Beje,
gal kazkuri zinos - kiek mazdaug uztrunka pati ceremonija (pasirasymas, ziedai - kas dar? sako kazkokia kalba ar kaip?)? (isvaziamoji ceremonija) Kaip visa tai atrodo?
Buvau labai nustebusi, bet Vilniaus rajono CMB mus priėmė tikrai maloniai ir keblumų dėl išvažiuojamosios ceremonijos nebuvo. O tiek buvau prisiklausius iš draugių...
Merginos kurios neseniai nešėte pareiškimus į kauno CMB, ar reikalauja gimimo liudijimų, nes MB aišku net neįsivaizduoja kur jis yra
QUOTE(lapute33 @ 2013 11 05, 15:01)
Merginos kurios neseniai nešėte pareiškimus į kauno CMB, ar reikalauja gimimo liudijimų, nes MB aišku net neįsivaizduoja kur jis yra
reikalauja
QUOTE(Austuja @ 2013 11 06, 10:52)
tikrai reikalaus
mes ieskojom ,kol suradom kol atsiunte man is gimtines..-ir net nepaprase parodyti.cia kaune
QUOTE(trauktine @ 2013 11 07, 19:00)
mes ieskojom ,kol suradom kol atsiunte man is gimtines..-ir net nepaprase parodyti.cia kaune
Tikėkimės, kad ir mums taip bus čia matyt laimės dalykas, kad kai turi tai nereikia, bet neduok dieve neturėsi, tada būtinai prireiks
QUOTE(lapute33 @ 2013 11 07, 19:04)
Tikėkimės, kad ir mums taip bus čia matyt laimės dalykas, kad kai turi tai nereikia, bet neduok dieve neturėsi, tada būtinai prireiks
Na va praėjome ir be GL, pasakėme kad neturime, tai labai maloni moteris papuolė, priėmė ir be jo
Noriu susiplanuoti preliminaria dienotvarke. Gal gali pasakyti kiek mazdaug trunka ceremonija CMB? Planuojam isvykstamaja ceremonija, bet manau ji niekuo is esmes nesiskirs nuo paciuose CMB rumuose vykstancios ceremonijos. Man pradejo sakyt, kad ten viskas labai greitai 10-15min ir viskas..
QUOTE(Kadija @ 2013 11 14, 13:16)
Noriu susiplanuoti preliminaria dienotvarke. Gal gali pasakyti kiek mazdaug trunka ceremonija CMB? Planuojam isvykstamaja ceremonija, bet manau ji niekuo is esmes nesiskirs nuo paciuose CMB rumuose vykstancios ceremonijos. Man pradejo sakyt, kad ten viskas labai greitai 10-15min ir viskas..
taip ir yra
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 11 14, 13:33)
taip ir yra
Oho kaip greit O kažin jaunieji gali kokius įžadus savo iniciatyva sakyti?
QUOTE(Kadija @ 2013 11 14, 14:03)
Oho kaip greit O kažin jaunieji gali kokius įžadus savo iniciatyva sakyti?
ypač jei tai išvykstamoji tai tikrai galima, o ir šiaip manau ponas banknotas papildomas padaro viską