Iškilo klausimas. Tuokiames ne šeštadienį. Ar galim tą pačią dieną po bažnyčios nuvažiuoti į CMB užregistruoti santuoką?
QUOTE(L'automne @ 2012 02 18, 00:01)
Iškilo klausimas. Tuokiames ne šeštadienį. Ar galim tą pačią dieną po bažnyčios nuvažiuoti į CMB užregistruoti santuoką?
Pasiskambinkit ir bus aisku. Priklauso nuo miesto, nes ne visuose dirba CMB darbo dienom.
QUOTE(panterra9 @ 2012 02 17, 21:14)
Sveikutes,
Pas mus irgi panasi situacija, tai labai noretusi suzinoti, kaip sekesi.
O gal kas zino kaip su isvaziuojamaja yra? Kaip jie nustato ar tam tikra diena gali ar ne? Jei ceremonija CMB tai aisku - jei tos dienos visi laikai uzimti tai uzimti, o cia kaip? Mes bijom negauti dieneles sau rugsejo pabaigoj, nes LT abu busim tik birzeli
Pas mus irgi panasi situacija, tai labai noretusi suzinoti, kaip sekesi.
O gal kas zino kaip su isvaziuojamaja yra? Kaip jie nustato ar tam tikra diena gali ar ne? Jei ceremonija CMB tai aisku - jei tos dienos visi laikai uzimti tai uzimti, o cia kaip? Mes bijom negauti dieneles sau rugsejo pabaigoj, nes LT abu busim tik birzeli
mes uzsisakeme isvaziuojama ceremomija ir jokiu bedu sake kad likus 2 savaitems bus dar galima laika pasikeisti
vestuves bus 06 01 d.o uzsisakme 12 03 d
QUOTE(Renalta @ 2012 02 18, 16:59)
mes uzsisakeme isvaziuojama ceremomija ir jokiu bedu sake kad likus 2 savaitems bus dar galima laika pasikeisti
Na, mes pagaliau savo problemele issprendem - nusipirkom bilietus kovo viduriui vakar - savaitgaliui tik grynai pareiskimus paduoti
Na o as vistik pabandysiu surizikuoti, nusivesiu pareiskima uzpildyta su dokumentais, gal tetule gera pasitaikys Tik va nezinau ar iskart susimoketi pinigeius ar jau pabandzius paduoti, gal jei bus sumoketa, tai ir praleis pro pirstus, kad be jaunikio ateisiu
mergytes, o kur rekomenduotumet isvaziuojamaja ceremonija daryt? sake butinai reikia imones garantinio rasto, ir butinai vilniaus mieste ka rekomenduotumet??
Sakykit, gal kas tiksliai zinot del gyvenamosios vietos deklaracijos? MB deklaravo adresa uzsienyje, o as visai nedeklaravau - tiesiog ,kad isvykus. Reikia kokiu dokumentu papildomu ar ne del to?
QUOTE(panterra9 @ 2012 02 18, 16:14)
Na, mes pagaliau savo problemele issprendem - nusipirkom bilietus kovo viduriui vakar - savaitgaliui tik grynai pareiskimus paduoti
Bet zinokit, man atrodo savaitgaliais pareiskimu nepriima, nes vestuves tuo metu vyksta. Nors gal nuo miesto priklauso
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 29, 09:22)
Bet zinokit, man atrodo savaitgaliais pareiskimu nepriima, nes vestuves tuo metu vyksta. Nors gal nuo miesto priklauso
Vilniuj tikrai priima - skambinomes, dirba iki 15.45, sake reiktu pasirodyti iki 15.00. Beje, jau viena mergina rase, jog jie Vilniuj sestadieni irgi pridave pareiskimus
Priima ir sestadieni, nes kai buvau tai sake ateikit sestadieni
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 29, 08:22)
Vilniuje tikrai priima,vestuves vyksta 2aukste ir veda visai kitos moteriskes,o pareiskimus priima 1 aukste
Mano vestuves liepos 5d iseina ketvirtadienis, bet kadangi liepos 6d iseigine tai mums pasake kad liepos 5d bus kaip penktadienis, bet dabar klausimas ar visgi tuoj salei oficialiai ar kambariuke?