Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(Maze199 @ 2012 09 15, 14:05)
Skaičiau skaičiau dėl tos gyvenamosios vietos, bet taip ir nesupratau..  4u.gif
Mes su draugu gyvenam Klaipėdoje, nuomojamės butą, draugas registruotas Trakų raj., aš Utenos raj., tai kaip suprantu, mes negalime Klaipėdoje "susirašyti"?  wink.gif  g.gif

Tuokia pagal jaunuju gyvenama vieta arba ju tevu gyvenama vieta. Bet visada galima nueiti ir issiaiskinti,pasakys,ka padaryti,kad galetumet tuoktis ten,kur jus norite. Visur dirba zmones,kurie mielai pataria ir padeda.
Mes norim tuoktis be liudininku,sake kaip tik jus norit,ateis moterys ten dirbancios ir paliudys. Visada reikia eiti ir nebijoti klausti. Susitarti viska galima.
Atsakyti
Labukas istekancios ar besiruosiancios teket yra pas mane viena problemyte su draugu gyvenam dvylika metu turim sunu dabar atejo toks metas kaip kazkaip pakalbam apie santuoka kad visdelto negerai taip susimetus gyvent ir norime susituokt bet maniskis dirba uzsieni grysta tik savaitgaliais ir ner kada nunest pareiskimu verysad.gif verysad.gif verysad.gif tai noreciau paklaust ar as galeciau viena nunest pareiskimus su jo dokumentais ir t.t??ar butinas abieju dalivavimas?
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2012 10 13, 08:42)
Labukas istekancios ar besiruosiancios teket yra pas mane viena problemyte su draugu gyvenam dvylika metu turim sunu dabar atejo toks metas kaip kazkaip pakalbam apie santuoka kad visdelto negerai taip susimetus gyvent ir norime susituokt bet maniskis dirba uzsieni grysta tik savaitgaliais ir ner kada nunest pareiskimu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif tai noreciau paklaust ar as galeciau viena nunest pareiskimus su jo dokumentais ir t.t??ar butinas abieju dalivavimas?

Butinas abieju dalyvavimas 4u.gif jis gali per ambasada nunest jei neiseina LT priduot mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal tada bandyt abiem nueit sestadieni gal priimtu pareiskimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2012 10 14, 12:47)
O gal tada bandyt abiem nueit sestadieni gal priimtu pareiskimus? g.gif

Siulau nueiti vienai paprasta diena,papasakoti situacija ir manau tikrai rasit kazkokia iseiti. Siaip sestadieni ir penktadieni bent pas mus dokumentu nepriima,nes tom dienom registruojamos santuokos. Kol pati nenueisi,kazin ar kazkas cia ka gudriau patars.

Dar pasiziurek cia https://mepis.vrm.lt/ nesigilinau,bet gal galima prasymus uzpildyti internetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 14 spalio 2012 - 12:59
QUOTE(festina lente @ 2012 10 14, 13:51)
Siulau nueiti vienai paprasta diena,papasakoti situacija ir manau tikrai rasit kazkokia iseiti. Siaip sestadieni ir penktadieni bent pas mus dokumentu nepriima,nes tom dienom registruojamos santuokos. Kol pati nenueisi,kazin ar kazkas cia ka gudriau patars.

Dar pasiziurek cia https://mepis.vrm.lt/ nesigilinau,bet gal galima prasymus uzpildyti internetu.

galima,bet vis tiek teks atvykti ir tik tada paskirs data smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar tiesa, kad Kauno rajono civilinė metrikacija dabar vyksta Raudondavrio dvare? Kaip suprantu, anksčiau buvo Savanorių pr...
Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2012 10 25, 10:58)
Sveikos. Ar tiesa, kad Kauno rajono civilinė metrikacija dabar vyksta Raudondavrio dvare? Kaip suprantu, anksčiau buvo Savanorių pr...

Pati paklausiau pati atsakau- tuokia Raudondvario dvare smile.gif
Jei norit tik susirašymo- tada Savanorių pr. kabinetuke pasirašot popierius smile.gif
Atsakyti
mes planuojam tuoktis ir CMB ir baznyčioj. tik nlb suprantu kaip su tais žiedais daryt, jais būtina keistis CMB? ar galima tik popierius pasirašyti? mes norim keistis bažnyčioj. paaiškinkit kas nors kaip ten vyksta kas
Atsakyti
QUOTE(lorka777 @ 2012 11 16, 11:25)
mes planuojam tuoktis ir CMB ir baznyčioj. tik nlb suprantu kaip su tais žiedais daryt, jais būtina keistis CMB? ar galima tik popierius pasirašyti? mes norim keistis bažnyčioj. paaiškinkit kas nors kaip ten vyksta kas

Tikrai nebutina smile.gif Pries ceremonija CM paklausia,ar keisites ziedais.
Buvau vestuvese,kur pirma tuokesi baznycioj,paskui CM. Nu zinokit man keista,kai pasventintus ziedus nusimauna ir CM vel juos mauna vienas kitam doh.gif
Atsakyti
man tai ir keista kažkaip, kam ten movinetis šimtą kart. gražiau kai vieną sykį užmauna. ir kai bažnyčioj tik. wub.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

norėjau paklausti, niekada neesu dalyvavus CMB ceremonijoj, kažkaip visi arba tik bažnyčioje arba išvykstamąją ceremonija darė biggrin.gif tai klausimas toks: kas neša žiedus į tą salę? ar gali mūsų žmogus nešti juos? g.gif
Atsakyti