draudime, pvz VB ir Hansoj daug punktu neradau kuriuos radau Sampo.
Tad jei tikrai rimtai galvojat apie draudima tai patarciau padaryti ta pati kaip ir mes su vyru ir tada suprasit kieno traumu lenteles yra placiausios.
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2006 04 28, 14:05)
as noreciau, kad kritines ligos butu, traumos, ir gyvybe. paziurejau dabar Vb vaiko draudima tai ten minima tik traumos ir gyvybe. o jei pvz kokia liga? ir ka - naudos is draudimo jokios? kuo toliau gilinuosi, tuo labiau niekas netinka
PVZ Sampo vaika galima drausti ne Sampo vaiku, o tiesiog investiciniu draudimu ten yra leidziama drausti vaikus ir nuo nulio metuku ir laisvai galima pasirinkti gyvybes draudima, traumas kokia nori suma, taip pat Jus dominancias kritines ligas, shiai dienai Sampo gyvybes draudime kritiniu ligu sarashas yra pats didziausias. ash ziurejau internete, kas siulo kiti ir ka sampo.
Mes su vyru esam apsidraude sheimos draudimu ir esam labai patenkinti.
Papildyta:
QUOTE(nercep @ 2006 05 02, 16:56)
Aš irgi esu apdraudusi savo mažiuką VB gyvybės draudimu. VB galima drausti nuo 3 mėn. galima ir nuo gimimo, bet iki 3 mėn didesnė įmoka. Nežinau kiek čia apsimokės kiek ne, bet manau, kad blogiau nebus, o be to pildant pajamų deklaracijas už vaikiuko draudimą taip pat grąžina trečdalį sumokėtų įmokų
Leeja, aš kažkaip labai abejoju ar yra draudimo kompanijų, kurios draudžia ilgalaikiu draudimu nuo ligų

Toks draudimas jiems visiškai neapsimoka.
O taisykles tai būtinai skaityt reikia prieš padedant parašą, aš tai visus popieriukus pasiimu namo ir skaitau, ir po kol kas nieks man neliepė iš karto neperskaičius pasirašinėt
Sampo draudime draudi nuo nulio o imioka visada vienoda ir nesvarbu kiek vaikuciui metu ar menesiu. O imoka galima didinti kad tik nori pats aisku jei nori