Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

ABU TURI ATEITI UZPILDYT ANKETAS, PARASYT PRASYMUS IR SURAITYT PARASUS..smile.gif
Atsakyti
oi kaip negerai sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimocik @ 2012 02 08, 00:18)
Sveikutes visos.
Mes irgi planuojam vasara gal kuri zinot ar prasymus paduodant i CMB reikalingi abu jaunieji, ar gali tai padaryt kuris nors vienas, nes planuose susirasyti vasara, o gyvenam ne Lietuvoje, as viena skrendu i Lietuva kelioms dienoms vasario pabaigoje, tai gal viena galeciau sutvarkyti ta reikaliuka blush2.gif , ar reikia pasiskambinti ir klausti CMB  g.gif

Rektu turet notaro patvirtinima kazkaip, kad tu gali uz SB ta popiereli uzpildyt ir viskas galima. Zinau, kad tikrai taip galima.

O vakar merginos isgirdau apie vilniaus CMB doh.gif doh.gif Sako viskas vos ne 40 sekundziu trunka ten, akd fotografai nespeja nei fotiku pakelt normaliai, o jau viskas baigta buna ir sekantys eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimocik @ 2012 02 08, 02:33)
oi kaip negerai sad.gif  sad.gif  sad.gif

bet gal pazystamos ar seip malonios moteriskes,tai gal eitu sukalbet,pabandyk 4u.gif arba atispaudink lapa ta kury reikia uzpildyti ten,ir ativesk ji i lt tai tada manau nekils problemu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Passion* @ 2012 02 08, 07:11)
Rektu turet  notaro patvirtinima kazkaip, kad tu gali uz SB ta popiereli uzpildyt ir viskas galima.  Zinau, kad tikrai taip galima.
O vakar merginos isgirdau apie vilniaus CMB  doh.gif  doh.gif  Sako viskas vos ne 40 sekundziu trunka ten, akd fotografai nespeja nei fotiku pakelt normaliai, o jau viskas baigta buna ir sekantys eina  doh.gif

nu baikit,tikrai taip nera,esu buvau skitingose savivaldybese ir dalyvavus tose ceremonijose tai visur uztrunka tiek pat..na nebent renkasi kabinetus tai gal ten greiciau viskas.
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 02 08, 11:47)
nu baikit,tikrai taip nera,esu buvau skitingose savivaldybese ir dalyvavus tose ceremonijose tai visur uztrunka tiek pat..na nebent  renkasi kabinetus tai gal ten greiciau viskas.

Tikrai nėra taip blogai, kaip jau prigąsdino biggrin.gif Ceremonija ten tikrai gana graži, darbuotojos gražiai, ramiai skaito žodžius, viską paaiškina kada kam ką daryti, o vėliau jaunieji su palyda yra palydimi fotografuotis į kitą patalpą. Neprisimenu kiek ten viskas trunka, bet 15-30min tai tikrai (su fotografavimusi)
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 02 08, 12:19)
Tikrai nėra taip blogai, kaip jau prigąsdino  biggrin.gif Ceremonija ten tikrai gana graži, darbuotojos gražiai, ramiai skaito žodžius, viską paaiškina kada kam ką daryti, o vėliau jaunieji su palyda yra palydimi fotografuotis į kitą patalpą. Neprisimenu kiek ten viskas trunka, bet 15-30min tai tikrai (su fotografavimusi)

butent taip viskas visur vyksta ir laiko uztektinai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Echmėja,2012 02 08, 11:47]
bet gal pazystamos ar seip malonios moteriskes,tai gal eitu sukalbet,pabandyk 4u.gif arba atispaudink lapa ta kury reikia uzpildyti ten,ir ativesk ji i lt tai tada manau nekils problemu 4u.gif
Papildyta:

Na bandysim kaip nors suktis is tos padeties, gal tikrai kokia gera moteryte paitaikys 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimocik @ 2012 02 08, 15:46)
Na bandysim kaip nors suktis is tos padeties, gal tikrai kokia gera moteryte paitaikys  4u.gif  biggrin.gif

bet pabandyk ta lapa atsispaudinti ,uzpildyti ir atsivesti i lt tada jau tikrai sutarsi viska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 02 08, 16:22)
bet pabandyk ta lapa atsispaudinti  ,uzpildyti ir atsivesti i  lt tada jau tikrai sutarsi viska thumbup.gif

Aciu labai uz patarima, va palandziojau ir radau ta forma. Tik jinai patrvirtinta 2008 metais, tikiuosi nepasikeitusi thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
na ka bandysim. Pranesiu kai grysiu is LT vasario pabaigoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 02 08, 11:47)
Papildyta:

nu baikit,tikrai taip nera,esu buvau skitingose savivaldybese ir dalyvavus tose ceremonijose tai visur uztrunka tiek pat..na nebent  renkasi kabinetus tai gal ten greiciau viskas.

Dekuj, nuraminot 4u.gif

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 02 08, 12:19)
Tikrai nėra taip blogai, kaip jau prigąsdino  biggrin.gif Ceremonija ten tikrai gana graži, darbuotojos gražiai, ramiai skaito žodžius, viską paaiškina kada kam ką daryti, o vėliau jaunieji su palyda yra palydimi fotografuotis į kitą patalpą. Neprisimenu kiek ten viskas trunka, bet 15-30min tai tikrai (su fotografavimusi)

O dar net nezinojau, kad buna fotosesija po ceremonijos paciam cmb doh.gif Nu bus man ten staigmenu man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2012 02 08, 17:58)
Dekuj, nuraminot  4u.gif
O dar net nezinojau, kad buna fotosesija po ceremonijos paciam cmb  doh.gif  Nu bus man ten staigmenu man atrodo  biggrin.gif

Ar bus fotosesija tai jau nuo Jūsų norų priklauso, juk fotografuoja Jūsų fotografas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 02 08, 18:14)
Ar bus fotosesija tai jau nuo Jūsų norų priklauso, juk fotografuoja Jūsų fotografas  ax.gif

O kaip ten su pasiruosimu? Man pvz reiktu batelius parsiauti, nes siaip varinesiu su uggsais raudonais, o va ceremonijai turiu batelius, ar bus ten kazin kur prisest ir persiauti?
Nu sorry uz sioplus klausimu, jei ka nervinu, bet nesu buvus CMB ir net neisivaizduoju tvarkos kaip ten kas.
Atsakyti