Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

Taip, krize veikia visa pasauli. Klientas pats pasirinks kur apsidrausti, tik labai mazai sutarciu yra sudarytos pagal seimos poreikius (mano statistika apie 5%), o sutartis priziuri dar maziau konsultantu, nors klientams to labai reikia. Leiskite parodyti savo profesionaluma, kreipkites 4u.gif
Atsakyti
ERGO jau antrą mėnesį tempia su išmoka vaikui už rankos traumą... žadėjo per 3 savaites
duodu jiems paskutinę savaitę ir tada kalsim tuos melagius visais įmanomais būdais. Maža nepasirodys gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(BalticGold @ 2009 03 10, 12:43)
ERGO jau antrą mėnesį tempia su išmoka vaikui už rankos traumą... žadėjo per  3 savaites
duodu jiems paskutinę savaitę ir tada kalsim tuos melagius visais įmanomais būdais. Maža nepasirodys gun_rifle.gif

O su savo konsultantu ar susisieket,gal kokios dokumento nepristatet doh.gif
Atsakyti
Jei ne paslaptis is kokio jus miesto???
Atsakyti
Buvau apdraudusi vaika Vilniaus banke. Investicinis draudimas iki pilnametystes. Na ir ka...ismokejau beveik 4000. Del krizes puse tu pinigu sudege. Sutarti as nutraukiau, nes negyvenu lietuvoj ir nematau prasmes toliau dovanoti pinigus.
Uz tai, kad nutraukiau anksciau laiko, gavau tik 1500 tukstancio. Tiesiog nuostabu biggrin.gif Daugiau tikrai nei su vienu draudimu lietuvoj neprasidesiu.
Atsakyti
Jokiu draudimu, uzteko cirku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 03 12, 18:47)
Jokiu draudimu, uzteko cirku schmoll.gif

pasidalinkit patirtimi ax.gif ,kas nutiko su draudimu,kuo nusivylėt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija78 @ 2009 03 11, 17:17)
Buvau apdraudusi vaika Vilniaus banke. Investicinis draudimas iki pilnametystes. Na ir ka...ismokejau beveik 4000. Del krizes puse tu pinigu sudege. Sutarti as nutraukiau, nes negyvenu lietuvoj ir nematau prasmes toliau dovanoti pinigus.
Uz tai, kad nutraukiau anksciau laiko, gavau tik 1500 tukstancio. Tiesiog nuostabu  biggrin.gif Daugiau tikrai nei su vienu draudimu lietuvoj neprasidesiu.

Visam pasaulyje tas pats,jei nutrauki anksciau laiko gauni maziau nei esi ineses.O jei dar mokesciu lengvata naudojiesi tai draudime reikia isbuti ne maziau 10 metu.
Šiuos istatymus ne draudimo kompanijos kuria, o vyriausybe.

Juk galejote palikti draudima su minimaliom imokom ir tikrai nebutumet nukentejusi doh.gif

Asmeniskai pati turiu investicini gyvybes draudima,ir sunui padariusi kaupiamaji,nes studiju draudimui jis jau deje per didelis.

Visiem kurie turi investicinius gyvybes draudimus DRAUGISKAS PATARIMAS-nenutraukinekit sutarciu.
Dadar apsimoka pirkti investicinius vienetus nes jie yra pigus.

Jei striuka siuo metu su pinigais sumazinkit imokas iki minimumo,arba palikit isvis be imoku.Prarasit ymiai maziau nei nutraukdami sutartis.
Kai ekonomika atsigaus tikrai turesite naudos.

O seip jau gyvybes draudimas reikalingas gyvybes apsaugai o ne turtams
susikrauti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2009 02 22, 23:39)
Draudimu nuo traumu reikia ne vaika drausti, o visu pirma zmogu, kuris i seima atnesa daugiausia pajamu.

Pritariu ir primygtinai siūlau apsidrausti tiems, kurie daugiausiai prisideda finansiškai šeimoje... Nors juos.
Papildyta:
QUOTE(Brigitte @ 2009 02 18, 12:57)
Bet kokia bus tos sumos "perkamoji galia" po kokiu 20m.? Mane vaika mama buvo apdraudus 1000rub. su mintim, kad sukakus 18 gausiu tuos pinigelius ir nusipirksiu prabangius kailinius  bigsmile.gif O atgavau ta 1000Lt ir ka uz ji nusipirkt? Geriausiu atveju tik kailine apykakle  lotuliukas.gif
O ką, pamaišė tas tūkstantis litų? Bet bent apdrausta buvot.
Atsakyti
O gyvybes draudimas yra tam kad atsitikus nelaimingam atsitikimui ar kritinei ligai gautum ismokas ,kurios padetu isgyventi nedarbingumo metu smile.gif
Nors to gali niekada neatsitikti smile.gif beje padangos keisti gali irgi neprireikti,bet juk vistiek ja veziojates lotuliukas.gif

Atsakyti
Labai gražiai paaiškinai Gegužėle... smile.gif Medinis tikriausiai galvoja ką vėl čia užlenkus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Geguzele @ 2009 03 13, 16:06)
O gyvybes draudimas yra tam kad atsitikus nelaimingam atsitikimui ar kritinei ligai gautum ismokas ,kurios padetu isgyventi nedarbingumo metu smile.gif

Geras paaiškinimas temoje "Vaiko draudimas". Asmeniškai aš moku mokesčius į valstybės biudžetą ir esant nelaimingam atsitikimui ar kritinei ligai gausiu pagalbą iš Lietuvos sveikatos apsaugos sistemos. Bet aš ne vaikas...
Beje - jūs mokėtumėte pasikeisti automobilio ratą? Čia ne į temą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 13 kovo 2009 - 16:58