Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(Dzenete @ 2009 12 11, 18:41)
nezinau mums jau paduodant dokumentus pasake kad bus viskas jos kabinete be papildomu zmoniu ir nefotografuoti, jokiu vidui tada sampanu ir pan, bet mes zinojom kur einam kad nieko nebus ir nesigilinau labai i tai, o lauk iseje radom jau zmoniu kas norejo pasveikinti ir su sampanu ir gelem, nors kaip sakant ir tik susirasymas tebuvo  biggrin.gif be jokiu baliuku

as taip nenoriu tų iskilmiu...
sakiau, kad noriu paprasta diena, tik susirasyt, bet man paaiskino, kad dabar tokiu kaip ir nera, nesusidaro, visas raso i penktadieni sestadieni doh.gif
vlyp ačkarik doh.gif
gal skambint g.gif bo visi aplink lakstys su 'tortais' o as taip paprastai...
Atsakyti
QUOTE(Skaidra* @ 2009 12 11, 18:56)
gal skambint  g.gif  bo visi aplink lakstys su 'tortais' o as taip paprastai...

pas mane tai zinojo kad nieko nebus, tai atejo mano geriausios drauges, vyro sefas ir viena draugu pora pasveikinti,
bet dabar ir as susimasciau kad jei be nieko darai o vistiek juk ir marsa groja ir turbut kaip visur priimtina sampano taures, galejo palikti kaip buvo, nejau jau tiek mazai zmoniu kurie paprastai be iskilmiu tuokesi
Atsakyti
na kadangi mes su MB žmonės be kompleksų tai būtumėm ir su treningais pražygiavę skambant Mendelsonui, iš esmės koks skirtumas... nors man asmeniškai kvaila, tipo liberalizuoja civilinės santuokos procedūrą, o kuo toliau, tuo tų suvaržymų daugiau g.gif
o šiaip toks klausimas iškilo... suprantu tą nesureikšminimą santuokos, na be balių ir visa kita, bet tai net neturėt nuotraukų prisiminimui... negi tikrai šitiek nieko ta santuoka nereiškia, kad net nesinori turėt nors nuotraukos iš tos dienos? ar kaip čia yra?
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2009 12 11, 23:38)
na kadangi mes su MB žmonės be kompleksų tai būtumėm ir su treningais pražygiavę skambant Mendelsonui, iš esmės koks skirtumas... nors man asmeniškai kvaila, tipo liberalizuoja civilinės santuokos procedūrą, o kuo toliau, tuo tų suvaržymų daugiau g.gif
o šiaip toks klausimas iškilo... suprantu tą nesureikšminimą santuokos, na be balių ir visa kita, bet tai net neturėt nuotraukų prisiminimui... negi tikrai šitiek nieko ta santuoka nereiškia, kad net nesinori turėt nors nuotraukos iš tos dienos? ar kaip čia yra?

mes kartu jau 10 metu vaikai ir tt. man kazkaip jau nesvarbu, bet va siaip del pavardes, vaikams gal smagiau kada tevai susituoke ir pan.
busim keturi, svocia tai tokia puoseiva bus, gali net ir su nuotaka sumaisyt lotuliukas.gif bus galima kokia nuotrauka pasidaryt megejiska, bet siaip nesureiksminu.
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2009 12 11, 23:38)

as buvau pareiskusi nora vyrui kad noriu keletos nuotrauku, tai mes po susirasymo nuejome i fotoatelje pas pazystama fotografa. papuozavom biski vieni ir su liudininkais. tai ven del nuotrauku ir ejau biski i kirpykla kaip sakant plaukus pasivelti biggrin.gif
Atsakyti
senoji tema smile.gif
http://www.supermama...?showtopic=9277
visi metrikacijos skyriai štai čia rolleyes.gif
http://www.tuokiames...kacijos_skyriai
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 12 29, 18:28)
labas
dar negaliu pasidalinti patirtimi,nes dar tik laukiame savo dienos  ax.gif mes atvyksime,kai jau musu lauks cmb darbuotoja ir visi sveciai ax.gif o pati ceremonija bus tokia pati,tik tiek,kad kitoje vietoje mirksiukas.gif
tiesa,jei ceremonija vyks gamtoje,tai reikia tureti atsargini varianta,jei bus blogas oras mirksiukas.gif

Mes taip pat esame suplanavę ceremonija gamtoje, kadangi vieta yra Vilniuje, tai sakė darbuotojai patys atvažiuos į vietą, pasiimti nereikia, bet jei ceremonijos vieta yra jau už vilniaus reikia juos atsivešti. Pati ceremonija niekuo nesiskiria nuo ceremonijos CMB.

Atsakyti
Sveikos dar paneles ir jau ponios biggrin.gif

O man iskilo klausimas. Tuokiantis vilniaus CMB paprasta diena kaip atrodo pati ceremonija? Kazkur teko skaityt, kad vos ne kambareli uzsidarius pasirasai popieriukus su liudininkais ir vsio unsure.gif
Noreciau bent ziedais ten pat apsikeisti ir grazu zodi isgirsti... rolleyes.gif Bet dideles ceremonijos irgi nesinori, nes busim tik 4iese.

Gal kas nors ka nors girdejot? g.gif
Dar reik susizinot kokiu dokumentu reik. Cia mes taip staigiai susimastem uz menesio zenintis, nors planavom 2012 08 visai kitam mieste. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2012 01 03, 16:28)
Sveikos dar paneles ir jau ponios   biggrin.gif

O man iskilo klausimas. Tuokiantis vilniaus CMB paprasta diena kaip atrodo pati ceremonija? Kazkur teko skaityt, kad vos ne kambareli uzsidarius pasirasai popieriukus su liudininkais ir vsio  unsure.gif
Noreciau bent ziedais ten pat apsikeisti ir grazu zodi isgirsti...  rolleyes.gif  Bet dideles ceremonijos irgi nesinori, nes busim tik 4iese.

Gal kas nors ka nors girdejot?  g.gif
Dar reik susizinot kokiu dokumentu reik. Cia mes taip staigiai susimastem uz menesio zenintis, nors planavom 2012 08  visai kitam mieste.  doh.gif  lotuliukas.gif

sveika,na jei nesavaitgaly tuoksites tai tada sutuoke kambariuky,ziedukais apsikesit,nebijok 4u.gif
o dokumentu tai tik gimimo liudijimu ir pasu tereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Echmėja: 03 sausio 2012 - 18:14
beje gimimo liudijimai reikalingi tik del gimimo vietos zinojimo,tad tarkim kai mes rasem pareiskimus tai i juos ne nezvilktelejom,ir niekas ju neprase ax.gif
Atsakyti
sweikos
mes ir planuojame nesti pareiskimus sausio gale nes gyvenam ne lt.norjau zinoti kaip su gyvenamos vistos deklaravimu gal kas ka zinot?nes mes kaip ir issiregistrave i lt.
Atsakyti
QUOTE(becka @ 2012 01 05, 11:53)
sweikos
mes ir planuojame nesti pareiskimus sausio gale nes gyvenam ne lt.norjau zinoti kaip su gyvenamos vistos deklaravimu gal kas ka zinot?nes mes kaip ir issiregistrave i lt.

Kai mes nešėme pareiškimus, klausė ar esam deklaravę gyvenamą vietą, tad manau, kad reikia būti deklaravus. Gal kas iš jūsų artimųjų gali paskambinti Į CMB ir užklausti.
Atsakyti