labas, visoms esu cia naujoke,ir noreciau jusu pagalbos..
su draugu norim nešt pareiškimus tuoktis, tačiau nežinau nė kiek kainuoja,ka reik turet... gal galit padėt
p.s. pasa ar tapatybės kortele ar tinka ir tas ir tas metrikacijos skyriui ir bažnyčioj...
Papildyta:
p.s. klaipėdoje
o kodėl negalit į klaipėdos metrikacijos skyrių paskambint ar paguglint negi reikia tam pradėt naują temą
QUOTE(etuknots @ 2009 06 26, 22:48)
labas, visoms esu cia naujoke,ir noreciau jusu pagalbos..
su draugu norim nešt pareiškimus tuoktis, tačiau nežinau nė kiek kainuoja,ka reik turet... gal galit padėt
p.s. pasa ar tapatybės kortele ar tinka ir tas ir tas metrikacijos skyriui ir bažnyčioj...
Papildyta:
p.s. klaipėdoje
Papildyta:
p.s. klaipėdoje
Sveika, na mes kai neseme, Kaune, tai as pirma sumokejau 70lt banke uz civiline metrikacija, po to abu nuejome, uzpildeme toki lapa, turejome pasus. ir viskas data pasirinkome patys ir tiek ziniu ) na, o siaip, geriaus pasiskambink, ar nete kur pasiziurek kaip klaipedoj, gal kitaip pas jus:))
Pries savaite nesem dokumentus klaipedoje. Reikia tureti pasa ar tapatybes kortele, butinai gimimo liudijimus. Tada ten uzpildote duota blanka, duoda jum saskaita, nueinat i banka sumokat 70lt, atnesat ceki ir issirenkate data. P.S vasara vietu nebera, nebent treciadieni o jei ketinate tuoktis baznycioje, tada patariu neiti i metrikacija, sutaupysite laiko ir pinigeliu. Tiesiog su dokumentais keliaukite i baznycia, jums pasakys ko reikia dar. O po baznytines santokos per 10 dienu pristatysite i metrikacija dokumenta ir viskas
na manau kainos visur vienodos... mes irgi mokejom 70lt. ir prasyma nesem vos ne pries metus, bet ir tai laiko jau gero kaip ir nebebuvo.... o baznyciai reikia: isklausyti kursus seimos centre, laisvio stovio pazymos ( na cia jei ne savo parapijoje tuokiates) ir kriksto liudijimo. tada jau su kunigeliu susitart ir anketa pas ji uzpildyti.
aciu labai uz atsakymus... mane migraciniam skyriui vadinasi labai apgavo,nes norejau skubiai darytis pasa ,kad nunesti pareiskimus,o jie pareiske kad pasas tik kelionem i uzseni... tai darausi asmens tapatybes kortele korios lauksiu menesi...
QUOTE(etuknots @ 2009 06 30, 21:31)
mane migraciniam skyriui vadinasi labai apgavo,nes norejau skubiai darytis pasa ,kad nunesti pareiskimus,o jie pareiske kad pasas tik kelionem i uzseni... tai darausi asmens tapatybes kortele korios lauksiu menesi...
niekas tavęs neapgavo, dabar pasas ir yra tik kelionėms į užsienį (kur reikia vizų), į keliones po europą užtenka ar šiaip kaip dokumento lietuvoje užtenka asmens tapatybės kortelės man mėnesio laukt nereikėjo, padarė per savaitę, tiesiog tikrinkis internete
o gal gali parasyt kur galima pasitikrint? jei nesunku...
QUOTE(etuknots @ 2009 07 01, 17:22)
o gal gali parasyt kur galima pasitikrint? jei nesunku...
prašom
https://www.dokumentai.lt/data/
Sveikos panos ištekėjusios ir dar ne
Mudu su draugu nusprendėm kolkas tik susirašyti,tačiau net nežinau į kurią pusę eiti gal galite padėti? pvz.: kokių dokumentų reikia? kur kreiptis? ir kiek daugmaž laiko visa tai užima? Būsiu be galo dėkinga,jei kuri nors mane apšviesite šia tema
Mudu su draugu nusprendėm kolkas tik susirašyti,tačiau net nežinau į kurią pusę eiti gal galite padėti? pvz.: kokių dokumentų reikia? kur kreiptis? ir kiek daugmaž laiko visa tai užima? Būsiu be galo dėkinga,jei kuri nors mane apšviesite šia tema
na susirašymui dažniausiai einama į metrikacijos skyrių o dėl dokumentų skaityk antrą skyrių
kodėl žmonėms taip sunku paguglint
kodėl žmonėms taip sunku paguglint
Labai didelis ACIU