Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(asdaiva @ 2012 09 05, 09:14)
ir uzmauto ziedelio baznycioje CMB nereikia nusimauti kad per nauja mautu

Tikrai nereikia,pries tau paklausia,ar keisites ziedais. Labai man negrazu,kai baznycioj pasventintus ziedus nusimauna,kad CM is naujo uzmautu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 09 05, 12:00)
Tikrai nereikia,pries tau paklausia,ar keisites ziedais. Labai man negrazu,kai baznycioj pasventintus ziedus nusimauna,kad CM is naujo uzmautu  doh.gif

drinks_cheers.gif tikrai nereikia. Mūsų irgi klausė,ar keisitės žiedais. Kadangi tuokėmės tik CMS, tai keitėmės.
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 07 20, 09:39)
Abejoju, nebent jinai turetu notaro įgaliojimą tą daryti už jus, tai gal ir leistų. Pamėginkit pasiskambinti ir viską išsiaiškinsite, ko galima imtis tuo atveju smile.gif

Nepades nei notaro patvirtintas prasymas ,o tiksliau pasakius notaras ,pagal istatyma, neturi teises tvirtinti toki prasyma . Prasymai paduodami ASMENISKAI IR TIK ASMENISKAI .
Papildyta:
QUOTE(Echmėja @ 2012 05 13, 11:59)
galima prasyma tuoktis atsispaudinti ir poto faksu ar pastu persiusti tevams ,jie ir nunes,,

Remiantis istatymu - nei tevai NEGALI uz vaikus paduoti prasymu ,o jei CMB su tokiom salygom sutiko, tai tik pazeizdami istatyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsakysiu toms,kurios negali nueiti iki savo CMS.
https://mepis.vrm.lt.....p_col_count=2
Prasyma uzpildyti galima internetu,bet paskui vistiek reiks nueiti patiems. Man sito nereikejo,tai as nesigilinau. Kam reikia,pastudijuokit sita nuorodele,elektronines paslaugos.
O siaip,cia del svarstymu,kad gal su notaro patvirtinimu ar igaliojimu kazkas nunestu prasymus tuoktis... Na,kaip visi zinom,tuokia tik laisva valia pasirinkusius,nieko neverciamus ir kazkaip ten panasiai smile.gif Tai ir kvailam turetu buti aisku,kad tokius reikalus reikia tvarkytis patiems,ne mamytems ir ne draugams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 08 rugsėjo 2012 - 11:49
QUOTE(festina lente @ 2012 09 08, 11:48)
Atsakysiu toms,kurios negali nueiti iki savo CMS.
https://mepis.vrm.lt.....p_col_count=2
Prasyma uzpildyti galima internetu,bet paskui vistiek reiks nueiti patiems. .......

Kazin nuo kada pradeda ta 31 diena skaiciuoti ? Nuo prasymo padavimo , ar nuo atejimo pasirasyti ? g.gif Nes jei nuo prasymo padavimo , jei paduodi internetu , tai galima tai padaryti ir bunant uzsienyje , daug musu susiduriam su tuo gyvendamos uzsienyje ( as asmeniskai irgi ) . Tai issprestu uzsienyje gyvenanciu ,o susituokti norinciu Lietuvoje, prasymo padavimo problema bigsmile.gif
Atsakyti
Planuojam jau vestuves su draugu ir man klausimas iškilo: abu gyvenam šiuo metu Kaune, o gyvenamos vietos deklaruotos kituose miestuose. jei teisingai supratau informaciją (
https://mepis.vrm.lt.....p_col_count=2 ) , tai mes Kaune negalėsim pareiškimų nunešti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2012 09 08, 18:39)
Planuojam jau vestuves su draugu ir man klausimas iškilo: abu gyvenam šiuo metu Kaune, o gyvenamos vietos deklaruotos kituose miestuose. jei teisingai supratau informaciją (
https://mepis.vrm.lt.....p_col_count=2 ) , tai mes Kaune negalėsim pareiškimų nunešti? g.gif

taip iseina, kad ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandarininė @ 2012 09 08, 18:43)
taip iseina, kad ne  4u.gif

Ot kokia nesamonė doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mes gyvename uzsienyje ir buvome issideklarave is LT. Kad CMB atliktu ceremonija musu pasirinktoje sodyboje vienas is musu turejo prisideklaruoti vietineje savivaldybeje kaip neturintis gyvenamosios vietos tada nuneseme pareiskimus i CMB.
ax.gif po vestuviu issideklaruosime vel.
Atsakyti
Ar teisingai supratau,kad dabar užtenka tik bažnyčioje susituokti ir prieš tai nereikia jokių registracijų CMB? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 13 rugsėjo 2012 - 20:50
Taip galima buvo ir anksčiau: tuoktis tik bažnyčioje, tik CMB arba ten ir ten. Dabartinė naujovė (nuo birželio mėnesio), kad sudarius santuoką bažnyčioje, po jos nereikia eiti i CMB registruoti santuokos (kad gautumėte oficialų santuokos liudijimą), nes tai už jus pasarys pats kunigas (tik liudijimą reikės pasiimti patiems, nežinau tiksliai ax.gif )
Atsakyti
Skaičiau skaičiau dėl tos gyvenamosios vietos, bet taip ir nesupratau.. 4u.gif
Mes su draugu gyvenam Klaipėdoje, nuomojamės butą, draugas registruotas Trakų raj., aš Utenos raj., tai kaip suprantu, mes negalime Klaipėdoje "susirašyti"? wink.gif g.gif
Atsakyti