Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(Vėja30 @ 2012 07 20, 08:35)
Prašymuose reikėjo įrašyti kokią pavardę rinksies.. Pasiskambink ir pasiklausk ar ne vėlu pakeisti.. ir lėk keisti..  mirksiukas.gif

tai kad man parlekti apie 3tukst km doh.gif na ziuresim, man atrodo dar klausia kokia pavarde renkiesi ceremonijos metu, tai as bandysiu nauja sakyt, paziuresim ka irasys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2012 07 29, 00:07)
tai kad man parlekti apie 3tukst km  doh.gif  na ziuresim, man atrodo dar klausia kokia pavarde renkiesi ceremonijos metu, tai as bandysiu nauja sakyt, paziuresim ka irasys smile.gif

Tai, kad jau jie buna parase viska kai klausia kuria pavarde renkiesi.. Ir po ceremonijos iskart iteikia lapeli.. Keist reikia pradzioj, bent vln.. Tai vistiek nors laiska parasyk, pasiklausk kaip kas..
Atsakyti
QUOTE(Vėja30 @ 2012 07 29, 10:20)
Tai, kad jau jie buna parase viska kai klausia kuria pavarde renkiesi.. Ir po ceremonijos iskart iteikia  lapeli.. Keist reikia pradzioj, bent vln.. Tai vistiek nors laiska parasyk, pasiklausk kaip kas..

taip dokumentai jau buna paruosti isanksto CMS
ir niekas neleis pakeisti pavarde pacios ceremonijos metu doh.gif
Atsakyti
laba diena,

ar galima susirašyt be jokių ceremonijų ir iškilmių, nes kiek skaičiau internete apie civilinę santuoką, paprasčiausiai užpildyt popierių negalima, atseit galima tik iškilmingai, kažkokioj salėj ar panašiai. ar įmanoma susitart, kad užtektų tik užpildyt popierius, be jokių ten viešų ceremonijų?
Atsakyti
QUOTE(Potato @ 2012 07 30, 15:15)
laba diena,

ar galima susirašyt be jokių ceremonijų ir iškilmių, nes kiek skaičiau internete apie civilinę santuoką, paprasčiausiai užpildyt popierių negalima, atseit galima tik iškilmingai, kažkokioj salėj ar panašiai. ar įmanoma susitart, kad užtektų tik užpildyt popierius, be jokių ten viešų ceremonijų?

zinoma kad galima. Tikrai nereikia nieko, jei tik nenorite. Tik vat liudininkai tai būtini, nebent patys metrikacijos darboutojai sutinka paliudyt.
Atsakyti
Kiek žinau, ceremonija Rotušėje yra būtina. Ir Kaune neišeina tiesiog nueiti į kabinetuką ir susirašyti - mano bendradarbė taip norėjo, bet niekas neleido. Teko eiti į salę smile.gif Bet kituose miestuose, rodos, išeina. Lyg Klaipėdoje galima trečiadienį ar ketvirtadienį ramiai susirašyti. Čia matyt, priklauso nuo pačio metrikacijos biuro. Reikia susisiekti su jais ir išsiaiškinti.
Atsakyti
Laba diena. Mes tuoksimes Druskininku CMB. Kadangi bus darbo diena, sake sutuoks kabinete. Bet kabineas ten didelis tai nepergyvenu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote ar galima tą pačią dieną pirmiau tuoktis Bažnyčioje, o tik po to CMS? Ir apskritai, ar tai daroma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-ievute- @ 2012 09 04, 14:14)

Aišku, kad galima.. Nėra skirtumo kur pirmiau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja30 @ 2012 09 04, 15:27)
Aišku, kad galima.. Nėra skirtumo kur pirmiau..  smile.gif

gerai, nes norim ir CMS ir Bažnyčioje tuoktis, bet labai norėčiau, kad jaunikis pirmą kartą nuotaką pamatytų būtent Bažnyčioje wub.gif dabar belieka nuspręsti laiką, kur kada būti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ievute-: 04 rugsėjo 2012 - 14:49
QUOTE(-ievute- @ 2012 09 04, 14:49)
gerai, nes norim ir CMS ir Bažnyčioje tuoktis, bet labai norėčiau, kad jaunikis pirmą kartą nuotaką pamatytų būtent Bažnyčioje wub.gif dabar belieka nuspręsti laiką, kur kada būti ax.gif

ir uzmauto ziedelio baznycioje CMB nereikia nusimauti kad per nauja mautu
Atsakyti
QUOTE(asdaiva @ 2012 09 05, 08:14)
ir uzmauto ziedelio baznycioje CMB nereikia nusimauti kad per nauja mautu

reikia smile.gif
Atsakyti