Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

Knatalja smile.gif
Kada mokamas pajamu mokestis?
Ka jus turite omeni??? Nes pajamu mokescio gyvybes draudime isvis nera.
Jei mokate draudimo imokas tai jus galite naudotis mokesciu lengvata smile.gif 15%

Ismoka priklauso nuo to kiek jus norite sukaupti(jei tai kaupiamasis draudimas)

Bet ar jus galite moketi imokas kad gautumete norima ismoka. g.gif

Nes norus reikia derinti su galimybemis.Tai individualu. bigsmile.gif

Kiek metu norite kaupti,kiek metu jums ar asmeniui kuri norite drausti. g.gif
Kiek metu vaikui. 4u.gif
Kokiu apsaugu norite?

Mokesciu lengvata 15% taikoma ir kaupiamiesiems ir investiciniams draudimams.nes buna atveju kai zmogus PVZ. serga cukriniu diabetu-jis gali gauti ismoka nelaimingo atsitikimo atveju o kritines ligos atveju ne,nes jis jau serga sudarydamas sutarti.

Visa tai yra per daug individualu kad butu imanoma gauti cia visa informacija.

Kai pamatot batelius neperkat ju vien del to kad jie grazus,juk norit kad jie butu dar ir patogus thumbup.gif
Sekmes renkantis ir darant sprendimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikeliui kol kas keli mėnesiai. Kiek girdėjau iki metų draudžia nuo kaulų lūžių. cool.gif
Įdomu ar Lietuvėlėj taikomos nuolaidos įmokoms, jei sumokama iš karto už metus? Ar būna kokių pasiūlymų rizikai apdrausti, kai apsidraudęs (tiksliau draudžiantysis) tampa nemokus, praranda arba darbą arba darbingumą?
Papildyta:
QUOTE(EJZ @ 2009 03 23, 15:36)
...
Vyriausybė priėmė įstatymą dėl galimybės susigražinti 15 % nuo kaupiamojo draudimo įmokų.
Sąlygos:
Draudimo sutartis turi būti ne trumpesnė nei 10 metų.
Naudos gavėjas laikotarpio pabaigoje turi būti arba nepilnametis, arba pensijinio amžiaus, arba neįgalus.

Esant šioms sąlygoms, jeigu kiekvienais metais atsiiminėjote lengvatą, laikotarpio pabaigoje valstybei tų 15% grąžinti nereikės.

Jei sutartį nutraukėte, arba neatitinkate kriterijų, jūs turėsite grąžinti pinigėlius.
...

Nuo kurios sumos mokamas 15% pajamų mokestis, kai naudos gavėjas neatitinka lengvatinių kriterijų?
Atsakyti
QUOTE(knatalja @ 2009 03 27, 00:11)
Vaikeliui kol kas keli mėnesiai. Kiek girdėjau iki metų draudžia nuo kaulų lūžių. cool.gif
Įdomu ar Lietuvėlėj taikomos nuolaidos įmokoms, jei sumokama iš karto už metus? Ar būna kokių pasiūlymų rizikai apdrausti, kai apsidraudęs (tiksliau draudžiantysis) tampa nemokus, praranda arba darbą arba darbingumą?
Papildyta:

Nuo kurios sumos mokamas 15% pajamų mokestis, kai naudos gavėjas neatitinka lengvatinių kriterijų?

Nuo imoketos metines imokos taikoma 15% uz siuos metus mokesciu lengvata(2010 m. deklaruokite pajams ir susigrazinkite 15 %) Nera jokio pajamu mokescio jei neatitinka lengvatiniu kriteriju.Tiesiog nesinaudoja mokesciu lengvata.
Jei pasirasote sutarti ir naudojates mokesciu lengvata tai reikia daryti ne maziau 10 metu,nes priesingu atveju Valstybei reiks sugrazinti pinigelius kuriuos jus gaudavote deklarave pajamas.

Darbingumo netekima butina pazymeti ,tapus nedarbingu(galintis dirbti per diena tik 2 val)nereiks moketi imoku ,jas garantuotai sumai kaups kompanija.

Jei sumokate imoka iskart uz metus,nera administraciniu mokesciu kurie yra taikomi mokant kas puse metu,kas tris menesius ar kas menesi(kuo dazniau jusu popieriukus kilnoja tuo daugiau ir moketi reikia)

Jei jau yra imoketa 1500,00 Lt. ir likote be darbo galima perrasyti poliusa paliekant be imoku.Pradejus dirbti ir galint moketi imokas vel viskas perskaiciuojama.
Jei nera inesta 1500 euru galima palikti be imoku bet galint vel moketi reikia padengti skirtuma(to laikotarpio kada nemokejote)
Taip yra ERGO gyvybes draudime.
Atsakyti
QUOTE(Geguzele @ 2009 03 27, 00:41)
Nuo imoketos metines imokos taikoma 15% uz siuos metus mokesciu lengvata(2010 m. deklaruokite pajams ir susigrazinkite 15 %)

o galiu sumoket uz visus desimt metu ir kt metais sugrazins ta penkiolika proc? g.gif

man atrodo ta LD akcija su vaikuciais iki metu yra pastoviai, ar ne? kad nieko nereik but apsidraudus tai tiksliai zinau...
Atsakyti
o galiu sumoket uz visus desimt metu ir kt metais sugrazins ta penkiolika proc?

Taip,gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geguzele @ 2009 03 27, 01:41)
Nuo imoketos metines imokos taikoma 15% uz siuos metus mokesciu lengvata(2010 m. deklaruokite pajams ir susigrazinkite 15 %)
...

smile.gif
O kaip grąžinama ta mokesčių lengvata ir kaip jūs manote kurių mokesčių, jei pildoma pajamų deklaracija? mirksiukas.gif
Ir kodėl grąžinama 15% mokesčių? Gal todėl, kad jie jau iš karto įskaičiuoti į įmokas? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knatalja: 27 kovo 2009 - 18:00
QUOTE(knatalja @ 2009 03 26, 23:11)
Papildyta:

Nolaidu nera taciau jei darysite menesines imokas, gausis, kad mokate 13 menesiu.

Pas mus yra tokia, mano manymu labai gera, garantija.
Kaupiamajame draudime, jei draudejas praranda darbinguma, uz ji kompanija kaupia toliau vaikeliui studijoms.

15% lengvata taikoma tik kaupiamiesiems draudimams! Kaip ir tik kaupiamiesiems taikomas pajamu mokestis.

Jei lengvata nesinaudijate tai ir 15% grazinti nereikia.

Atsakyti
QUOTE(EJZ @ 2009 03 27, 21:20)
Jei lengvata nesinaudijate tai ir 15% grazinti nereikia.

O jei aš dabar nutraukiu sutartį ir turiu gražinti tuos procentus. Ar aš juos turiu gražinti nuo įmokų ar nuo išmokos? Nes juk atgausiu mažiau nei įmokėjau.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 27, 23:39)
O jei aš dabar nutraukiu sutartį ir turiu gražinti tuos procentus. Ar aš juos turiu gražinti nuo įmokų ar nuo išmokos? Nes juk atgausiu mažiau nei įmokėjau.

Nuo imoketos sumos.............
Tokiu atveju geriau palikti be imoku,arba palikti su minimaliom imokom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Geguzele @ 2009 03 10, 20:05)
O su savo konsultantu ar susisieket,gal kokios dokumento nepristatet  doh.gif

vis dėlto ERGO sumokėjo, kas priklausė... neprireikė ginklų gun_rifle.gif

viskas buvo pristatyta, priimta, tiesiog patempė laiką...
Papildyta:
QUOTE(Gold Man @ 2009 03 05, 15:59)
Dar karta kartoju, kad Lietuvoje nera AIG tiesiogines atstovybes, po AIG Life veliava dirba Alico draudimo kompanija su finansiniu reitingu A+, stabiliai ir pelningal dirbanti visame pasaulyje.
Investiciniu draudimu AIG Life net nesiule, tad nara apie ka kalbeti ir zmones gasdinti smile.gif

o tai kokius g.gif siūlė?
Papildyta:
QUOTE(Gold Man @ 2009 03 07, 17:03)
Taip, krize veikia visa pasauli. Klientas pats pasirinks kur apsidrausti, tik labai mazai sutarciu yra sudarytos pagal seimos poreikius (mano statistika apie 5%), o sutartis priziuri dar maziau konsultantu, nors klientams to labai reikia. Leiskite parodyti savo profesionaluma, kreipkites  4u.gif

g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gold Man @ 2009 03 13, 21:17)
Kada trauma yra nedidele tada aisku esi ramus, kad sodra kompensuos. Bes sodra moka tik 6 men., o kai buna sunkios traumos, kurios reikalauja labai ilgos reabilitasijos (kartais keliu metu) tai draudimo ismoka tikrai labai pagelbi. As pats ir zmona apsidraude AIG Life nuo traumu pasekmiu po 210 000lt., zuties atvieju butu ismoketa po 105 000lt  i polisa nemokamai irasyti 3 vaikai, kuriems galioja apsauga nuo traumu pasekmiu 105 000lt., mokame kazkur po 60lt. per menesi.

Papildyta:
QUOTE(Uvė @ 2009 03 14, 22:42)
ar 60 Lt per mėn. už  4 asmenis?
kritinės ligos (encefalitas, meningitas, laimo ir kt.) į polisą neįeina?
kiek traumų rūšių sąraše? ar yra išlygų dėl hospitalizavimo?

Kaip matėte, agentas profesionalumą demonstruoja iki gaudamas klausimą...o paskui dingsta g.gif

aš manau, kad ten 60 lt/mėn. be jo jokio investavimo....tiesiog atiduodi tuos pinigus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo StopIt: 31 kovo 2009 - 08:13
Mirti galima ir nuo gripo unsure.gif

Reik ziuret kas sutarti numatyta nes jei laimo ,meningito ar encifalito pasekoje zmogus tampa invalidas tai vienos iemokos ,jei mirsta tai visai kitos ismokos

Bet kiekvienos kompanijos draudime yra siokie tokie skirtumai g.gif

Ligonpinigiai siais laikais neapsimoka .......nes ligoninej nieks ilgai nelaiko

o va dienpinigiai ivykus nelamingam atsitikimui tai labai pravercia smile.gif
tik dienpinigius gali tureti dirbantis zmogus smile.gif
nes turint nedarbingumo lapeli dar ir dienpinigius gauni thumbup.gif
Atsakyti
Galėčiau perimti kolegos pradėtą diskusiją.

o tai kokius g.gif siūlė?
Papildyta:

Siūlė ir siūlo Klasikinį kaupiamąjį draudimą, su garantuota suma, be jokių investavimo rizikų.

Papildyta:

Kaip matėte, agentas profesionalumą demonstruoja iki gaudamas klausimą...o paskui dingsta g.gif
Niekas nedingsta, kolega tiesiog yra trumpam išvykęs.

aš manau, kad ten 60 lt/mėn. be jo jokio investavimo....tiesiog atiduodi tuos pinigus
[/quote]

Taip tai rizikų draudimas, kaip automobilio civilinis smile.gif

O investiciniame draudime tikrai nematau jokių pliusų, jei pats nesupranti ir nemoki investuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EJZ: 16 balandžio 2009 - 22:27