Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(princess cut @ 2013 03 28, 18:37)
aciu tendre smile.gif skrendu i lt uz poras savaiciu, tai nuvaziuosiu ir pakalbesiu smile.gif prisiskaiciau kad tos tetos ten labai bjaurios, tai jau geriau akis i aki sneket manau biggrin.gif

Nėra už ką smile.gif Man ir buvo iškilęs klausimas, kurio atsakymo neradau forume, tai pasiskambinau, su manim gražiai, dalykiškai kalbėjo, viską paaiškino. Bet aišku, į akis visada geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princess cut @ 2013 03 28, 18:37)
prisiskaiciau kad tos tetos ten labai bjaurios,

Klaipėdoj labai geranoriška pasitaikė, nuoširdi smile.gif
Atsakyti
Jei vestuvių dieną tuokiamasi tik bažnyčioje (neinama į CMS) ir laukiama el.laiško iš CMS apie sudarytą santuoką, kokia pavardė įrašoma santuokos liudijime? Mergautinė ar -ienė/ė? 4u.gif
Atsakyti
labas merginos 4u.gif

turiu klausimeli, ar reikia susikambinti su CMB pries ceremonija del visko susitarti... pasakyti,reikia/ nereikia papildomu paslaugu ir pns... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(areole @ 2013 06 20, 20:49)
labas merginos  4u.gif

turiu klausimeli, ar reikia susikambinti su CMB pries ceremonija del visko susitarti... pasakyti,reikia/ nereikia papildomu paslaugu ir pns...  blush2.gif

dėl ko visko? kokias jie paslaugas teikia be ceremonijos?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 06 21, 12:21)
dėl ko visko? kokias jie paslaugas teikia be ceremonijos?

na butent, kad nereikia jokiu papildomu paslaugu...
Atsakyti
QUOTE(areole @ 2013 06 20, 21:49)
labas merginos  4u.gif

turiu klausimeli, ar reikia susikambinti su CMB pries ceremonija del visko susitarti... pasakyti,reikia/ nereikia papildomu paslaugu ir pns...  blush2.gif

Girdejau, kad reikia savaite pries santuoka, pateikti jiems liudininku duomenis.
O as turiu toki klausimuka. Ar galima dar iki santuokos uzsisakyti ta gyva muzika ceremonijos metu? Nes mes kai nesem pareiskimus, kai durniukai abu pasakem kad nenorim ir nereikia, o dabar patys nesupratam ko mes ten atsisakem... jaudulys matyt savo padare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(afavela @ 2013 06 21, 22:42)
Girdejau, kad reikia savaite pries santuoka, pateikti jiems liudininku duomenis.
O as turiu toki klausimuka. Ar galima dar iki santuokos uzsisakyti ta gyva muzika ceremonijos metu? Nes mes kai nesem pareiskimus, kai durniukai abu pasakem kad nenorim ir nereikia, o dabar patys nesupratam ko mes ten atsisakem... jaudulys matyt savo padare  biggrin.gif

Sveikutes, nezinau kaip kitur ,bet Vilniuje viskas derinama santuokos diena, atvykus, sutinka darbuotoja, paima jaunavedziu bei liudininku pasus, veliau liudininkus pasikviecia atskirai, ir ten jau suderina, ar nores sampano iskart po ceremonijos, ar nores muzikos ir taip toliau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, čia gal kvailai nuskambės, bet įdomu ar įmanoma kažkaip rezervuoti datą nuotoliniu būdu? mes ne LT gyvenam ir nežinia kada grįšim, o norimos datos laikas vis tirpsta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitukas* @ 2013 06 22, 20:05)
Sveikutes, nezinau kaip kitur ,bet Vilniuje viskas derinama santuokos diena, atvykus, sutinka darbuotoja, paima jaunavedziu bei liudininku pasus, veliau liudininkus pasikviecia atskirai, ir ten jau suderina, ar nores sampano iskart po ceremonijos, ar nores muzikos ir taip toliau.  4u.gif

Na nežinau, vakar skambinau į Vilniaus CMB, tai ten griežtai jokio šampano gerti neleidžia iškart po ceremonijos... Kažkokia nesąmonė man visa tai atrodo, esu buvusi vestuvėse kito miesto CMB, ten ir taures į sveikinimų salę atnešė šampanui gerti..
Atsakyti
QUOTE(firmine @ 2013 07 26, 11:28)
Na nežinau, vakar skambinau į Vilniaus CMB, tai ten griežtai jokio šampano gerti neleidžia iškart po ceremonijos... Kažkokia nesąmonė man visa tai atrodo, esu buvusi vestuvėse kito miesto CMB, ten ir taures į sveikinimų salę atnešė šampanui gerti..

nuo kada čia taip pasikeite g.gif gal jie pagalvojo kad jus savo sampana norite viduje gerti lotuliukas.gif tai del to ir neleidzia
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 07 26, 13:04)
nuo kada čia taip pasikeite  g.gif gal jie pagalvojo kad jus savo sampana norite viduje gerti  lotuliukas.gif tai del to ir neleidzia

Ne ne, be to buvau neseniai Vilniaus CMB vestuvėse, tai sveikinimų salėj jauniesiems taip pat neleido. Aš galvojau, gal už tai reikia sumokėt kažkiek, na, gal paslaugą reikia pirkti iš jų, paskambinau, bet sakė jokiu būdu. Jei nori gerti, tik lauke gali. Dar man sako pas mus tokia tvarka, kaip visose viešose vietose - gerti šampano negalima pastate. Na o lauke šiaip irgi negalima, bet žmonės geria, policija nevaiko...
Atsakyti