Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

sveikutes..na man ir si tema labai aktuali. pradziai planuojam tik susirasyt,nes gimdymas jau ant nosytes... is pat pradziu planavom,kad vestuves kelt normalias,bet kartu ir krikstynas daryt,bet va maniskis sugalvojo susirasyt,o po to jau normalias vestuves kartu su krikstynom iskelt(na tik baznycioj).. tad noriu jusu patarimu.. del dokumentu kokiu reikes jau susizinojau( jusu pagalba clap.gif ) dabar va rupi dar klausimai: o kaip apsirengt? ka kviest i sy procesa? ar tik keturiese nueit susirasyt ir viskas? na zinoma dar po to sventiski pietus... na zodziu,bukit gerutes ir patarkit jei nesunku... gossip.gif
Atsakyti
Mano irgi vestuves po menesio, ir galvoju ka rengtis, nes laukiuosi jau 6men smile.gif Jau prasymus padavem, data paskyre, tik dabar jau nera neiskilmingu santuoku,padare viska bendra,salej (as apie Kauno Rotuse sneku) tai dabar galvos skausmas ka rengtis, kaip kiti bus apsirenge doh.gif Galvoju nuomuotis arba pirkti kremine suknele kokia platejancia nuo krutines ir butu geriausia manau,sukuosena pasidarysiu salone,makiaza koki nerysku irgi. O eisim su liudininkais keturiese, o paskui ka dar nenusprendem ar i restorana ar namuose nestuke.gif nail.gif heart.gif
Atsakyti
na man ir jau 6men. tiksliau jau beveik 7 ax.gif o pries kiek laiko pareiskimus neset? gal kaip nestuke.gif tai maziau toj eilej reiks laukt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2009 09 17, 19:25)
na man ir jau 6men. tiksliau jau beveik 7 ax.gif  o pries kiek laiko pareiskimus neset? gal kaip  nestuke.gif  tai maziau toj eilej reiks laukt? g.gif

Šiaip pagal įstatymą, o ne dėl eilių, padavus prašymą tuoktis galima tik po mėnesio. Bet jei esi nestuke.gif , tereikia paduodant prašymus pristatyti nėštumo pažymą iš gydytojo, tai galėsite susituokti po dviejų savaičių nuo prašymo padavimo dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinchik @ 2009 08 14, 15:19)
Buvom praeita savaite paduot pareiskimus,tai gimimo liudijimas,kaip as supratau,tebuvo reikalingas tam,kad savo tautybe,pasiziurejus i ji,irasyti  biggrin.gif Siaip jo niekas nereikalavo ir net neklause ar turim ji  smile.gif  Bet vistiek,geriau turetis tuos liudijimus su savim-gali ir pareikalaut... smile.gif

kaip idomu, mes turejom tik pasus, tai liepe butinai atnest ta pacia diena liudijimus, kitai neitrauks i sarasa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarasa @ 2009 09 18, 14:51)
Šiaip pagal įstatymą, o ne dėl eilių, padavus prašymą tuoktis galima tik po mėnesio. Bet jei esi  nestuke.gif , tereikia paduodant prašymus pristatyti nėštumo pažymą iš gydytojo, tai galėsite susituokti po dviejų savaičių nuo prašymo padavimo dienos  4u.gif

kada nori teketi tada ir teki, svarbu kad vietos butu. Mes nunesem prasymus ir sestadienis laisvas buvo po 2 men tai mum tiko, o siaip galejom tuoktis ir po sav treciadieni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 09 27, 14:54)
kada nori teketi tada ir teki, svarbu kad vietos butu. Mes nunesem prasymus ir sestadienis laisvas buvo po 2 men tai mum tiko, o siaip galejom tuoktis ir po sav treciadieni thumbup.gif

Nesąmonė - taisyklėse taip tikrai neleidžiama. Nebent tam CMS dirba nesilaikantys taisyklių schmoll.gif . Aš pati dirbu šį darbą, todėl vadovaujuosi tik įstatymais mirksiukas.gif
Atsakyti
70lt cia kaip suprantu normali ceremonija saleje,o jei nori kabinetuke parasus sudet kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 10 09, 16:15)
70lt cia kaip suprantu normali ceremonija saleje,o jei nori kabinetuke parasus sudet kokia kaina? ax.gif

mn atrodo dabar nera jokio skirtumo kokia ceremonija - 70 lt bendras mokestis, cia anksciau buvo mazesnis mokestis uz neiskilminga ceremonija
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 10 09, 15:15)

Taip, dabar ir neiškilminga, ir iškilminga santuoka kainuoja 70 litų wink.gif. Tiesa, galima mokėt ir 210 ir tuoktis ne metrikacijos skyriuje, o kokioje nors vietoje. Tarkim, jei to miesto savivaldybės taryba nėra patvirtinusi vietų, kuriose galima tuokti, sąrašo, vietą gali rinktis ir patys jaunavedžiai. Bet ar vieta tinkama, įvertins metrikacijos sk. darbuotojai - ji turi būti saugi ir t.t.
Atsakyti
aš ir galvoju... Lietuvai tap reikia santuokų, kad jau net mėnesio laukt nebereikia... ačiū Dievui dar nors čia tvarka yra... nors jei jau atsiranda rašančių, kad galėjo tuoktis ir kitą savaitę g.gif tuoj atsiras straipsnių... ir temų SM mano vyras du kartus vedęs... nors neišsiskyręs su pirma žmona... ar mūsų santuoka legali doh.gif ir dar bandančių įtikint, kad legali ax.gif toli mūsų šalelė eis... su tokiu pačios priimtų įstatymu nesilaikymu unsure.gif
Gintarasa, pagarba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandručiuk69 @ 2009 09 16, 12:33)
Mano irgi vestuves po menesio, ir galvoju ka rengtis, nes laukiuosi jau 6men smile.gif  Jau prasymus padavem, data paskyre, tik dabar jau nera neiskilmingu santuoku,padare viska bendra,salej (as apie Kauno Rotuse sneku) tai dabar galvos skausmas ka rengtis, kaip kiti bus apsirenge doh.gif    Galvoju nuomuotis arba pirkti kremine suknele kokia platejancia nuo krutines ir butu geriausia manau,sukuosena pasidarysiu salone,makiaza koki nerysku irgi. O eisim su liudininkais keturiese, o paskui ka dar nenusprendem ar i restorana ar namuose  nestuke.gif  nail.gif  heart.gif

As irgi tuokausi 6 men nescia, buvo vasara tai apsivilkau paprasta suknele vesarine truputuka puosnesne ir tiek, kad paciai gerai jaustis ir biski ant nuotrauku geriau atrodyti.
Atsakyti
uz keliu savaiciu susirasysim, bet be jokiu baliu, sukneliu ir pan.
susirasysim sestadieni (pasiskaiciau kad bent jau seniau sestadieniais budavo iskilmingos ceremonijos), tai dabar nzn kaip cia bus....nes mes norim paprastai, tik su liudininkais. Mokejom 70lt.
Gal zinot kas kaip ten su tuo iskilmingumu?
O ziedai ar reikalingi?nes nieko nesake?
Gal galima ir be liudininku apsieti?
Dekui labai uz atsakymus.
Atsakyti