Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

Sveikos smile.gif
Norėjau pasiteirauti, einant i CMB jau reikia turėti užpildytą prašymą tuoktis ar ten vietoje duos ir užpildysime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2013 10 15, 23:47)
Sveikos smile.gif
Norėjau pasiteirauti, einant i CMB jau reikia turėti užpildytą prašymą tuoktis ar ten vietoje duos ir užpildysime? smile.gif

Mes ejome su dokumentais ir pildeme vietoje :-)
Atsakyti
Ačiū už atsakymą smile.gif
Man dar įdomu, kaip dėl to apmokėjimo, galima iškarto susimokėjus nueiti? nes internete mačiau visus duomenis, kad apmokėt sąskaitą.
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2013 10 19, 06:49)
Ačiū už atsakymą smile.gif
Man dar įdomu, kaip dėl to apmokėjimo, galima iškarto susimokėjus nueiti? nes internete mačiau visus duomenis, kad apmokėt sąskaitą.

Mums davė lapuką su rekvizitais, tai mes užpildę prašymus iškart užsukom į šalią esantį banką ir susimokėjom. Iškart užnešėm kvituką, nes be apmokėjimo prašymas neturi jokios reikšmės.
Atsakyti
O tai oficialiai galima ar negalima daryti išvažiuojamąją ceremoniją gamtoje?
Atsakyti
uz papildoma mokesti (vilnius), 140lt, galima, kad is "zakso" atvaziuotu du zmones i pageidaujama vieta (turi buti viesa vieta pvz viesbutis ir t.t.) ir sutuoktu.
kas pasinaudojo sia paslauga? nes man iskilo klausimas del pazymos/sutikimo. zodziu ta jusu pasirinkta viesa vieta (tarkim viesbutis) turi parasyti ant firminio blanko sutikima. kaip jis atrodo? ka ten rasyt? gal yra kazkokie pavyzdziai? aktualu, nes viesa vieta yra musu pazistamu, jie nenusimano kaip ta daryti, todel noriu parasyti uz juos, tik nerandu jokiu pavyzdziu. gal kuri esate susidurusi? ir galetumete pagelbet? buciau be galo dekinga.
Atsakyti
jei nerandate, gal tokio ir nėra, todėl svariausia tai, kad būtų leidimas, kad tam tikroje vietoje vyktų ceremonija ir parašas asmens, kuris patvirtina. Juks svarbiausia ne pati formo, o jos turinys, pats leidimas. Manau, svarbu parašyti kada ir tiksliai kur, kokiu metu ir kieno tuoktuvių ceremoniją leidžiamą "vykdyti", kas ją atliks
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 10 24, 15:05)
jei nerandate, gal tokio ir nėra, todėl svariausia tai, kad būtų leidimas, kad tam tikroje vietoje vyktų ceremonija ir parašas asmens, kuris patvirtina. Juks svarbiausia ne pati formo, o jos turinys, pats leidimas. Manau, svarbu parašyti kada ir tiksliai kur, kokiu metu ir kieno tuoktuvių ceremoniją leidžiamą "vykdyti", kas ją atliks

tai zakse man pasake, kad tegu firma paraso laisva forma (ant firminio blanko), tiesiog galvijau gal koks pavyzdys yra, gal kuri is Jusu susidure. nes mano vaizduote nesukuria nieko. braidzilla jau biggrin.gif
Atsakyti
Matai kaip įdomiai mastau.gif galvojau, kad kainas nustato įstatymas kažkoks, o pasirodo savivaldybė, nes mums išvykstamoji ceremonija kainavo 210 Lt. Ir neprašė jokių leidimų, sutikimų ar dar ko schmoll.gif iškėlė kelis savaime suprantamus vietos kriterijus ir viskas smile.gif pasakiau kur norim, ir sutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 24, 18:13)
tai zakse man pasake, kad tegu firma paraso laisva forma (ant firminio blanko), tiesiog galvijau gal koks pavyzdys yra, gal kuri is Jusu susidure. nes mano vaizduote nesukuria nieko. braidzilla jau biggrin.gif

tai nebent pati firma turi kokių pavyzdinių blankų savo, tai čia pas juos teirautis reikia, bet jei dar net ir pasakė, kad laisva forma, tai jokios bėdos, pasirašys, uždės atspauduką ir viskas, jokių bėdų
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 10 24, 22:12)
Matai kaip įdomiai mastau.gif galvojau, kad kainas nustato įstatymas kažkoks, o pasirodo savivaldybė, nes mums išvykstamoji ceremonija kainavo 210 Lt. Ir neprašė jokių leidimų, sutikimų ar dar ko  schmoll.gif  iškėlė kelis savaime suprantamus vietos kriterijus ir viskas smile.gif pasakiau kur norim, ir sutiko smile.gif

na mes susimokejom 70lt lyg ir uz tuoktuviu paslauga (cia visiems kaip suprantu toks mokestis), o uz tai, kad ceremonija ne "ju" vietoje, +140lt. Tai gaunasi 210. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 25, 12:28)
na mes susimokejom 70lt lyg ir uz tuoktuviu paslauga (cia visiems kaip suprantu toks mokestis), o uz tai, kad ceremonija ne "ju" vietoje, +140lt. Tai gaunasi 210.  mirksiukas.gif

Aaa biggrin.gif nepagalvojau tongue.gif
Atsakyti