Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

kiek domejausi - draudzia nuo vieneriu metuku. mums jau greit metukai ir mastau apdrausti. ar esate kas apdraudusios, jei taip tai kur? ir kokiu draudimu? kazkaip negaliu nuspresti niekaip
Atsakyti
Aš apdraudžiau mus abu už 150 Lt Hansa banko Vaiko investiciniu draudimu smile.gif Nežinau, blogai tai ar ne, bet labai rūpėjo apdrausti 4u.gif
Atsakyti
Mes savo padauza nuo metuku apdraudem Hansa banko kaupiamuoju draudimu thumbup.gif suma,moketina kas men,galima pasirinkti thumbup.gif vaikas apdraustas nuo nelaimingu atsitikimu thumbup.gif niekada nezinai kas gali atsitikti g.gif o suejus pilnametystei dar gaus suma mokslams ar kam kitam thumbup.gif aisku,kad nezinia kokia tos sumos verte bus po tiek metu g.gif bet jei 2 viename(ir draudimas ir kaupimas)tai kodel gi ne thumbup.gif
Atsakyti
o kazin geriau dabar drausti, ar laukti, kol eura ives? as pati tai bonum publicum apsidraudus. ten galima itraukti ir vaika [seimynis kazkaip vadinasi]. be gal saugiau vaika kitur, pvz, VB ar Hanzoj? tuo atveju, jei viena bendrove bankrutuotu, tai kuris nors vienas liktume nenukentejes. siaubas kaip sudetinga!:)
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 03 29, 20:37)
kiek domejausi - draudzia nuo vieneriu metuku.  mums jau greit metukai ir mastau apdrausti. ar esate kas apdraudusios, jei taip tai kur? ir kokiu draudimu? kazkaip negaliu nuspresti niekaip

Kodėl tik nuo vienerių? Mano vaikas apdraustas nuo 2 mėn, Sampo vaiko draudime...... (mano sesesers nuo 3 men. ). Mes mokame po 100 Lt į mėn. Kai įves Eurą, viskas automatiškai persiskaičiuos....
Atsakyti
tai kad draudike is bonum publicum man taip sake, kad nuo vieneriu.....
Atsakyti
Pernai apdraudziau kaupiamuoju ir gyvybes draudimu. Kaupiamuoju - dabar gailiuosi, nes pinigai tiesiog akyse nuverteja! Na ir ka, sumoku po 1 tukst litu i metus, ir kas is to? Tipo, po 20 metu tures vaikas studijoms. Tik siandien 20 tukst litu atrodo daug. Paversk eurais. Gausis 5 tukst su trupuciu. Infliacija, kainu augimas.. Man atrodo, kad siandien yra geriausia nupirkti sklypuka ir vaikui jo pilnametystes proga ta sklypuka ir padovanoti. Na, gal nevykes pavyzdyz, bet kazka panasaus jei padarysit, tai nesigailesit.
O siaip tie kaupiamieji draudimai - tai tik draudimo bendroviu finansavimas.
o dabar ka? Jei noriu nutraukti kaupimo sutarti, tai turiu dovanoti ta 1 tukst litu, kuriuos jau imokejau draudimo bendrovei. Arba laukti 20 metu, kol pasibaigs ta sutartis. Greiciausiai lauksiu tuos 20 metu. Idomu, kas liks is to tukstantuko...
Na, ta kaupimo sutarti, jei moki kasmet, gali ir panaudoti kaip uzstata. Tai matau vieninteli privaluma tokio draudimo siais neramiais pinigu nuvertejimo laikais.

Man atrodo, kad apsimoka gyvybes draudimas, kuri susimoku karta i metus, apie 100 litu. Tiesa, baigiasi terminas, prarandi tuos pinigus..
Ai, kazkaip apdraudziau vaika tik reklamos auka patapus. Bet realiai kai paskaitai ta sutarti, tai kokie ten pinigai gausis, jei kokia trauma.. Didesne suma - tik vaiko netekimo atveju. Bet to jau jokie pinigai nepateisina...
Atsakyti
Mano vyras kaupiamuoju gyvybes draudimu apsidraudes, tai mano nuomone, kas menesi pinigu i bala ismeta ir tiek rolleyes.gif Draudimas ilgam laikotarpiui, nuvertes tie pinigai.. As nesidraudziu schmoll.gif biggrin.gif Del vaiko irgi galvojom, bet tuo draudimu,kur mokslams ar pilnametystei kaupiama, neplanuojam draustis, o vat apie draudima nuo nelaimingu atsitikimu net nesusimasciau, reikes pasidometi g.gif
Siaip manau, kad labiausiai verta drausti busta ir transporta, o is kaupimo ko gero nieko nelaimesi smile.gif
Atsakyti
Tikai draudzia netik nuo metuku.Savo maziu apdraudziau 3men.VB draudimu .Tik kai suejo metukai reikejo perasyti sutarti,nes dabar bus apdraustas ir nuo nelaimingu atsitikimu ir traumu.,iki metu nuo traumu nedraude. smile.gif
Atsakyti
va va, ir aš noriu vaiką apdrausti, bet nežinau..... vyras sako geriausia yra sąskaitą atidaryti vaiko vardu ir tiek.... net nežinau ką daryti.... skaua, reikia pakalbėti kas ką siūlo, bet ir vėl doh.gif tie visi agentai taip prikalbės, kad labai gražiai atrodys. o kaip iš tikrųjų.... va ir balamutinuos nežinodama ką daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 03 29, 20:37)
kiek domejausi - draudzia nuo vieneriu metuku.  mums jau greit metukai ir mastau apdrausti. ar esate kas apdraudusios, jei taip tai kur? ir kokiu draudimu? kazkaip negaliu nuspresti niekaip

Mes savo pipiro nedraudę. Šiaip jau iš viso nežinau ar tikslinga draustis kaupiamuoju draudimu g.gif . Draudimo paskirtis,bet kuriuo atveju yra ne sukaupti pinigų( kad ir kaip ten agentai gražiai šnekėtų), o padėti įvykus nelaimei.Bet, jei jau draustis, tai manau, kad bet kuriuo atveju drausti reikia ne vaiką, o tą šeimos narį, kurio pajamos didžiausios jau vien dėl to, kad rimtos traumos atveju netekus to žmogaus pajamų vargu ar liks galimybė mokėti už vaiko draudimą.
Atsakyti
QUOTE(introdusa @ 2006 04 01, 08:00)
Kodėl tik nuo vienerių? Mano vaikas apdraustas nuo 2 mėn, Sampo vaiko draudime...... (mano sesesers nuo 3 men. ). Mes mokame po 100 Lt į mėn. Kai įves Eurą, viskas automatiškai persiskaičiuos....

Mes irgi pasirinkom tą patį draudimą drinks_cheers.gif sutartį pasirašėm 20- čiai metų kai sueis 21 m. gal bus šokia tokia paramėlė unsure.gif ir tuo pačiu draudimas smile.gif Draudimą simboliškai padariau kovo 7 d. t.y. per gimtadienį tipo vienerių metų progą....bet apie tai jis sužinos tik kai sueis 21 m. arba jei neduok die kas atsitiks...tada draudimas unsure.gif
Atsakyti